Προανήγγειλε τη συμφωνία με Πέδρο Μάρκες!
Ένα εντυπωσιακό βίντεο ανέβασε ο Ηρακλής μέσω του οποίου προαναγγέλλει μεταγραφή.



16:30
ONE Friday Fights 166
Novasports 5
18:00
Τένις: WTA 1000
Novasports 6
18:00
ATP 1000 - CINCINNATI (MD 2)
Cytavision Sports 5HD
19:30
Χόλσταϊν Κίελ - Ζανκτ Πάουλι (Bundesliga 2)
Novasports 3
21:45
MONZA - AVELLINO (COPPA ITALIA)
Cytavision Sports 4HD
21:45
Saint-Etienne - Clermont
Cablenet Sports 2HD
21:45
Reims - Dunkerque
Cablenet Sports 3HD
22:15
SPORTING - GUIMARAES
Cytavision Sports 8HD
22:15
FIORENTINA - BENEVENTO (COPPA ITALIA)
Cytavision Sports 6HD
Ο προπονητής Κώστας Σάκκας παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πάφου και της Ομόνοιας, στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».
Ένα εντυπωσιακό βίντεο ανέβασε ο Ηρακλής μέσω του οποίου προαναγγέλλει μεταγραφή.
Οι προσθήκες των ομάδων στο έμψυχο δυναμικό για την σεζόν 2026/27.
Ισόπαλο 2-2 έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την Ανόρθωση.
Δείτε τις αρχικές ενδεκάδες που επέλεξαν για το αποψινό (19:00) φιλικό ματς στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την Ανόρθωση, οι προπονητές των δύο Αμμοχωστιανών ομάδων, Άνχελ Λόπεθ και Νέστορ Ελ Μαέστρο:
Ο Ελλαδίτης παλαίμαχος επιθετικός, Φώτης Παπουλής, παραχώρησε συνέντευξη στην ελλαδική ιστοσελίδα monobala.gr, με αφορμή τον αποψινό αγώνα για το Σούπερ Καπ Ελλάδας ανάμεσα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ Αθηνών και τον κυπελλούχο ΟΦΗ και ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για την παρουσία του στην Κύπρο αγωνιζόμενος στον Απόλλωνα και την Ομόνοια.
Δείτε το μεταγραφικό... αλισβερίσι της θερινής περιόδου της σεζόν 2026/27 από το Themasports.
Ισπανικά ΜΜΕ εμπλέκουν ομάδα από την Κύπρο με τον Χόρχε Ντελγάδο ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται μακριά από τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ...
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Καρμιώτισσας Άριστος Παναγίδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.
Το Clear Line παρουσιάζεται στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές φιλικών αγώνων που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες.
Και οι τρεις κυπριακές ομάδες θα αγωνιστούν εντός έδρας για τις ρεβάνς του γ' προκριματικού γύρου και υπάρχει η ευκαιρία για συγκομιδή πολλών βαθμών.