Καυστικές δηλώσεις έκανε στον ΣΠΟΡ FM το μέλος του Δ.Σ. του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, με αφορμή τη διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου στο ματς με τον Εθνικό και τα όσα ακολούθησαν...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καταρχήν το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε για μια ακόμη φορά το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Αντιλαμβάνεστε πάντα ότι όταν μιλήσει ένας παράγοντας για διαιτησία παραπέμπεται και τα προστιμα πέφτουν σωρηδόν. Τις απαντήσεις τις έδωσαν οι συνάδελφοι σας και σύσσωμος ο έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος. Εμείς ότι και να πούμε θα επαναλάβουμε τα ίδια και θα γίνουμε γραφικοί. Από εκείνη την στιγμή όλοι μιλάνε για τη φάση εκείνη με το πέναλτι και όλοι θυμούνται προηγούμενες διαιτησίες και το προηγούμενο παιχνίδι με τον Εθνικό στο Δασάκι».

Για τον διαιτητή κι αν μίλησαν μαζί του: «Του είπα “είναι ντροπή, σε βλέπει ο κόσμος όλος” και μου απάντησε σε ύφος υπεροπτικό “δεν έκανα κάτι για να ντρέπομαι”. Άμα θεωρεί ότι ήταν σωστός, δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Όλοι τα βλέπουν. Έχει αηδιάσει ο κόσμος για συγκεκριμένους διαιτητές και κάποια σφυρίγματα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, με τραγική διαιτησία, με την πλάτη στον τοίχο ο αντίπαλος κέρδισε. Τώρα συνέβη το ίδιο. Έχουμε κουραστεί πλέον. Αν θέλουμε πρωτάθλημα που να μην υποβιβάζονται συγκεκριμένες ομάδες, να το κάνουμε με δέκα ομάδες να μην υποβιβάζονται. Διαβάζω ανακοίνωση της συγκεκριμένης ομάδας που διερωτάται και βάζει φωτογραφίες και έμμεσα μας λέει ότι είμαστε όλοι στην Κύπρο ηλίθιοι και έχουν δίκιο αυτοί. Εγώ δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν Εθνικό. Είναι γεγονότα. Στα συγκεκριμένα δύο παιχνίδια συνέβησαν κάποια γεγονότα. Ο Λούκας Σωτηρίου τιμωρήθηκε για δύο μήνες μετά από εκείνο το παιχνίδι, άρα είναι γεγονότα. Τιμωρήθηκε ο Σωτηρίου με δύο μήνες, ξέρω τι θα γίνει τώρα; Ξανα-ορίζονται, θα τον δούμε ξανά διαιτητή (σ.σ. τον Βασίλη Δημητρίου), μετά assistant στο VAR και πάει λέγοντας».

Για το αν πιστεύει ότι υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί ο Βασίλης Δημητρίου: «Εξαρτάται τι θα πουν στον κύριο Μάζιτς να κάνει. Περιμένουμε τον Αθλητικό Δικαστή να μας παραπέμψει για τις δηλώσεις μας για τη διαιτησία. Με αυτά που βλέπουμε, διερωτώμαι που οδηγείται το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ας φύγουμε οι ρομαντικοί που θέλουμε καθαρό ποδόσφαιρο και να παίζεται όπως θέλουν κάποιοι άλλοι και να διερωτόμαστε ακόμα γιατί φεύγει ο κόσμος από τα γήπεδα. Με τον ίδιο αντίπαλο σε δύο περιπτώσεις παρενέβη το VAR, όλη η Κύπρος είδε το λάθος και ο διαιτητής επέμεινε στην απόφαση του. Όταν καθορίζεται το αποτέλεσμα από αυτό, τι να περιμένουμε; Ένας έμπειρος διαιτητής ξέρει να διαιτητεύει και με το γάντι και να “σφάζει” με το μαχαίρι».

Για τη συνέχεια: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε να ενημερώσουμε τον κόσμο με γεγονότα και πιθανόν με στοιχεία. Αλλά ότι και να κάνει μία ομάδα, θα αλλάξει κάτι; Επενδύσαμε τόσα λεφτά στο VAR για να διορθωθούν τα ανθρώπινα λάθη. Χωρίς αυτό έγιναν λάθη ναι, ανθρώπινα. Ήρθε το VAR, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Βλέπει ο VARίστας τη φάση και φωνάζει στον διαιτητή, λέγοντας του ότι πιθανόν να έκανε λάθος. Το βλέπει όλος ο κόσμος ότι δεν υπάρχει παράβαση και αυτός επιμένει στην απόφαση του. Εάν αυτό δεν είναι έγκλημα, τότε τι είναι».

Γιατί δεν άλλαξε τον διαιτητή ο Μίλοραντ Μάζιτς: «Να ρωτήσετε τον κύριο Μάζιτς. Όταν τον βρείτε εσείς, μπορούμε να τον βρούμε κι εμείς».

Για το αν έχει στοιχεία ο Χριστόφορος Τορναρίτης, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου που προανήγγειλε: «Εγώ ήμουν παρών σε συζήτηση που λέχθηκαν κάποια πράγματα σοβαρά. Όταν ρώτησα αν πάω να μαρτυρήσω θα έρθουν κάποιοι να μαρτυρήσουν και αυτοί και να παραδεχθούν ότι ήταν παρόντες; Στρουθοκαμηλίζουμε όλοι. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, να μη νομίζει ο κόσμος πως είμαι αλάθητος. Περπατώ όμως στη Μακαρίου στη Λευκωσία και δεν ντρέπομαι όταν θα με αντικρίσει κάποιος. Έχω το μέτωπο μου καθαρό. Άλλοι μπορεί να ντρέπονται. Ο Δημητρίου με το ύφος το υπεροπτικό, δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει».

Για τον ορισμό του Εθνικός-Ομόνοια και τις σκιές που αφήνονται: «Όταν είχε αναβληθεί το ΠΑΕΕΚ-Ολυμπιακός λόγω κορωνοϊού, η ΚΟΠ έτρεξε να το ορίσει πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρο. Διεκόπη το Εθνικός-Ομόνοια. Μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν αναβλήθηκε μία αγωνιστική έστω του Β΄ γκρουπ για να παιχτεί το παιχνίδι και να λένε ότι δεν έβρισκαν ημερομηνίες; Ή έστω να μεταφέρουν αργότερα ένα παιχνίδι της Ομόνοιας, για να μην υπάρχουν σκιές; Γιατί δεν μετατέθηκε μία αγωνιστική μετά η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος; Είναι τόσο κρίσιμα τα παιχνίδια που για να μην υπάρχουν σκιές, ανάβαλε την αγωνιστική ή μετέθεσε παιχνίδι της Ομόνοιας για να συνεχιστεί η ροή του πρωταθλήματος. Για να μην υπάρχουν σκιές. Όλη η Κύπρος σκέφτεται ότι υπάρχει σκοπιμότητα. Δεν το λέω εγώ. Από την στιγμή που υπάρχει ατιμωρησία, από την στιγμή που υπάρχουν εξόφθαλμα λάθη, γενικά σε όλα τα παιχνίδια με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν πολλοί ή ικανοί διαιτητές, αυτά θα συμβαίνουν. Αλλά εμείς θα δώσουμε ψυχή και αίμα στο γήπεδο και είμαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά και θα μείνουμε στην κατηγορία».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο Πάμπος - Είχαμε ένα ψηλό budget»-ThemaSports
12/04 @ 12:41

«Δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο Πάμπος - Είχαμε ένα ψηλό budget»

O εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας Πάρης Φωκαΐδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνιδι» με την Στέλλα Σωκράτους.

Λαχείο ενίσχυσης Ολυμπιακού Λευκωσίας με δώρο τετράτροχη μοτοσικλέτα-ThemaSports
31/03 @ 23:02

Λαχείο ενίσχυσης Ολυμπιακού Λευκωσίας με δώρο τετράτροχη μοτοσικλέτα

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ενημερώνει για τον λαχνό ενίσχυσης που ετοίμασε η για οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

ΔΣ Ολυμπιακού: Παρέθεσε δείπνο στους χορηγούς!-ThemaSports
21/03 @ 21:06

ΔΣ Ολυμπιακού: Παρέθεσε δείπνο στους χορηγούς!

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας παρέθεσε δείπνο στους χορηγούς της ομάδας και σε δημοσιογράφους.

«Υπέστη σοβαρή ζημιά λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου... πρέπει να προβληματίσει»-ThemaSports
11/02 @ 14:47

«Υπέστη σοβαρή ζημιά λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου... πρέπει να προβληματίσει»

Στο ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαΐδης σχετικά με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Θωμά Ιωάννου.

Φωκαΐδης: «Να συνεχίσουμε το έργο της προηγούμενης διοίκησης για να πανηγυρίσουμε τον Μάιο όλοι την άνοδο»-ThemaSports
01/02 @ 12:26

Φωκαΐδης: «Να συνεχίσουμε το έργο της προηγούμενης διοίκησης για να πανηγυρίσουμε τον Μάιο όλοι την άνοδο»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαΐδης, ο οποίος μίλησε για την αλλαγή στα διοικητικά της ομάδας με την εκλογή νέου Δ.Σ.

Διπλό μεταγραφικό «κτύπημα» από τον Ολυμπιακό!-ThemaSports
01/02 @ 09:26

Διπλό μεταγραφικό «κτύπημα» από τον Ολυμπιακό!

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο Ολυμπιακός Λευκωσίας!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ