Η ανακοίνωση...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην επίσημη του ιστοσελίδα ο Απόλλωνας ενημερώνει...

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι το απόγευμα της Τρίτης (12/04) θα ξεκινήσει ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ η προπώληση εισιτηρίων του αγώνα της 6ης αγωνιστικής (Β’ Φάση) του πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο την Πάφο ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (16/04 – 19:00), στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό.

Η προπώληση γίνεται μέσω του https://tickets.apollon.com.cy/.

Για περισσότερες πληροφορίες και τεχνική υποστήριξη καλέστε στο τηλέφωνο 95114846.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στα Εισιτήρια Διαρκείας 2021-22.

Η προπώληση εισιτηρίων από το Apollon Official Store θα ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης.

Το ωράριο του καταστήματος:

Τετάρτη: 9:00π.μ.–2:30μ.μ.
Πέμπτη: 9:00π.μ.–1:00μ.μ., 3:00–7:00μ.μ.
Παρασκευή: 9:00π.μ.–1:00μ.μ., 3:00–7:00μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ.–2:30μ.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Κανονικό: 12 ευρώ
Μαθητικό: 8 ευρώ
Παιδικό: 1 ευρώ

Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους για αποφυγή ταλαιπωρίας.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει και διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/. 

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες φιλάθλου έχουν ανανεωθεί αυτόματα και ισχύουν κανονικά. 

Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου, ωστόσο θα πρέπει να καταγράφονται σε ειδικό ονομαστικό κατάλογο κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Σύμφωνα με το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας στις 18/02/2022, ισχύουν τα ακόλουθα για την είσοδο των φιλάθλων στα στάδια.

ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΛΟΓΩ COVID

Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, με πληρότητα 70% της χωρητικότητας του γηπέδου και υπό τους ακόλουθους όρους:

  1. με επίδειξη, για πρόσωπα ηλικίας 6 έως 17 ετών, αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια της COVID-19, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, ή
  2. Με επίδειξη εν ισχύ πιστοποιητικού ολοκληρωμένου εμβολιασμού για την ασθένεια της COVID-19, είτε εν ισχύ πιστοποιητικού ανάρρωσης από την ασθένεια της COVID-19, ή
  3. με επίδειξη, για πρόσωπα ηλικίας 17 ετών και άνω αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών.

Νοείται ότι, για πρόσωπα ηλικίας κάτω των 6 ετών δεν απαιτείται η επίδειξη αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19.

Σημειώνεται πως είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από όλους, από την στιγμή της προσέλευσης του καθενός στο γήπεδο και μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Επίσης, οι θεατές θα πρέπει να παραμένουν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τονίζεται ότι:

– Κατά την άφιξη και αποχώρηση των φιλάθλων, πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

– Δεν συνίσταται η προσέλευση ατόμων εάν ανήκουν σε οποιαδήποτε ευπαθή ομάδα.

– Στις εισόδους έξω από τις τουαλέτες και στις καντίνες εάν και εφόσον θα χρησιμοποιηθούν, θα πρέπει να τηρείται αυστηρά η απαιτούμενη αποστασιοποίηση των δύο μέτρων.

– Λόγω και της καθυστέρησης που πιθανό να παρατηρείται για τον έλεγχο των στοιχείων κατά την είσοδο, καλούνται οι θεατές να προσέρχονται έγκαιρα στο στάδιο, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

– Κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, θα πραγματοποιείται δειγματολογικός έλεγχος της θερμοκρασίας του κοινού, καθώς και έλεγχος του safe pass.

– Οι φίλοι της ομάδας μας θα εισέρχονται στο γήπεδο από τη Θύρα 1 και τη Θύρα 2 της Δυτικής κερκίδας.

– Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο και από την είσοδο δίπλα από τα γραφεία του Γ.Σ.Ο.

– Θα διενεργούνται έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης σε ότι αφορά στην τήρηση των μέτρων.

Οι κάτοχοι της κάρτας ELITE και VIP έχουν την δυνατότητα να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπως φαίνονται στο πιο κάτω σχεδιάγραμμα.

Η είσοδός τους στο στάδιο θα γίνεται από την είσοδο των VIP».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H υπόσχεση του Κίρζη στο Gala Dinner – Οι περιπτώσεις Μάρκες, Εκπολό -ThemaSports
19/04 @ 09:00

H υπόσχεση του Κίρζη στο Gala Dinner – Οι περιπτώσεις Μάρκες, Εκπολό

Τέσσερις μέρες πριν τον επαναληπτικό με την Πάφο, ο οποίος δεν είχε ευτυχές φινάλε για τον Απόλλωνα, ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, είχε δώσει μια υπόσχεση... Ήταν στο Gala Dinner στο ξενοδοχείο Four Seasons στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 70χρονα του σωματείου.

Το «ευχαριστώ» του Εκπολό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
18/04 @ 23:14

Το «ευχαριστώ» του Εκπολό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με ποστάρισμα του στα social media ο Εκπολό, ευχαριστεί τον κόσμο του Απόλλωνα για τη συμπαράσταση του στον ψεσινό ημιτελικό με αντίπαλο την Πάφο.

Μάρκες: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τη χθεσινή νύχτα...»-ThemaSports
18/04 @ 21:49

Μάρκες: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τη χθεσινή νύχτα...»

Μήνυμα από τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Πέδρο Μάρκες στα social media, για τον χθεσινό αποκλεισμό στο κύπελλο από την Πάφο.

Το «ευχαριστώ» του Απόλλωνα στον κόσμο για την εντυπωσιακή του παρουσία (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/04 @ 19:45

Το «ευχαριστώ» του Απόλλωνα στον κόσμο για την εντυπωσιακή του παρουσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ανάρτηση του στα social media, ο επίσημος Απόλλωνας ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την εντυπωσιακή παρουσία του στον ψεσινό (17/04) επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Αν είχε κι άλλους Εκπολό...-ThemaSports
18/04 @ 18:30

Αν είχε κι άλλους Εκπολό...

Λόγω του αποκλεισμού του Απόλλωνα από το κύπελλο, πέρασε στα... ψιλά η εκπληκτική εμφάνιση του Εκπολό στον ψεσινό (17/04) επαναληπτικό ημιτελικό με αντίπαλο την Πάφος FC στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Απόλλων: Τα εισιτήρια με ΑΕΛ-ThemaSports
18/04 @ 15:44

Απόλλων: Τα εισιτήρια με ΑΕΛ

Ανακοίνωση από τον Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΛ το ερχόμενο Σάββατο (20/4).

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ