Σύμφωνα με το Kicker, η Μπορούσια Ντόρτμουντ ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Καρίμ Αντεγέμι από την Σάλτσμπουργκ!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σιγά - σιγά η Μπορούσια Ντόρτμουντ της επόμενης σεζόν αρχίζει και μορφοποιείται. Οι Βεστφαλοί έχουν υπογράψει ήδη τον Νίκλας Ζίλε που αφήνει την Μπάγερν Μονάχου και έχουν συμφωνήσει με την Φράιμπουργκ στα 25 εκατομμύρια ευρώ για τον Νίκο Σλότερμπεκ, δημιουργώντας ένα πανίσχυρο γερμανικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.
Σύμφωνα με το Kicker, η Ντόρτμουντ έκλεισε και τον διάδοχο του Τζέιντον Σάντσο, αφού τα βρήκε σε όλα τόσο με την Σάλτσμπουργκ, όσο και με τον παίκτη για την απόκτηση του Καρίμ Αντεγέμι.
Ο 20χρονος διεθνής Γερμανός επιθετικός με τις νιγηριανές ρίζες μετρά φέτος 20 γκολ σε 39 συμμετοχές με τους πρωταθλητές Αυστρίας και η μεταγραφή του αναμένεται να κοστίσει γύρω στα 35 εκατομμύρια ευρώ.
sdna.gr
Την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού, Σέρχιο Καστέλ ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/06 @ 17:03
Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για τη σχέση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Αργεντινό να δηλώνει πως οι δυο τους φέρονται ο ένας στον άλλον με πολύ σεβασμό, ενώ τόνισε πως ο Πορτογάλος εξακολουθεί να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο.
20/06 @ 16:50
Μηνύματα που διέρρευσαν από μέλη της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου αποκαλύπτουν προκατάληψη κατά του Ζοζέ Μουρίνιο.
20/06 @ 13:54
Ο Πάουλο Ντιμπάλα αρνήθηκε πρόταση μαμούθ της Αλ Χιλάλ να αγωνιστεί για ένα μήνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
20/06 @ 08:59
Η Μποταφόγκο έκανε την έκπληξη νικώντας 1-0 την Παρί Σεν Ζερμέν στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.
20/06 @ 08:36
Το φάουλ του Μέσι απέναντι στην Πόρτο, όπως το κατέγραψε η κάμερα του διαιτητή, προσφέρει μια μοναδική οπτική στη μαγεία του Αργεντινού. Μια στιγμή ποδοσφαιρικής τέχνης.
19/06 @ 23:59
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων ξεκίνησε και εξελίσσεται με καταιγίδες, ζέστη και διακοπές αγώνων, προκαλώντας ανησυχία για το Μουντιάλ 2026 που θα διεξαχθεί την ίδια περίοδο σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό.
BEST OF THEMASPORTS