Οι δηλώσεις του...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Κύπριος προπονητής, Λιάσος Λουκά, μίλησε το πρωί της Τρίτης στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν: 

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Συνεχίζεται το πρωτάθλημα όπως ξεκίνησε. Είναι απρόβλεπτο. Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες, όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες. Εξαρτάται από τους παίκτες κλειδιά αν θα κάνουν τη διαφορά στα παιχνίδια της ομάδας τους. Τα προηγούμενα χρόνια, τα φαβορί δεν έχαναν παιχνίδια. Μεγάλωσαν ομάδες που δεν έκαναν αισθητή την παρουσία τους και έκαναν πιο συναρπαστικό το πρωτάθλημα με την αγωνία να στα ύψη ακόμη. Εδώ και δύο μήνες ο κόσμος όλος περιμένει ότι ο Απόλλωνας θα κάνει νίκη και θα αποκτήσει μεγαλύτερο προβάδισμα, όμως λιγοστεύουν τα παιχνίδια και ο Απόλλωνας είναι το φαβορί αφού υπάρχει διαφορά τεσσάρων βαθμών. Κρατά την τύχη στα χέρια του εδώ και καιρό και είναι σημαντικό που παίζει τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια στην έδρα του, αν και φέτος καμία ομάδα δεν έκανε «κάστρο» την έδρα της».

Για την προηγούμενη ομάδα του: «Νιώθω χαρούμενος γιατί δείξαμε να έχουμε τα άντερα. Στήθηκε από το καλοκαίρι η ομάδα και κάναμε ένα δυνατό σύνολο. Τώρα που βλέπω με τον καινούργιο προπονητή ότι πάει καλά η ομάδα και έχει ένα αήττητο σερί στα πλέι οφ, συνεχίζει ο Άρης και εύχομαι να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο γιατί το αξίζει».

Για τις ομάδες του πρώτου γκρουπ: «Την Ανόρθωση την βλέπεις μια μέρα και την χαίρεσαι και την άλλη το αντίθετο. Η αχίλλειος πτέρνα της είναι η άμυνα. Δέχεται εύκολα γκολ, ενώ μπροστά διαθέτει σπουδαίους παίκτες όπως οι Ουάρντα και Χριστοδουλόπουλος. Ο ΑΠΟΕΛ δεν πείθει για να είμαι ειλικρινής. Προχθές εδικαιούτο να κερδίσει, όμως κάποια παιχνίδια που πήρε δεν το άξιζε. Ο Απόλλωνας το ότι δεν κέρδισε έχει επτά παιχνίδια αλλά είναι ακόμη πρώτος με διαφορά, λέει πολλά».

Για το Ομόνοια–ΑΕΛ στο κύπελλο: «Η ΑΕΛ σκοράρει με ευκολία στα τελευταία παιχνίδια, άλλα αυτό το προβάδισμα της Ομόνοιας μπορεί να αλλάξει. Η μόνη διέξοδος των δύο ομάδων για Ευρώπη είναι το κύπελλο. Περιμένει ένα παιχνίδι με ένταση και νευρικότητα. Θα παίξει μεγάλο ρόλο οι πρωτοβουλίες που θα πάρει η κάθε ομάδα στο παιχνίδι. Σίγουρα η Ομόνοια έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, θα πρέπει όμως να βρει και το γκολ που θα την βοηθήσει». 

Για το επόμενο βήμα του: «Αυτή η περίοδος με βρίσκει στα γήπεδα να παρακολουθώ. Βλέπω και παίκτες να έχω άποψη για να είμαι έτοιμος όταν μου δοθεί η ευκαιρία. Βλέπω πιο καθαρά τα πράγματα ότι δεν υπάρχει πίεση. Αυτά είναι τα δεδομένα».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 «Έγινε εδώ και καιρό μια προεργασία - Κάθε βοήθεια είναι πολύ σημαντική»-ThemaSports
16/05 @ 15:17

«Έγινε εδώ και καιρό μια προεργασία - Κάθε βοήθεια είναι πολύ σημαντική»

O Χριστόδουλος Ιεζεκιήλ, μέλος του γραφείου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24: Αυτούς επέλεξαν οι ποδοσφαιριστές της κάθε ομάδας!-ThemaSports
16/05 @ 13:07

PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24: Αυτούς επέλεξαν οι ποδοσφαιριστές της κάθε ομάδας!

Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η ψηφοφορία για την ανάδειξη του «The Βest Player» και της κορυφαίας ενδεκάδας στα ποδοσφαιρικά βραβεία «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

Η 2η ισοβαθμία του ΑΠΟΕΛ, η 6η φορά της ΑΕΚ και η οδυνηρή... «πρωτιά» του Απόλλωνα-ThemaSports
16/05 @ 20:00

Η 2η ισοβαθμία του ΑΠΟΕΛ, η 6η φορά της ΑΕΚ και η οδυνηρή... «πρωτιά» του Απόλλωνα

Από την περίοδο 2013-2014 που άλλαξε ο τρόπος διεξαγωγής της Β' φάσης του πρωταθλήματος, ο τίτλος του πρωταθλητή κρίθηκε για δεύτερη φορά στην ισοβαθμία.

Ο Ντράγκομιρ το κορυφαίο γκολ! Ακολουθούν Ανδρέου και Καμπρέρα...-ThemaSports
15/05 @ 21:56

Ο Ντράγκομιρ το κορυφαίο γκολ! Ακολουθούν Ανδρέου και Καμπρέρα...

Αυτά είναι τα κορυφαία γκολ της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023-2024»!

Ζάιρο, Ηλία και Κατσαντώνης τα... «πολυβόλα» της φετινής σεζόν!-ThemaSports
15/05 @ 21:42

Ζάιρο, Ηλία και Κατσαντώνης τα... «πολυβόλα» της φετινής σεζόν!

Ζάιρο Ντα Σίλβα, Μάριος Ηλία και Ανδρέας Κατσαντώνης αναδείχθηκαν πρώτοι σκόρερ σε Α' και Β' γκρουπ και πήραν τα σχετικά βραβεία στην αποψινή εκδήλωση «PASP FOOTBALL AWARDS 2023-2024».

ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΣΠ: «Βασιλιάς» ο Σεμέδο με 53%, «Βασίλισσα» η Μαριλένα με 55%!-ThemaSports
15/05 @ 20:45

ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΣΠ: «Βασιλιάς» ο Σεμέδο με 53%, «Βασίλισσα» η Μαριλένα με 55%!

Στον θρόνο του «The Best Player of the Season» κάθεται από απόψε το βράδυ ο Willy Semedo! Ο 30χρονος Γάλλος εξτρέμ… ανακηρύχθηκε νέος «βασιλιάς» του κυπριακού ποδοσφαίρου στα βραβεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24», που πραγματοποιήθηκαν στο Monte Caputo και μεταδόθηκαν απευθείας από την Cablenet.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ