Οι δηλώσεις του...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Νιλ Λένον μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη που ακολούθησε του νικηφόρου αγώνα της Ομόνοιας επί της ΠΑΕΕΚ είπε τα εξής...

«Πρώτα από όλα είμαι χαρούμενος για την πρώτη μου νίκη. Είμαι περήφανος για τους παίκτες, την ποιότητα της απόδοσής τους, έβαλαν τέσσερα γκολ, έπαιξαν επιθετικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα συνολικά πήγε καλά, είμαι πολύ χαρούμενος».

Για το ότι η Ομόνοια δέχθηκε γκολ για τέταρτο σερί παιχνίδι κι αν αυτό τον ανησυχεί: «Ο τρόπος που τα δεχθήκαμε ήταν απογοητευτικός. Είχαμε σωστή τοποθέτηση αλλά τα δεχθήκαμε. Δεν θα έλεγα ότι με ανησυχεί. Ήταν θέμα συγκέντρωσης. Είναι κάτι που θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε. Το κυριότερο που επικεντρώθηκα είναι η ομάδα να παίζει γρηγορότερα και πιο επιθετικά και το πήρα αυτό σήμερα. Σκοράραμε τέσσερα γκολ, νομίζω είναι η πρώτη φορά στη σεζόν και είμαι ευχαριστημένος».

Για τους οπαδούς της Σέλτικ που βρέθηκαν στο γήπεδο: «Ήταν πολύ ωραίο. Είχαν ένα καλό Σαββατοκύριακο, πέτυχαν μεγάλη νίκη χθες. Ήταν ωραίο που μπόρεσαν να έρθουν να μας υποστηρίξουν. Έχουν άλλη μια ομάδα τώρα, είναι ίδια τα χρώματα με τη Σέλτικ, εύχομαι να αναπτυχθεί μια σχέση ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Τι χρειάζεται η Ομόνοια για να είναι έτοιμη για την ΑΕΛ: «Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι, την Παρασκευή. Αν παρουσιαστούμε με την ίδια ένταση όπως σήμερα θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την ΑΕΛ».

Για τον Σέχου: «Είχε έναν κακό μυϊκό τραυματισμό. Δεν είμαι χαρούμενος με αυτό. Έπαιξε με τη Νιγηρία ενώ δεν έπρεπε. Δεν ξέρουμε πόσο θα χρειαστεί για να είναι έτοιμος αλλά δεν είμαι χαρούμενος».

 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δίλημμα!-ThemaSports
02/05 @ 09:20

Δίλημμα!

Θα κληθεί να επιλέξει ο Αναστασίου

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΣΕΜΕΔΟ-ThemaSports
30/04 @ 19:10

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΣΕΜΕΔΟ

Η χρηματιστηριακή αξία του Γουίλι Σεμέδο, έφθασε το 1εκ. σύμφωνα με το transfermarkt.

ΔΙΕΨΕΥΣΕ / ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ThemaSports
30/04 @ 23:03

ΔΙΕΨΕΥΣΕ / ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Διέψευσε μεγάλη μερίδα οπαδών της Ομόνοιας ο Γιάννης Αναστασίου.

Η αλήθεια για Μίλετιτς...-ThemaSports
30/04 @ 16:24

Η αλήθεια για Μίλετιτς...

Δεύτερη σεζόν του Νεμάνια Μίλετιτς με την φανέλα της Ομόνοιας.

Κορυφαίος στο «αιώνιο» ο Μίλετιτς-ThemaSports
30/04 @ 13:00

Κορυφαίος στο «αιώνιο» ο Μίλετιτς

MVP της αναμέτρησης με το ΑΠΟΕΛ αναδείχτηκε ο Νεμάνια Μίλετιτς.

Για πρώτη φορά!-ThemaSports
30/04 @ 20:41

Για πρώτη φορά!

Ακούγεται απίστευτο αλλά η Ομόνοια φέτος δεν κέρδισε την Πάφο στο ΓΣΠ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ