ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Η πανέμορφη ντρίμπλα και ασίστ του 17χρονου Μιχάλα στο 0-2 - Η κίνηση του Ευαγόρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μια πανέμορφη ενέργεια του 17χρονου Μιχάλα οδήγησε στο 0-2 της Ανόρθωσης στη νίκη με 2-4 στο ντέρμπι της Αμμοχώστου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Τιμ Χολ, χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα έξω από το Τσίρειο, με αποτέλεσμα να υπάρξει αναστάτωση στις τάξεις της προσφυγικής ομάδας.
Δηλώσεις για το ατύχημα έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Μάριος Μιτσίδης, αναφέροντας τα εξής:
«Ελπίζω ο ποδοσφαιριστής να είναι καλά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Όλοι είναι σοκαρισμένοι. Είναι επηρεασμένοι οι ποδοσφαιριστές. Άλλαξαν τα πλάνα του προπονητή».
Να σημειωθεί ότι ο Χολ ο οποίος θα ήταν στο αρχικό σχήμα της ομάδας του στο ματς με την ΑΕΛ, αν δεν συνέβαινε αυτό το απρόοπτο, είναι εκτός κινδύνου, αλλά διακομίστηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.