Ο Κλοπ έκανε έκκληση προς τους οπαδούς να δημιουργήσουν τρομερή ατμόσφαιρα το μεσημέρι του Σαββάτου απέναντι στην Γουότφορντ, αλλιώς να μείνουν σπίτι και να δώσουν αλλού τα εισιτήρια!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γερμανός προπονητής ζητάει αυτή τη στιγμή περισσότερο από κάθε άλλη φορά την δύναμη και την ώθηση του κόσμου προς τους ποδοσφαιριστές του.
«Τα παιδιά γύρισαν από κάθε μέρος του πλανήτη, κάναμε μόλις μια προπόνηση σήμερα, έχουν παίξει σε πολύ διαφορετικά συστήματα, έπρεπε να θυμηθούν σήμερα αυτό που παίζουμε εμείς.
Αν δεν μπορείτε να φωνάξετε και να τραγουδήσετε για την ομάδα, μείνετε σπίτι και δώστε αλλού τα εισιτήριά σας! Θέλω την καλύτερη ατμόσφαιρα που έχει παρατηρηθεί σε ματς των 14:30 (ώρα Ελλάδας)» ήταν η δήλωση του Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Γουότφορντ!
gazzetta.gr
Έχοντας... κλειστά αυτιά σχετικά με τους κλυδωνισμούς που προκάλεσε σε ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου της Ομόνοιας η μεταγραφή του Χάμπου Χαραλάμπους στον Άρη, το «τριφύλλι» προετοιμάστηκε πυρετωδώς τις προηγούμενες ημέρες για τον αυριανό (24/07, 20:00) πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Τορπέντο Κουτάισι και άπαντες εμφανίζονται πανέτοιμοι για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό του Conference League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/07 @ 00:15
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων της ημέρας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.
24/07 @ 00:07
Οι πρώτες δηλώσεις του Μάρκους Ράσφορντ μετά τη μετακίνηση του στην Μπαρτσελόνα.
23/07 @ 18:54
Με προπόνηση στο ΓΣΠ, ολοκληρώνει την προετοιμασία της η Τορπέντο Κουτάισι, ενόψει του αυριανού (24/07, 20:00) αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια, για τον Β' προκριματικό του Conference League.
23/07 @ 18:37
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το απόγευμα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ο προπονητής της Πούσκας Ακαντέμια, Σζολτ Χόρνιακ, ενόψει του αυριανού (24/07, 19:00) αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, για τον Β' προκριματικό του Conference League. Τους ποδοσφαιριστές της Ουγγρικής ομάδας εκπροσώπησε ο Ζολτ Γκνάκι.
23/07 @ 18:15
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στο ΓΣΠ, ο προπονητής της Τορπέντο Κουτάισι, Ντιρκ Σούστερ, ενόψει του αυριανού (24/07, 20:00) αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια. Τους ποδοσφαιριστές της Γεωργιανής ομάδας εκπροσώπησε ο Μπίορν Γιόνσεν.
23/07 @ 10:05
Ρεπορτάζ στην Αγγλία αναφέρει ότι η Γουέστ Χαμ θα δώσει 40 εκατομμύρια ευρώ στη Λίβερπουλ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Χάρβεϊ Ελιοτ, που είχε στο στόχαστρό εδώ και καιρό.
BEST OF THEMASPORTS