Το ποστάρισμα της ΑΕΚ με αφορμή τα 98α γενέθλια του συλλόγου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η 13η Απριλίου είναι ημέρα γιορτής για την ΑΕΚ, αφού είναι η ημέρα ίδρυσής της. Σήμερα, η Ένωση συμπληρώνει 98 χρόνια ιστορίας και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έκανε ένα σχετικό ποστάρισμα.
«Η ιστορία επιστρέφει σπίτι της. 98 χρόνια ΑΕΚ. Η ιστορία -μας- δεν έχει τέλος... Μόνο αρχή! Και αυτή η νέα αρχή βρίσκεται πλέον πολύ κοντά», ανέφερε η ΠΑΕ ΑΕΚ.
Παράλληλα, συνόδευσε το ποστάρισμα με το νέο της γήπεδο που οδεύει προς την ολοκλήρωσή του.
sport-fm.gr
Απίστευτη ρελάνς από τους αδερφούς Αγγελόπουλους που κράτησαν τον Νίκολα Μιλουτίνοβ στον Ολυμπιακό για ακόμα 3 χρόνια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/06 @ 00:01
Όταν γκάζωσε… χάθηκε. Η Ελλάδα παρουσιάστηκε διπρόσωπη, έχοντας προβληματική εικόνα στο α’ μέρος, αλλά στο δεύτερο διέλυσε τη Βουλγαρία με 4-0.
10/06 @ 15:31
Όπως αναφέρει το Newsbomb.gr, ο διεθνής τερματοφύλακας είναι το πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού στη Μύκονο.
10/06 @ 14:45
Έλληνας ποδοσφαιριστής ενεπλάκη σε σοβαρό επεισόδιο με άγριο ξύλο σε κλαμπ της Μυκόνου, το βράδυ της Κυριακής.
09/06 @ 18:09
Ο Ροντινέι συναντήθηκε με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο στο Ρίο ντε Τζανέιρο, με τον Βραζιλιάνο μπακ και τον Γιάννη να φωτογραφίζονται κάτω από το άγαλμα του Ιησού με φανέλες Ολυμπιακού και Μπακς!
09/06 @ 18:08
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε και επίσημα τη λήξη της συνεργασίας της με τον Μάρκο Νίκολιτς, με τον 45χρονο Σέρβο τεχνικό να βρίσκεται μια... ανάσα από την ΑΕΚ.
09/06 @ 20:00
Όσο το «Μαντλίν» πλησίαζε στη Γάζα για να σπάσει τον αποκλεισμό του ισραηλινού στρατού, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έπαιρνε ξεκάθαρη θέση για την εθνοκάθαρση.
BEST OF THEMASPORTS