Ορίστηκαν από την ΕΠΟ, τα πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Γνωστές έγιναν οι ημερομηνίες των πρώτων αγώνων, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ, τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 20 και 21 Απριλίου θα διεξαχθεί η 1η αγωνιστική.
Έτσι, ο αγώνας Παναθηναϊκός-Λαμία ορίστηκε για την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου και ώρα 19:00 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» και ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την Μεγάλη Πέμπτη και ώρα 19:00 στο γήπεδο Τούμπας.
Πηγή: onsports.gr
Με μοναδικό στόχο το τρίτο σερί τρίποντο για περάσει στην 3η θέση και να εκμεταλλευτεί το όποιο αποτέλεσμα προκύψει στο Κυριακάτικο (09/02, 19:00) ντέρμπι Άρης-ΑΕΚ, η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει απόψε (19:00) στην Περιστερώνα την ουραγό Ομόνοια 29Μ για την 22η αγωνιστική, σε ένα... ιδιαίτερο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/02 @ 09:48
Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο τιμόνι του, μιας και οι δύο πλευρές το επιθυμούν.
06/02 @ 23:31
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας στέκεται στο πλευρό του ΠΑΟΚ για την ποινική δίωξη εις βάρος ποδοσφαιριστών και μελών του προπονητικού επιτελείου του!
06/02 @ 20:21
Δείτε τους παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού, ενόψει των επόμενων αναμετρήσεών του στο Conference League!
06/02 @ 19:47
Δείτε ποιοι παίκτες μπήκαν και ποιοι βγήκαν από την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού.
06/02 @ 20:04
Δείτε ποιοι παίκτες μπήκαν και ποιοι έμειναν εκτός λίστας από την ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ.
06/02 @ 18:00
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να στερηθεί τις υπηρεσίες του Παναγιώτη Ρέτσου, μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
BEST OF THEMASPORTS