F8 Sports για τη συμφωνία με ΑΠΟΕΛ: «Ευελπιστεί να επιλυθούν σύντομα οι νομικές διαφορές»
Η τοποθέτηση της F8 Sports.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ένας από τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές του καλοκαιριού φαίνεται πως θα είναι ο Ντάργουιν Νούνιεζ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Μπενφίκα που διανύει μια φοβερή σεζόν με τους «αετούς» βρίσκεται στα «ραντάρ» πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι να έχουν δείξει το πιο μεγάλο ενδιαφέρον.
Σύμφωνα ωστόσο με νέο δημοσιεύμα, η Νιούκαστλ είναι η τελευταία ομάδα που μπήκε στη μάχη για τον 22χρονο επιθετικό της Μπενφίκα. Και μάλιστα, οι «καρακάξες» φέρεται να έχουν μπει δυνατά στο… κόλπο.
Όπως αναφέρεται, η αγγλική ομάδα έχει ήδη ετοιμάσει την επίσημη πρόταση της και αναμένεται να την καταθέσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με το ποσό να ξεπερνάει τα 60 εκατομμύρια ευρώ! Βέβαια, οι απαιτήσεις της Μπενφίκα είναι τουλάχιστον στα 80 εκατομμύρια, με τη Νιούκαστλ ωστόσο να ευελπιστεί πως δεν θα χρειαστεί να ανεβάσει πολύ την πρόταση της.
Πηγή: www.to10.gr