Ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, δίνει ακόμη μια μάχη με τη λευχαιμία και βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ωστόσο ο Σέρβος τεχνικός θέλησε να δείξει για ακόμη μια φορά πως δεν… μασάει, μιλώντας στους παίκτες του με βιντεοκλήση και δίνοντας τους δύναμη για την συνέχεια.
«Δεν θα είμαι μαζί σας ως φυσική παρουσία αλλά με το μυαλό μου θα είμαι πάντα μαζί σας. Θα βλέπω όλα τα ματς στο δωμάτιό μου, είμαι σε διαρκή επικοινωνία με το επιτελείο μου.
Δυστυχώς, το κάναμε αυτό και πριν από μερικά χρόνια, είμαι όμως σίγουρος ότι μέσα από το δωματίου ξενοδοχείου θα παλεύω μαζί σας, όπως είμαι σίγουρος πως και εσείς θα παλεύετε για μένα.
Νικήσαμε αυτή την αρρώστια ήδη μία φορά, οπότε μπορούμε να το πετύχουμε ξανά, δεν έχω αμφιβολίες. Η ζωή δεν κυλάει χωρίς προβλήματα αλλά μαζί με τα προβλήματα.
Η ζωή δεν είναι ευθεία γραμμή, υπάρχουν καμπύλες, πάνω και κάτω, ακόμα και ξαφνικές λακκούβες στις οποίες πέφτεις, αλλά πρέπει να σηκωθείς ξανά και να συνεχίσεις το ταξίδι.
Στις δύσκολες στιγμές, βλέπεις το θάρρος και την αντίδραση των ανθρώπων. Υπάρχουν δύο δρόμοι που μπορείτε να ακολουθήσετε, ο ένας είναι καταστροφικός, να παραπονεθείτε και να χάσετε την πίστη σας. Ο άλλος είναι εποικοδομητικός, αναζητώντας τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Μείνετε προσκολλημένοι σε αυτόν.
Μένω σε ένα δωμάτιο που είναι περίπου τρία μέτρα τετραγωνικά. Είναι μια προσωρινή κατάσταση, θα νικήσω αυτή την ασθένεια, έχω πίστη στους γιατρούς, οπότε θέλω ενθουσιασμό και όχι ανήσυχα πρόσωπα. Ξέρω ότι θα κερδίσω.
Μαζί πρέπει να είμαστε ενωμένοι, αν χρειαστείτε κάτι, είμαι στη διάθεσή σας. Ξέρω ότι η κατάστασή μας είναι δύσκολη με τα αποτελέσματα, αλλά όχι με τις εμφανίσεις.
Το ταξίδι στο Μιλάνο για το ματς με την Μίλαν δεν θα είναι το ευκολότερο, θα έχει 60.000 οπαδούς τους στις εξέδρες, αλλά δεν θα είναι εύκολο ούτε για αυτούς».
Έχοντας... κλειστά αυτιά σχετικά με τους κλυδωνισμούς που προκάλεσε σε ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου της Ομόνοιας η μεταγραφή του Χάμπου Χαραλάμπους στον Άρη, το «τριφύλλι» προετοιμάστηκε πυρετωδώς τις προηγούμενες ημέρες για τον αυριανό (24/07, 20:00) πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Τορπέντο Κουτάισι και άπαντες εμφανίζονται πανέτοιμοι για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό του Conference League.
Με προπόνηση στο ΓΣΠ, ολοκληρώνει την προετοιμασία της η Τορπέντο Κουτάισι, ενόψει του αυριανού (24/07, 20:00) αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια, για τον Β' προκριματικό του Conference League.
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το απόγευμα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ο προπονητής της Πούσκας Ακαντέμια, Σζολτ Χόρνιακ, ενόψει του αυριανού (24/07, 19:00) αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, για τον Β' προκριματικό του Conference League. Τους ποδοσφαιριστές της Ουγγρικής ομάδας εκπροσώπησε ο Ζολτ Γκνάκι.
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στο ΓΣΠ, ο προπονητής της Τορπέντο Κουτάισι, Ντιρκ Σούστερ, ενόψει του αυριανού (24/07, 20:00) αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια. Τους ποδοσφαιριστές της Γεωργιανής ομάδας εκπροσώπησε ο Μπίορν Γιόνσεν.
Ρεπορτάζ στην Αγγλία αναφέρει ότι η Γουέστ Χαμ θα δώσει 40 εκατομμύρια ευρώ στη Λίβερπουλ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Χάρβεϊ Ελιοτ, που είχε στο στόχαστρό εδώ και καιρό.