Ο Άιτινγκ της... διαφοράς!
Ο Ολλανδός μέσος της Ομόνοιας, Κάρελ Άιτινγκ ήταν ο παίκτης που έκρινε το ντέρμπι με την ΑΕΚ με μια φοβερή γκολάρα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Από τα ενδότερα της ομάδας, μάθαμε πριν από λίγο, ότι παρά την πικρία και τους όποιους προβληματισμούς του, ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης δεν προτίθεται να καλέσει τον Γερμανό για να συζητήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους.
Προφανώς ο ηγέτης του Απόλλωνα θεωρεί πως πέραν του μεγάλου οικονομικού κόστους, που θα συνεπάγεται πιθανή αλλαγή τεχνικής ηγεσίας τη δεδομένη στιγμή, κανείς δεν μπορεί να του εγγυηθεί ότι φέρνοντας άλλο προπονητή θα πετύχει το μεγάλο στόχο η ομάδα.
Παρά τη λανθασμένη διαχείριση που έκανε ο «Τσόρνι» στο χθεσινό ματς με την Πάφο, όπως και σε άλλα πρόσφατα παιχνίδια, είναι ξεκάθαρο ότι χάρις σε αυτόν οι κυανόλευκοι οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος εδώ και μερικούς μήνες.
Πόλυς Χαραλάμπους