Οι δηλώσεις του...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στον Super Sport FM μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Μάριος Λευκαρίτης.

Αναφερόμενος για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών γύρω από τον χώρο της Κυπριακής διαιτησίας είπε: «Καλά-καλά η όλη υπόθεση δεν είναι το ποιος υποβιβάστηκε ή όχι. Το ότι έπρεπε να υπάρχουν διαβαθμίσεις και προβιβάσεις δεν είναι λάθος, αλλά δεν πρέπει να γίνονται σε μια χρονική στιγμή που δημιουργεί ερωτήματα. Εύχομαι η Εκτελεστική Επιτροπή να πάρει την πιο σωστή απόφαση αφού ακούσει τον Μίλοραντ Μάζιτς. Αν όμως μείνουν σκιές, θα έχουμε ένα ομιχλώδες τοπίο για το κυπριακό πρωτάθλημα που φέτος εξελίσσεται τόσο συναρπαστικά. Δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη διεθνείς διαιτητές να υποβιβάζονται στη μέση του πρωταθλήματος. Δεν γίνεται κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος να αλλάζεις του κανόνες. Γιατί ορίστηκαν πριν λίγες ημέρες αυτοί οι διαιτητές; Δηλαδή έγιναν σε μια ημέρα από καλοί κακοί; Αν ικανοποιήσει με τις εξηγήσεις του ο κ. Μάζιτς, καλώς, όμως θα πρέπει να βγουν έξω και να μιλήσουν στον κόσμο. Εκτός κι αν υπήρχε πρόγραμμα, αλλά δεν θα έβαλαν αυτούς τους ανθρώπους να διαιτητεύσουν προηγουμένως». 

Για τις πληροφορίες που θέλουν τον Μάζιτς να αποχωρεί αν δεν υλοποιηθούν οι αποφάσεις του: «Αυτό είναι ένα άλλο θέμα και άλλο μεγάλο πρόβλημα. Διότι βγήκε ανακοίνωση από ότι αντιλαμβάνομαι χωρίς να είναι εις γνώση της Εκτελεστικής Επιτροπής. Αν μέσα στους όρους της εντολής της Μάζιτς περιλαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις, τότε τα μέλη της επιτροπής δεν μπορούν να πουν τίποτε. Αν όμως περιλαμβάνονται, τότε υπάρχει πρόβλημα».

Για την κάθοδο ξένων διαιτητών: «Η έλευση των ξένων διαιτητών ίσως να είναι ένα καλό μάθημα στους Κύπριους διαιτητές. Εγώ όμως εμπιστεύομαι τους Κύπριους διαιτητές και έπρεπε να τους δώσουμε την ευκαιρία. Εκτός από τα σωματεία που τους αμφισβητούν, είναι και η ίδια η Επιτροπή Διαιτησίας. Οι νέοι διαιτητές πρέπει να επιμένουν, να βελτιώνονται από όλες τις απόψεις και είμαι σίγουρος ότι εκείνοι που αξίζουν θα επιβραβευτούν. Πιέσεις θα υπάρχουν παντού, σε όλον τον κόσμο. Οι αποφάσεις που παίρνονται την τελευταία στιγμή δεν είναι σωστές. Δεν γίνεται ο καλός διαιτητής να… αποκεφαλίζεται σε μία νύχτα. Άκουσα και κυκλοφορούν ότι υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία που έχει ο κ. Μάζιτς, αν όντως είναι έτσι θα πρέπει να εξηγήσει. Η εκτελεστική επιτροπή, πριν βγούν οι ανακοινώσεις, έπρεπε να κάτσει να δει το θέμα και αν έκρινε ότι δεν υπάρχει περιθώρειο να προχωρούσε. Βλέπετε πόσο άσχημο είναι το χρονικό της απόφασης; Έχει αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο. Δεν γίνεται να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις, λυπούμε μου είναι αδιανόητο. Είναι ακόμη μια δύσκολη καμπή για την ΚΟΠ, έχουμε περάσει πάρα πολλά με λάθη και παραλείψεις κι επι προεδρίας δικής μου».

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ