Νέος μεταγραφικός στόχος...
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τις τελευταίες μια – δυο μέρες, βγαίνουν πληροφορίες, ότι εκτός από τον Αντρέα Μακρή που είναι ήδη «καπαρωμένος», στην ΑΕΛ εξετάζουν περιπτώσεις κι άλλων Κύπριων παιχτών.
Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα Themasports, υπο παρακολούθηση είναι ο 22χρονος ακραίος επιθετικός Μιχάλης Χριστοδούλου, ο οποίος στην φετινή σεζόν ανήκει στον Ολυμπιακό.
Έχει μόνο 4 συμμετοχές ως αλλαγή, είχε κάμει ντεμπούτο απέναντι στην ΑΕΛ στις 19 Δεκεμβρίου στο Τσίρειο, στο τελευταίο ματς του Γιώργου Πετράκη στον μαυροπράσινο πάγκο.
Ο Λεμεσιανός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Νίκκι Παπαβασιλείου, έχει περάσει από τις μικρές ομάδες του ΠΑΟ, του ΑΠΟΕΛ, της Καρμιώτισσας, έπαιξε επίσης στην Β’ κατηγορία στον Ακρίτα Χλώρακας και στην ΠΑΕΕΚ.
Πήγε το περασμένο Καλοκαίρι στον Προμαχώνα, υπέγραψε «σπαστό» συμβόλαιο για 3 (1+1+1) χρόνια.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το βιογραφικό του
Πόλυς Χαραλάμπους
Λήγει την Πέμπτη τα μεσάνυχτα η διορία για τις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα των ομάδων μας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/02 @ 08:52
Πάλεψαν περισσότερο τον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ, η ουσία είναι ότι επέστρεψαν με άδεια χέρια από την Λάρνακα. Στην επανάληψη, κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, δεν επέτρεψαν στην αντίπαλο, να τους κάμει τόσες πολλές φάσεις, όπως στο πρώτο μισό της αναμέτρησης.
02/02 @ 21:56
Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο «ΑΕΚ Αρένα» ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Ιβάν Τρισκόφσκι.
02/02 @ 20:26
Στο 55ο λεπτό του αγώνα στο «ΑΕΚ Αρένα» ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ, μπήκε στο ματς ως αλλαγή για λογαριασμό της Λεμεσιανής ομάδας ο Ιβάν Τρισκόφσκι, ο οποίος επιστρέφει πρώτη φορά στο γήπεδο που λατρεύτηκε ως αντίπαλος...
02/02 @ 19:10
Σε γνώριμα λημέρια βρίσκεται απόψε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Ιβάν Τρισκόφσκι, ο οποίος πριν από την έναρξη του αγώνα στο «ΑΕΚ Αρένα» με αντίπαλο την ΑΕΚ, είχε αρκετά «πηγαδάκια» με... παλιούς γνώρισμους.
02/02 @ 16:05
17 κατακτήσεις του Τροπαίου για το Κύπελλο Γυναικών, μετράει πλέον η ΑΕΛ, η οποία ήταν η νικήτρια στον 38ο τελικό του θεσμού καθώς η ομάδα της Λεμεσού κέρδισε την ΕΘΑ με 79-61.
02/02 @ 14:15
Ο Πάμπος Χριστοδούλου έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Πολίτης, στην οποία αποκάλυψε τους λόγους που δεν υπέγραψε στην ΑΕΛ
BEST OF THEMASPORTS