ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ                                  63-73

Παιγνίδι που τιμά απόλυτα και τις δύο ομάδες των Πανεπιστημίων αφού με την εκπληκτική εμφάνιση τους μας κράτησαν σε εγρήγορση αλλά και σε αγωνία μέχρι και το τέλος ενός ακόμη εξαιρετικά σημαντικού και μεγάλου ντέρμπι.

Ισοδύναμες οι ομάδες στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα  οι παίκτες των οποίων  επιδόθηκαν στο κυνηγητό της νίκης και του ροζ φύλλου αγώνος παρουσιάζοντας ένα σκηνικό πραγματικού ντέρμπι με όλα τα στοιχεία που το αποτελούν.

Με την έναρξη του παιγνιδιού οι παίκτες και των δύο ομάδων μπήκαν δυνατά με την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας να καταφέρνει μέσα από την άμυνα του να προηγηθεί με 17-22.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Ευρωπαϊκού αντέδρασαν και κατάφεραν σε ένα εκπληκτικό για αυτούς δεκάλεπτο να αποσυντονίσουν τους αντιπάλους τους και να πάρουν το δεκάλεπτο με 19 -14 αλλάζοντας τα δεδομένα του αγώνα αφού ισοφάρισαν σε 36-36 ,σκορ με το οποίο έκλεισε και τ Α μέρος.

Η ανάπαυλα όμως ήταν περισσότερο ευεργετική για την αήττητή ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας αφού προ του φάσματος της ανατροπής έκλεισαν την άμυνα τους και με εύστοχες επιθετικές προσπάθειες κατάφεραν με ένα επιμέρους 10-16 να πάρουν μικρό αλλά σημαντικό  προβάδισμα με 46-52 .

Στην τελευταία παράσταση ο αγώνας πήρε φωτιά αφού οι παίκτες του Ευρωπαϊκού έδωσαν τα πάντα για την ανατροπή αλλά από την άλλη οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας δεν ήθελαν να χάσουν μια τέτοια μάχη και το τελικό 63-73 τους βρήκε να πανηγυρίζουν μία δύσκολη και εξαιρετικά σημαντική νίκη για την συνέχεια αφού τους κράτησε στην κορυφή και μάλιστα αήττητους .

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK                                        88-40  

Μεγάλο δεύτερο δεκάλεπτο έκαναν οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου απέναντι στο Πανεπιστήμιο Frederick αφού σε μία εκπληκτικά καρποφόρα και εύστοχη απόδοσή κατάφεραν να πετύχουν 27 πόντους έναντι 6 μόνο των αντιπάλων τους και να εκτοξεύσουν το σκορ στο ημίχρονο στο 51-18 βάζοντας ουσιαστικά και τίτλους τέλους για το ποιος θα ήταν ο νικητής .

Με την διαφορά να καλύπτεται πολύ δύσκολα οι παίκτες και των δύο ομάδων ακολούθησαν πιο χαλαρούς ρυθμούς αλλά κρατώντας το ενδιαφέρον σε ψηλά επίπεδα .

Το τελικό 88 -40 κρίνεται δίκαιο σύμφωνα με την εμφάνιση των δύο ομάδων κρατώντας για το Πανεπιστήμιο Κύπρου ζωντανές τις ελπίδες για τον τίτλο αφού ακολουθεί δεύτερο στην βαθμολογία το πρωτοπόρο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και ελπίζει ενώ εμείς αναμένουμε ακόμη πολλές και «σκληρές» μάχες μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 

A/A

Πανεπιστημιακές ομάδες

 

Αγώνες

Νίκες

Ήττες

Πόντοι

Βαθμοί

  1.  

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

4

4

0

295-209

8

  1.  

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

4

3

1

284-221

7

  1.  

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

4

2

2

295-211

6

4.     

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

4

1

3

209-279

5

5.     

FREDERICK UNIVERSITY

4

0

4

158-321

4

 

 

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εντός έδρας νίκη για τον ΑΠΟΕΛ επί της ΑΕΛ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)-ThemaSports
18/04 @ 22:05

Εντός έδρας νίκη για τον ΑΠΟΕΛ επί της ΑΕΛ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Ο ΑΠΟΕΛ Περεστρόικα ήταν ο νικητής στο ντέρμπι με την Payabl. EKA ΑΕΛ, επικρατώντας με 74-69. Κορυφαίος του αγώνα ο Blackmon με 31 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Πρωταθλητής Γυναικών Κ-18 ο Αχιλλέας Καϊμακλίου-ThemaSports
18/04 @ 17:33

Πρωταθλητής Γυναικών Κ-18 ο Αχιλλέας Καϊμακλίου

Στην κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή, έφθασε απόψε ο Αχιλλέας Καϊμακλίου, καθώς στον δεύτερο αγώνα για την τελική φάση των πλέιοφ του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ γυναικών Κ18, κέρδισε εκτός έδρας την ΕΘΑ και έτσι, με σκορ νικών 2-0, ανακηρύχθηκε πρωταθλητής.

Στον Κεραυνό το ντέρμπι-ThemaSports
17/04 @ 23:14

Στον Κεραυνό το ντέρμπι

Ο Κεραυνός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League, κερδίζοντας εντός έδρας την Πετρολίνα ΑΕΚ με 83-79.

Νίκη για τον Αχιλλέα επί της ΕΘΑ στον πρώτο τελικό για το πρωτάθλημα Γυναικών Κ18-ThemaSports
14/04 @ 10:35

Νίκη για τον Αχιλλέα επί της ΕΘΑ στον πρώτο τελικό για το πρωτάθλημα Γυναικών Κ18

Με νίκη για τον Αχιλλέα, ολοκληρώθηκε ο ψεσινός αγώνας που ήταν και ο πρώτος για την τελική φάση των πλέι-οφ του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Κ18, καθώς στην αναμέτρηση που έγινε στην αίθουσα του Γυμνασίου Παλλουριώτισσας, η ομάδα του Καϊμακλίου, κέρδισε την ΕΘΑ με 58-41.

«Πάμε να γκρεμίσουμε τα πέτρινα χρόνια όλοι μαζί!»-ThemaSports
11/04 @ 14:12

«Πάμε να γκρεμίσουμε τα πέτρινα χρόνια όλοι μαζί!»

Διαβάστε την ανακοίνωση της Διοίκησης της PAYABL EKA ΑΕΛ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Peja Κοσόβου.

ΣΑΡΩΤΙΚΗ η Ανόρθωση στο ντέρμπι κορυφής! (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)-ThemaSports
10/04 @ 23:14

ΣΑΡΩΤΙΚΗ η Ανόρθωση στο ντέρμπι κορυφής! (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Η Ανόρθωση ήταν η νικήτρια του ντέρμπι κορυφής απέναντι στον Κεραυνό για την 25η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League, επικρατώντας με 87-61. Έτσι παραμένει στην κορυφή, αποκτώντας διαφορά ενός βαθμού από την ομάδα του Στροβόλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ