Για τον Μπασιρού...
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο κορυφαίος παίκτης της Ομόνοιας σε απόδοση ήταν ο Φουάντ Μπασιρού κόντρα στην ΑΕΛ.
Ο 31χρονος ανασταλτικός μέσος χαίρει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του Λένον, αφού από τη μέρα που ήρθε ο Βορειοϊρλανδός είναι βασικός και αναντικατάστατος.
Ο άσος από τις νήσους Κομόρες ήταν κυρίαρχος στη μεσαία γραμμή, πρώτος στις μονομαχίες ενώ βοήθησε σημαντικά και στην ανάπτυξη των πράσινων.
Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ο βραχύσωμος χαφ ήταν ο λόγος που για 65 περίπου λεπτά οι τριφυλλοφόροι «έπνιξαν» την ΑΕΛ.
Γενικότερα μέσα στη χρονιά έκανε κάποια καλά ματς ο Μπασιρού όμως λίγο οι τραυματισμοί, λίγο η κακή πορεία και η αστάθεια της Ομόνοιας τον κράτησαν και αυτόν πίσω. Πλέον με το τριφύλλι στα ημιτελικά, σίγουρα ο Λένον θέλει να δει τους παίκτες του να βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουν το μεγάλο στόχο της κατάκτησης του τροπαίου.
Ανδρέας Χρίστου
Σε ένα ματς όπου βρεθήκαμε να χάνουμε 0-2 στο 18', η Εθνική μας έβγαλε αντίδραση, μείωσε σε 1-2 με Λοΐζου στο 29' και ο Χάμπος Χαραλάμπους στο 76' έγραψε το τελικό 2-2 χαρίζοντας έναν παλικαρίσιο βαθμό στην Κύπρο μας!
Τα γκολ για τους Ρουμάνους πέτυχε ο Ντραγκούς στο 2' και στο 18'.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/09 @ 22:26
Με συμβόλαιο ενός χρόνου στην Ομόνοια ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς.
09/09 @ 21:58
Πανό λατρείας για τον Λοΐζου στον αγώνα της Κύπρου με την Ρουμανία στο ΓΣΠ.
09/09 @ 22:22
Η Ομόνοια ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς με συμβόλαιο ενός χρόνου.
09/09 @ 21:41
Η Πάφος με ανακοίνωση της ανακοίνωσε την αποχώρηση του Τάνκοβιτς και ανοίγει ο δρόμος για την Ομόνοια.
09/09 @ 14:15
Ο Σενού Κουλιμπαλί μίλησε στην κάμερα του OMONOIA TV μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.
09/09 @ 13:10
Ανανέωσε ο Σενού Κουλιμπαλί στην Ομόνοια...
BEST OF THEMASPORTS