Η ανάρτηση της Έλενας...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το ωραίο φύλο εδώ και χρόνια… κοσμεί τις κερκίδες των γηπέδων μας.  Βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι αρκετές γυναίκες να είναι στις κερκίδες και να παρακολουθούν τις ομάδες τους. 

Το ωραίο φύλο κατά καιρούς είχε και… φωνή στα δρώμενα του ποδοσφαίρου μας.  Μία εξ αυτών ήταν και της Έλενας Μιχαήλ.  Η Έλενα υπηρέτησε με επαγγελματισμό, οργάνωση και επιτέλεσε εξαίρετο έργο ως εκπρόσωπος τύπου του Εθνικού Άχνας, της Ανόρθωσης και του Ερμή Αραδίππου.

Η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, ευχήθηκε σήμερα (Κυριακή του Πάσχα), Χριστός Ανέστη, με ένα βίντεο αναμνήσεων από την παρουσία της στα γήπεδα, με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Έλενα Μιχαήλ να θυμίσουμε είναι πτυχιούχος στον κλάδο Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπου είχε πέρασμα από συνδρομητικό τηλεοπτικό σταθμό, παρουσίαση δελτίων ειδήσεων σε σταθμούς, γραπτό τύπο, ενώ ποδοσφαιρικά έκανε την παρουσία της αισθητή ως εκπρόσωπος τύπου αναλαμβάνοντας την επικοινωνία και την προβολή στα μέσα των ομάδων όπου συνεργάστηκε.

Εδώ και μερικά χρόνια κάνει… διάλειμμα, αλλά δεν αποκλείεται σύντομα να την δούμε ξανά σε πόστο ομάδας.  Μας έλειψε, πάντως, μία τέτοια παρουσία και γιατί όχι να μην προκύψει μία συνεργασία της Έλενας με κάποια ομάδα, μιας και η ίδια φαίνεται να ενδιαφέρεται να επιστρέψει στον χώρο μετά και από αυτή της την ανάρτηση.

«Κάθε γιορτές αναπολείς τους ανθρώπους που πέρασαν από δίπλα σου τις στιγμές που έζησες γενικότερα τα όσα κατάφερες ειδικότερα.. κάθε γιορτές νιώθω πως η ζωή μου είχε πολλές «σταυρώσεις» και πολλές «Αναστάσεις»,

Επικεντρώνομαι σε μια ανάρτηση από την επαγγελματική μου ζωή παρακάτω και χαμογελάω πως μετά από κάθε Σταύρωση η Ανάσταση πάντα σου θυμίζει πως άξιζε το ταξίδι».

Δείτε την ανάρτηση:

 Φωτογραφίες από την παρουσία της στις τρεις ομάδες...

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο «Αντωνης Παπαδόπουλος» η Ομόνοια Αραδίππου-ThemaSports
13/06 @ 10:08

Στο «Αντωνης Παπαδόπουλος» η Ομόνοια Αραδίππου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωση, ενημερώνει για τη σύναψη συμφωνίας με την Ομόνοια Αραδίππου, για την παραχώρηση χρήσης του σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» για τη νέα περίοδο (2024-2025).

Βρήκε ομάδα ο Καταλά (Φωτογραφία)-ThemaSports
12/06 @ 21:51

Βρήκε ομάδα ο Καταλά (Φωτογραφία)

Νέος σταθμός στην καριέρα του πρώην προπονητή της ΑΕΚ και του Απόλλωνα

Πολλά τηλεφωνήματα από Ελλάδα!-ThemaSports
11/06 @ 18:56

Πολλά τηλεφωνήματα από Ελλάδα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sportime.gr» πολλά είναι τα τηλεφωνήματα που έλαβαν Αναστασίου και Νταμπράουσκας από Ελλάδα μεριά!

Ετοιμάζουν κάτι;-ThemaSports
11/06 @ 14:23

Ετοιμάζουν κάτι;

Συνάντηση... απ΄ τα παλιά!

ΔΙΑΦΩΝΕΙ με την απόφαση της ΚΟΠ το Υπ. Δικαιοσύνης και... θα προβεί σε ενέργειες (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
11/06 @ 13:15

ΔΙΑΦΩΝΕΙ με την απόφαση της ΚΟΠ το Υπ. Δικαιοσύνης και... θα προβεί σε ενέργειες (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως εξέδωσε ανακοίνωση σε σχέση με την πρόσφατη απόφαση της ΚΟΠ για επιστροφή των οπαδών των φιλοξενούμενων ομάδων στα γήπεδα, για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2024-2025.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ