Ανακοίνωσε την άρση του εμπάργκο ο Πραστίτης! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)
Απόψε στο το ξενοδοχείο Alasia Αλάσια στη Λεμεσό, πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συγκέντρωση της Ανόρθωσης, η οποία ξεκίνησε στις 20:00.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Συνεχίζεται η... γεμάτη ταραχές σεζόν στη Ligue 1, με ακόμα μια αναμέτρηση να διακόπτεται. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Σεντ Ετιέν-Μονακό, για την 34η αγωνιστική, το οποίου η δράση σταμάτησε προσωρινά στο 67'.
Με το σκορ στο 1-3, οι οπαδοί των γηπεδούχων άρχισαν εκ νέου τη μαζική ρίψη πυροτεχνημάτων (το είχαν ξανακάνει προηγουμένως), η οποία έκανε αποπνικτική την ατμόσφαιρα. Η απόφαση από τη διαιτητική ομάδα ήταν να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, ενώ σύμφωνα με νέα απόφαση το παιχνίδι θα επανεκκινήσει στις 22:00.
Να σημειωθεί ότι η έκρυθμη κατάσταση είχε αρχίσει πριν την έναρξη του αγώνα, με τους οπαδούς Σεντ Ετιέν -που με αποψινή ήττα παραμένει στη θέση των μπαράζ για υποβιβασμό- να εισέρχονται στο γήπεδο με «ντου».
Match interrompu entre Saint-Etienne et Monaco suite aux feux d’artifice des Green Angels en tribunes 😬🟢⚪️
— PFC (@PassionFootClub) April 23, 2022
(🎥 @Site_Evect) pic.twitter.com/JIQroyduVI
Takie coś na młynie Saint-Etienne podczas meczu z Monaco. pic.twitter.com/vu73ym6iFD
— Futbolowa Rebelia (@FutbolRebelia) April 23, 2022
@ASSEofficiel GA92 arrive en force !! 💚💚💚 pic.twitter.com/HKacZeJ2Vz
— Jade Patouillat (@JPatouillat) April 23, 2022
Πηγή: www.sport-fm.gr