ΟΜΟΝΟΙΑ: Ο ΚΥΠΡΙΟΣ Φαμπιάνο αλλάζει τα δεδομένα στον Κατάλογο Α' - Τι ισχύει
Η Κυπριοποίηση του Φαμπιάνο φέρνει εξελίξεις και στον κατάλογο των ξένων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Δεν γνωρίζουμε αν θα βγει κάτι μέσα από όλα αυτά που έχουνε ειπωθεί. Η επιτροπή δεοντολογίας μπορεί να διεξάγει έρευνες για να διαφανεί αν οι ισχυρισμοί ευσταθούν η όχι. Είναι καινούριος ο νόμος περί χειραγώγησης. Δεν έχουμε πείρα για την εφαρμογή του. Αν υπάρχει καταγγελία στην αστυνομία έχουν δικαίωμα να ζητήσουν παρέμβαση από την επιτροπή δεοντολογίας. Η επιτροπή δεν έχει τις εξουσίες της αστυνομίες. Έχει κάποιες εξουσίες, έχει δικαίωμα να ζητήσει πληροφορίες παραδείγματος χάρη για ενδεχόμενους χειραγωγημένους αγώνες.
Μία απόφαση έχει εκδοθεί μέχρι σήμερα σε σχέση με την νομοθεσία αυτή, δεν γνωρίζω αν υπάρχουν άλλες ποινικές αποάφάσεις. Αν το είπε ο αρχηγός της αστυνομίας τότε ισχύει».
Για τις καταγγελίας στοred button: «Είναι εφαρμογή που χρησιμοποιείται αποκλειστικά με ποδοσφαιριστές και είναι συνδεδεμένη με την αστυνομία που μπορεί να λάβει μέτρα. Αν έχει η επιτροπή καταγγελίες για πιθανόν χειραγώγηση αγώνα και κρίνει ότι είνα σοβαρές και βάσιμες μπορεί να ζητήσεια από την διοργανώτρια αρχή οποιουδήποτε αθλήματος μπορεί να εισηγηθεί αναβολή παιχνιδιού».