Ανακοίνωσε την άρση του εμπάργκο ο Πραστίτης! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)
Απόψε στο ξενοδοχείο Αλάσια στη Λεμεσό, πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συγκέντρωση της Ανόρθωσης, η οποία ξεκίνησε στις 20:00.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Έλληνας επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της DC Γιουνάιτεντ κόντρα στους Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον, σκοράροντας δύο γκολ και μοιράζοντας μια ασίστ μέσα σε ένα ημίχρονο.
Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, της Σάλτσμπουργκ και της Ραπίντ Βιέννης, ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του στο 26', έδωσε την ασίστ για το 2-1 στο 39' και «έγραψε» το 3-1 στο 43'
Με αυτόν τον τρόπο ο Φούντας κατάφερε να κάνει τρομακτική εκκίνηση στο MLS, γράφοντας παράλληλα ιστορία αφού έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του MLS την τελευταία δεκαετία που κάνει ντεμπούτο με δύο γκολ και ασίστ!
Δείτε παρακάτω τα γκολ του Ταξιάρχη Φούντα:
BEEP BEEP AGAIN 🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕 pic.twitter.com/FJbeWnTTuQ
— D.C. United (@dcunited) April 24, 2022
🚕 and El Goleador make it 2⃣!#VamosUnited pic.twitter.com/D0SQljnWpr
— D.C. United (@dcunited) April 24, 2022
BEEP BEEP
— D.C. United (@dcunited) April 24, 2022
🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕 pic.twitter.com/BNx8EIpeJR
sdna.gr