Στον πάγκο θα παραμείνει ο Χάρι Μαγκουάιρ στο αυριανό ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Άρσεναλ στο Λονδίνο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Εκτός βασικών πλάνων του Ραλφ Ράνγκνικ θα μείνει ο Χάρι Μαγκουάιρ στο αυριανό ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Άρσεναλ στο Λονδίνο.
Ο Άγγλος αμυντικός βρέθηκε στο στόχαστρο λόγω των κακών εμφανίσεών του με αποκορύφωμα να δεχθεί απειλές ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο σπίτι του, κάτι που τελικά αποδείχθηκε μια εξαιρετικά κακόγουστη φάρσα.
Για αυτούς τους λόγους, ο Γερμανός προπονητής έχει αποφασίσει να αφήσει στον πάγκο τον αρχηγό της ομάδας και πλέον αναμένεται ποιος θα είναι στο πλευρό του Λίντελοφ, με δεδομένο ότι επιστρέφει και ο Βαράν.
Πάντως, ο Χάρι Μαγκουάιρ θα είναι κανονικά στην αποστολή των «κόκκινων διαβόλων» και θα είναι επιλογή από τον πάγκο.
sport-fm.gr
Δείτε το πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση των σημερινών ματς στην πρεμιέρα της League Phase του Champions League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/09 @ 12:12
Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι ήταν έξαλλος με τη διαιτησία μετά το ματς της Μαρσέιγ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
17/09 @ 10:55
Η Ρεάλ δεν έχει αποφασίσει για την επέκταση του Ρούντιγκερ, που σκέφτεται ξανά την πρόταση της Αλ Χιλάλ. Ο Τσάμπι Αλόνσο κρατά ανοιχτό το θέμα ενόψει του καλοκαιριού.
17/09 @ 10:20
Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε και μοίρασε ασίστ στη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι με 3-1 απέναντι στους Σιάτλ Σάουντερς, παίρνοντας «εκδίκηση» για την ήττα στον τελικό του Leagues Cup πριν δύο εβδομάδες.
16/09 @ 21:53
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή του για τον αγώνα με την Πάφο στο Champions League, με τον Ροντινέι να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
16/09 @ 18:38
Θα απασχολήσουν με τις επιδόσεις τους στον αγωνιστικό χώρο και αξίζει να τους παρακολουθήσετε.
16/09 @ 13:29
Τη συγκατάθεσή τους για να ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής του νέου γηπέδου έδωσαν οι δυο «συμπολίτισσες».
BEST OF THEMASPORTS