Οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Κλεάνθης Γεωργιάδης, μίλησε την Τρίτη στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν: 

Αρχικό σχόλιο: «Ακολουθούμε μία ταλαιπωρημένη διαδικασία και προσπαθούμε να βρούμε μία λύση. Το έχουμε εντοπίσει και ούτε τους εαυτούς μας δεν μπορούμε να σηκώσουμε από τα πατώματα. Δεν είναι ντροπή και δεν είναι αποτυχία να πάμε διαβάθμιση. Από την αρχή η αποστολή μας ήταν πολύ δύσκολη. Η μεγάλη αποτυχία είναι πως δεν καταφέραμε να συσπειρώσουμε τους Κερυνειώτες. Εκεί που η αγωνιστική παρουσία ήταν καλή και θα μπορούσε να έρθει περισσότερος κόσμος, ήρθαν οι άσχημες καιρικές συνθήκες και δεν τα καταφέραμε. Μετά από 48 χρόνια, η ΠΑΕΕΚ και ο αθλητισμός θα μπορούσε να τους συσπειρώσει και να έρθουν κοντά και με αθλητές που έχουν καταγωγή από εκεί. Θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος για να τους κάνει να νιώθουν περήφανοι για την καταγωγή τους και μόνο μέσω του αθλητισμού μπορεί να γίνει αυτό».

Για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν: «Θέλουμε να ανασυνταχθούμε και να επανέλθουμε στην πρώτη κατηγορία, εφόσον πέσουμε. Η προσπάθεια θα γίνει. Είμαστε σίγουροι πως η δυναμική που απέκτησε η ομάδα, θα την ακολουθήσει στην Β’ κατηγορία. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ξεκινήσει ο προγραμματισμός νωρίς. Γι αυτό, από τη στιγμή που ο Μάκης Σεργίδης αποφάσισε πως πρέπει να κλείσει αυτός ο κύκλος, έχουμε καταλήξει σε κάποια ονόματα. Έγιναν κάποιες συζητήσεις και βλέπω πως ενδιαφέρει το πρότζεκτ ΠΑΕΕΚ τους προπονητές που έχουμε στη λίστα. Είναι όλοι Κύπριοι αυτοί που έχουμε στη λίστα μας. Θεωρώ πως πριν το Πάσχα θα έχουμε καταλήξει. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, θα έχουμε μία καθαρή εικόνα για το πως θα συνεχίσουμε. Μιλάμε για προπονητές που ξέρουν την κατηγορία και σε ποιο μεγάλες ομάδες, όμως δεν θέλω να τον φωτογραφήσουμε. Είναι άνεργος προς το παρόν και προσπαθούμε να κάνουμε γρήγορα, για να μη μας τον προλάβουν. Η πρώτη κουβέντα ήταν θετική, θα μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες στις επόμενες συναντήσεις».

Για το μπάτζετ: «Θα είναι πιο χαμηλός σε σχέση με πρόπερσι που ανεβήκαμε στην Α’ κατηγορία. Η συμμετοχή μας στην Α’ κατηγορία, μας αφήνει κάποια ζημιά που θα πρέπει να καλύψουμε. Θα γίνουν συναντήσεις με Κερυνειώτες για να βοηθήσουν την ομάδα και να επιστρέψει η ομάδα στην Α’ κατηγορία».

Για το πρωτάθλημα: «Θεωρώ πως, παρά το γεγονός πως το ΑΠΟΕΛ έρχεται τρένο, θα καταφέρει στο τέλος ο Απόλλωνας να πάρει το πρωτάθλημα. Το ΑΠΟΕΛ θα τερματίσει δεύτερο, αν και θα κάνει μία τελευταία προσπάθεια η Ανόρθωση. Ο Άρης δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει την δεύτερη θέση, γιατί θα παίξει ρόλο η συσπείρωση των φιλάθλων των μεγάλων ομάδων. Για την διαβάθμιση, εκτός από εμάς, που νομίζω πως πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο, ο φίλος μου ο Κίκης φέτος δεν θα τα καταφέρει και θα μας ακολουθήσει στην Β’ κατηγορία, με σκοπό να επιστρέψει πιο δυνατός». 

Για το Ομόνοια-ΑΕΛ στο κύπελλο: «Θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είναι όλη η χρονιά σε ένα παιχνίδι. Η Ομόνοια θα πάρει τον κόσμο της και τουλάχιστον από θέμα έδρας, θα είναι καμίνι το ΓΣΠ. Αυτό θα δυσκολέψει την ΑΕΛ, παρόλο που προχθές η Ομόνοια ήταν χάλια».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ από την ΠΑΕΕΚ για τη σημαία του Ψευδοκράτους στον αγώνα Γαλατάσαραϊ-Σίβασπορ-ThemaSports
06/05 @ 15:49

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ από την ΠΑΕΕΚ για τη σημαία του Ψευδοκράτους στον αγώνα Γαλατάσαραϊ-Σίβασπορ

Με ανάρτηση της στα social media η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για την ομάδα της Γαλατάσαραϊ που επέτρεψε να περάσει στο γήπεδο της σημαία του Ψευδοκράτους στον αγώνα με τη Σίβασπορ και μάλιστα να τοποθετηθεί σε ευκρινές σημείο στην εξέδρα.

«Νομίζω ο ΑΠΟΕΛ έχει το πλεονέκτημα, αν παίζει για δύο αποτελέσματα»-ThemaSports
26/04 @ 13:32

«Νομίζω ο ΑΠΟΕΛ έχει το πλεονέκτημα, αν παίζει για δύο αποτελέσματα»

Ο τεχνικός της ΠΑΕΕΚ, Βασίλης Βούζας παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM.

Βούζας: «Έπρεπε να παίξει λίγο πιο απελευθερωμένα η Εθνική - Δεν χρειάζονταν πέντε υψηλόσωμοι αμυντικοί»-ThemaSports
17/11 @ 14:15

Βούζας: «Έπρεπε να παίξει λίγο πιο απελευθερωμένα η Εθνική - Δεν χρειάζονταν πέντε υψηλόσωμοι αμυντικοί»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ, Βασίλης Βούζας, ο οποίος μίλησε για την Εθνική μας ομάδα και σχολίασε το χθεσινό της παιχνίδι με αντίπαλο την Ισπανία.

Αποχωρεί μετά από 13 μήνες ο Νικολάου!-ThemaSports
06/11 @ 20:08

Αποχωρεί μετά από 13 μήνες ο Νικολάου!

Η ΠΑΕΕΚ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Νίκο Νικολάου.

Ενημέρωση για Τίμπλινγκ: «Εντοπίστηκε ένα πρόβλημα υγείας που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης»-ThemaSports
03/10 @ 12:59

Ενημέρωση για Τίμπλινγκ: «Εντοπίστηκε ένα πρόβλημα υγείας που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης»

Ενημέρωση από την ΠΑΕΕΚ για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Τίμπλινγκ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ