Η διάσκεψη τύπου...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι του Σαββάτου από τον προπονητή της ΑΕΚ, Νταβίντ Μπαντία, ο οποίος μίλησε κυρίως για το εντός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα.

Αναλυτικά: 

Αρχική τοποθετηση: «Την Δευτέρα μας περιμένει ένα ωραίο παιγνίδι, ανυπομονούμε, θέλουμε καλό αποτέλεσμα, παίζουμε στην έδρα μας, έχω δει παίκτες με αυτοπεποίθηση αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις».

Αγωνιστικά δεδομένα: «Γκασπάρ και Μαρτής τραυματίστηκαν στο παιγνίδι κυπέλλου. Έχουμε ακόμη δυο προπονήσεις θα δούμε. Ο Τάντι θα απουσιάζει»

Για παρουσία κόσμου στη σημερινή προπόνηση: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επίσκεψη που είχαμε, σε όλους αρέσει αυτό, είναι ο 12ος παίκτης και τους καλούμε να έρθουν και την Δευτέρα και τους ευχαριστούμε που ήρθαν και σήμερα».

Για το αν υπάρχει παραπάνω πίεση: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιγνίδι, όταν παλεύεις για τα ψηλά πάντα υπάρχει πίεση, όταν δεν υπάρχει πίεση σημαίνει δεν παλεύεις τίποτα. Καλούμαστε να διαχειριστούμε την πίεση, σημαίνει ότι παλεύουμε για πράγματα, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον τίτλο».

Για τα λάθη στην άμυνα: «Στο ματς με την Πάφο δεν ήταν θέμα λαθών. Άτυχες στιγμές. Mε Απόλλωνα δεχθήκαμε 3 γκολ. Το 1ο γκολ ήταν αντικανονικό. Τα άλλα 2 γκολ, έπρεπε να αποφευχθούν». 

Δείτε το βίντεο της διάσκεψης:

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημητρίου: «Νίκη από ατόφιο χρυσάφι - Ήταν δωρεάν καρδιογράφημα το χθεσινό παιχνίδι»-ThemaSports
15/04 @ 13:27

Δημητρίου: «Νίκη από ατόφιο χρυσάφι - Ήταν δωρεάν καρδιογράφημα το χθεσινό παιχνίδι»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, την επομένη της δραματικής νίκης της ομάδας του επί του Άρη στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Δημητρίου: «Να ενημερώσω πως είμαστε όλοι καλά, ήταν ένα δωρεάν τεστ αντοχών για όλους»!-ThemaSports
15/04 @ 11:35

Δημητρίου: «Να ενημερώσω πως είμαστε όλοι καλά, ήταν ένα δωρεάν τεστ αντοχών για όλους»!

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, την επομένη της τεράστιας εκτός έδρας νίκη επί του Άρη με... δραματικό μάλιστα τρόπο.

Παραμένει στην… κονίστρα το «ΑΕΚ Σκάλα Πρωτάθλημα»! -ThemaSports
15/04 @ 08:44

Παραμένει στην… κονίστρα το «ΑΕΚ Σκάλα Πρωτάθλημα»!

Οι λίγοι οπαδοί της ΑΕΚ που ήταν στο βόρειο πέταλο του «Άλφα Μέγα» μαζί με τους παίχτες που ήταν εκτός αποστολής, φώναξαν το σύνθημα «ΑΕΚ Σκάλα Πρωτάθλημα» μετά τη λήξη του αγώνα -θρίλερ με τον Άρη.

ΣΟΛ / ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/04 @ 23:17

ΣΟΛ / ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Χάρηκαν με την ψυχή τους τη νίκη επί του Άρη, στην ΑΕΚ.

ΦΑΝΗΚΕ / ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/04 @ 21:55

ΦΑΝΗΚΕ / ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η ΑΕΚ επικράτησε του Άρη με 0-1 και έμεινε στο -1 από την κορυφή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ