Φιορεντίνα φουλ για Ευρώπη! Οι «βιόλα» επικράτησαν 1-0 της Βενέτσια, φτάνοντας τις τρεις σερί νίκες και τα έξι διαδοχικά ματς χωρίς ήττα και πάνε με φόρα στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Γιουβέντους.
          Ακολουθήστε μας στο Google news
          
            
          
 
Την τρίτη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Φιορεντίνα! Οι «βιόλα» επικράτησαν 1-0 της Βενέτσια, έφτασαν τα έξι διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα και ανέβηκαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο.
Πλέον, η ομάδα του Βιτσέντσο Ιταλιάνο πάει με… φόρα στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τη Γιουβέντους, θέλοντας να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα στη Φλωρεντία. Την ίδια ώρα, η Βενέτσια παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού και βλέπει τη σωτηρία να απομακρύνεται μετά και τη νίκη της Κάλιαρι νωρίτερα επί της Σασουόλο (1-0).
Πολύ δυνατό ξεκίνημα στο ματς από την Φιορεντίνα, που είχε τον απόλυτο έλεγχο και έφτιαχνε τη μία φάση μετά την άλλη στην αντίπαλη εστία, με τη Βενέτσια να παίζει πίσω από την μπάλα. Οι «βιόλα» πίεζαν, φώναξαν για πέναλτι στο 18’ που τους το αρνήθηκε ο διαιτητής, αλλά τελικά στο 30ο λεπτό ο Τορέιρα από κοντά εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.
Η Φιορεντίνα είχε βρει το γκολ που έψαχνε ώστε να διώξει από πάνω της το άγχος, κράτησε το προβάδισμά της ως το ημίχρονο αλλά και τελικά ως το φινάλε του αγώνα αφού η Βενέτσια αδυνατούσε να φτιάξει καλές φάσεις στην εστία του Τερατσιάνο και το 1-0 παρέμεινε ως το φινάλε του παιχνιδιού.
 
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής
Παρασκευή 15 Απριλίου
Σπέτσια-Ίντερ 1-3
(88’ Ματζόρε – 31’ Μπρόζοβιτς, 73’ Μαρτίνες, 90’+3’ Σάντσες)
Μίλαν-Τζένοα 2-0
(11' Λεάο, 87' Μεσάιας)
Σάββατο 16 Απριλίου
Κάλιαρι-Σασουόλο 1-0
(42’ Ντεϊόλα)
 
Σαμπντόρια-Σαλερνιτάνα 1-2
(‘ ΚΑπούτο – 4’ Φάτσιο, 6’ Έντερσον)
Ουντινέζε-Έμπολι 4-1
(6’ αυτ. Ισμαΐλι, 52’ Ντεουλοφέου, 79’ Πουσέτο, 87’ Σάμαρτζιτς – 70’ πέν. Πιναμόντι)
Φιορεντίνα-Βενέτσια 1-0
(30' Τορέιρα)
Γιουβέντους-Μπολόνια 19:30
 
Λάτσιο-Τορίνο 21:45
Δευτέρα 18 Απριλίου
Νάπολι-Ρόμα 20:00
Αταλάντα-Βερόνα 22:00
Το πρόγραμμα της επόμενης (34ης) αγωνιστικής
Σάββατο 23 Απριλίου
Τορίνο-Σπέτσια 16:00
Βενέτσια-Αταλάντα 16:00
Ίντερ-Ρόμα 19:00
Βερόνα-Σαμπντόρια 21:45
Κυριακή 24 Απριλίου
Σαλερνιτάνα-Φιορεντίνα 13:30
Μπολόνια-Ουντινέζε 16:00
Έμπολι-Νάπολι 16:00
Τζένοα-Κάλιαρι 19:00
Λάτσιο-Μίλαν 21:45
Δευτέρα 25 Απριλίου
Σασουόλο-Γιουβέντους: 21:45
sport-fm.gr
 
            
              
                
                
                  
                  Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση έκανε κόντρα στην Πάφο η ΑΕΛ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που... ξεθάρρεψε και έβαλε πίεση, βρήκε ευκαιρίες, είχε και αρκετές καλές προϋποθέσεις, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει έστω μια φορά για να βρεθεί κοντά σε ένα «μεγάλο» αποτέλεσμα, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.
                 
               
             
           
          
          
          
          
            ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
                
            
              
              03/11 @ 22:41
                Μία σοκαριστική στιγμή έλαβε χώρα στη Σερβία, όταν ο προπονητής της Ραντνίτσκι, Μλάντεν Ζίζοβιτς, κατέρρευσε στο γήπεδο και λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.
               
             
            
              
              04/11 @ 00:00
                Βιώνει μια κατάσταση που όμοιά της, στη σύγχρονη εποχή, δεν είχε αντικρίσει. Ωστόσο, η Serie A, αυτή τη στιγμή, είναι η Λίγκα με την πιο ενδιαφέρουσα κατάσταση στις πρώτες θέσεις!
               
             
            
              
              03/11 @ 22:00
                Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε να μην ενοχλείται από το γεγονός πως ο Γουέιν Ρούνεϊ επιλέγει τον Μέσι αντί αυτού, αλλά συμπεριέλαβε τον Άγγλο στη λίστα με τους haters που έχει!
               
             
            
              
              03/11 @ 23:00
                Η Opta έκανε τις προβλέψεις της για την τελική κατάταξη της Premier League, με την Άρσεναλ να προκύπτει ως η επικρατέστερη πρωταθλήτρια.
               
             
            
              
              03/11 @ 17:52
                Ο Λιονέλ Μέσι και η Αντονέλα Ροκουζο γιόρτασαν τα γενέθλια του Τιάγκο με ένα πάρτι αφιερωμένο στα μπλαουγκράνα χρώματα και το πνεύμα της Μπαρτσελόνα.
               
             
            
              
              03/11 @ 22:54
                Τεράστια επένδυση αποφάσισε η Ομοσπονδία της Γερμανίας για την ενίσχυση του ποδοσφαίρου γυναικών.
               
             
           
          
                  BEST OF THEMASPORTS