Με την πορεία του Απόλλωνα το τελευταίο δίμηνο που επέτρεψε στον ΑΠΟΕΛ να πλησιάσει στον πόντο, ασχολείται ο Τύπος της Δανίας ελέω Τσόρνιγκερ, θυμίζοντας στους αναγνώστες τους και όχι μόνο, τη σεζόν 2017-2018, όταν η τότε ομάδα του Γερμανού προπονητή, Μπρόντμπι, έχασε τον τίτλο από τη Μίντιλαντ στα πλέι-οφ!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Συγκεκριμένα, εκείνη τη σεζόν οι δύο ομάδες μπήκαν ισόβαθμες στα πλέι-οφ, έχοντας από 60 βαθμούς, με τη Μίντιλαντ να πετυχαίνει ισάριθμες νίκες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και την Μπρόντμπι του Τσόρνιγκερ να μένει χωρίς νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, με αποτέλεσμα να τερματίσει στη 2η θέση με 81 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τη Μίντιλαντ που κατέκτησε το πρωτάθλημα!

Δείτε τι αναφέρει το άρθρο της ιστοσελίδας tipsbladet.dk, το οποίο γράφτηκε πριν το παιχνίδι Άρης-ΑΠΟΕΛ:

«Ωχ, όχι Τσόρνιγκερ, επαναλαμβάνεται η ιστορία της Μπρόντμπι;

Μάλλον εξακολουθεί να βρίσκεται κάπου βαθιά μέσα στον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ο πόνος. Ο πόνος για το πρωτάθλημα που έχασε με την Μπρόντμπι τη σεζόν 2017-2018.

Τώρα ο Γερμανός που βρίσκεται στην Κύπρο, πρέπει να φροντίσει να μην επαναληφθεί η ιστορία. Το Σάββατο η ομάδα του, ο Απόλλων Λεμεσού, ηττήθηκε με 0-2 από την Πάφος FC και έμεινε χωρίς νίκη για οκτώ συνεχόμενους αγώνες πρωταθλήματος. Πριν από την αναμέτρηση του Σαββάτου, τα τελευταία επτά παιχνίδια του Απόλλωνα είχαν λήξει ισόπαλα.

**Αυτό σημαίνει ότι ο ΑΠΟΕΛ με νίκη επί του Άρη το βράδυ της Κυριακής, μπορεί να μειώσει τη διαφορά από την πρώτη θέση που βρίσκεται ο Απόλλωνας στον έναν βαθμό. Όταν ξεκίνησαν τα πλέι-οφ στην Κύπρο στις αρχές Μαρτίου, η ομάδα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ είχε προβάδισμα επτά βαθμών από τον ΑΠΟΕΛ.

Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το τέλος του Κυπριακού πρωταθλήματος. Απόλλων και ΑΠΟΕΛ θα κοντραριστούν στις 30 Απριλίου, σε μία κρίσιμη μάχη για το πρωτάθλημα».

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαλμπουενά / Απόλλων-ThemaSports
26/04 @ 23:35

Βαλμπουενά / Απόλλων

Πριν από λίγο, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Ματιέ Βαλμπουενά, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στα social media, τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για να ανοίξει ακαδημία στου Ρέντη από τη νέα σεζόν (2024-2025), η οποία θα ανήκει στο δίκτυο των Πειραιωτών.

Η Φρίντα πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού-ThemaSports
26/04 @ 21:58

Η Φρίντα πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού

Η Φρίντα, σκόρερ δύο τερμάτων για τις Apollon Ladies, αναδείχτηκε ως η πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού Κυπέλλου αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά',  για 16 ολόκληρα χρόνια»-ThemaSports
26/04 @ 15:41

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά', για 16 ολόκληρα χρόνια»

Ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM μετά το θέμα που προέκυψε με τον εκπρόσωπο των κυανόλευκων στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη.

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη… -ThemaSports
26/04 @ 13:03

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη…

Μετά την καυστική ανακοίνωση, πριν μερικά 24ωρα, έδωσε συνέχεια σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας Αντρέας Μαραγκός, σε σχέση με την απαίτηση τους για παραίτηση του Φοίβου Βάκη από την ΚΟΠ.

Θα το πάει μέχρι τέλους ο Μαραγκός, μίλησε και με Κίρζη: «Παλλαϊκό αίτημα η παραίτηση Φοίβου Βάκη»-ThemaSports
26/04 @ 10:39

Θα το πάει μέχρι τέλους ο Μαραγκός, μίλησε και με Κίρζη: «Παλλαϊκό αίτημα η παραίτηση Φοίβου Βάκη»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός, με αφορμή την ανακοίνωση για τον εκπρόσωπο της Λεμεσιανής ομάδας στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη, αλλά και τον αποψινό τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τη Λευκοθέα.

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;-ThemaSports
24/04 @ 18:55

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;

Γίνεται συζήτηση ανάμεσα στους Απολλωνίστες, κατά πόσο η ομάδα τους θα πρέπει να κρατήσει τον Άνχελο Σαγκάλ και τη νέα χρονιά, με τις απόψεις να διίστανται!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ