Ακολουθήστε μας στο Google news
Το πρόβλημα που αποκόμισε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Στέφανος Μουκτάρης, που του στέρησε τη συμμετοχή στον αγώνα με τη Δόξα, δεν ξεπεράστηκε.
Έτσι, ο παίκτης αύριο (Τετάρτη) θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό.
Είναι πρόβλημα στον αστράγαλο, έτσι, με την αυριανή επέμβαση θα χρειαστεί βδομάδες για το στάδιο αποθεραπείας, έτσι η σεζόν έχει τελειώσει για τον Μουκτάρη.
Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σταύρος Παπασταύρου παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο OMONOIA TV και μίλησε για όλα τα θέματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τις εξελίξεις στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και τις φορολογικές οφειλές των Σωματείων.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/06 @ 11:51
Την καταρχήν συμφωνία του με τον 24χρονο Γεωργιανό επιθετικό Revaz Injgia που στέφθηκε πρωταθλητής με τον Απόλλωνα τη σεζόν 2021-2022 ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας!
01/06 @ 11:55
Ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια από τους οργανωμένους του Ολυμπιακού Λευκωσίας για τα γενέθλια της ομάδας
01/06 @ 10:50
Γιορτάζει σήμερα ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ο οποίος κλείνει 94 χρόνια ζωής
29/05 @ 13:25
Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοίνωσε τον νέο τεχνικό διευθυντή ακαδημιών
28/05 @ 12:20
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας Πάρης Φωκαίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0
26/05 @ 16:10
Ο Κύπριος τερματοφύλακας, Τάσος Κίσσας, αποφάσισε σε ηλικία 37 ετών να κρεμάσει τα γάντια του.
BEST OF THEMASPORTS