Προχωρημένο για Ομόνοια και η... Ανόρθωση

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Αγγλοκύπριος επιχειρηματίας Τζον Χριστοδούλου επανήλθε… Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας Σταύρο Παπασταύρου. Φέρεται μάλιστα να έχει κάμει συγκεκριμένη οικονομική πρόταση για να καταστεί το αφεντικό στην διαχείριση της ομάδας που υποστηρίζει από τα γεννοφάσκια του.

Αν και εφόσον ικανοποιηθεί πλήρως ο Παπασταύρου, τότε η… μπάλα θα πάει ξανά στο Δ.Σ. του σωματείου (όπως έγινε πριν 5-6 μήνες). Αν ο Χριστοδούλου ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του σωματείου, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για να αναλάβει την διαχείριση της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας.

Επιπρόσθετες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, φέρουν τον Κυπρο-Αμερικάνο επιχειρηματία Σταύρου Παπασταύρου, αν τελικά κάμει deal με τον Τζον, να σκέφτεται σοβαρά να… στείλει μήνυμα στον μεγαλομέτοχο της Ανόρθωσης Χρήστο Πουλλαΐδη.

Όχι για να πιούν απλώς έναν καφέ, αλλά για να του… καταθέσει οικονομική πρόταση να γίνει αφεντικό στην ομάδα που υποστήριζε πριν μεταναστεύσει στις ΗΠΑ.

Αν ο Παπασταύρου, αναλάβει τα… γκέμια στην «Μεγάλη Κυρία», όπως μας έλεγε ενημερωμένη πηγή, δεν αποκλείεται να τον… ακολουθήσει και ο έμπιστος του συνεργάτης Δημήτρης Γρηγόρη.

Τούτο δεν σημαίνει «αποκαθήλωση» του Ευγένιου Χαμπουλά, για τον οποίο μάθαμε από το περιβάλλον του, ότι δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει στην προεδρία.

Ανεξαρτήτως αν πριν δυο χρόνια, είχε κάποιες παρεξηγήσεις με τον «Αμερικάνο» ηγέτη της Ομόνοιας, τότε που είχαν διακοπεί οι διοργανώσεις λόγω της πανδημίας.

Πόλυς Χαραλάμπους

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοσίευμα: Προτάθηκε σε Κυπριακές ομάδες ο Τορεχόν!  -ThemaSports
23/04 @ 18:28

Δημοσίευμα: Προτάθηκε σε Κυπριακές ομάδες ο Τορεχόν!

Ρεπορτάζ του monobala.gr αναφέρει ότι ο Σίλβα Τορεχόν που αγωνίζεται στον Παναιτωλικό έχε προταθεί σε Κυπριακές ομάδες.

Οι ενδεκάδες στο ΑΕΖ - Δόξα-ThemaSports
23/04 @ 17:32

Οι ενδεκάδες στο ΑΕΖ - Δόξα

Η ΑΕΖ υποδέχεται την Δόξα για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ. Δείτε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων.

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Η οικονομική σταθερότητα, προσφέρει υγεία και επιτυχίες σε μια ποδοσφαιρική ομάδα-ThemaSports
23/04 @ 12:12

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Η οικονομική σταθερότητα, προσφέρει υγεία και επιτυχίες σε μια ποδοσφαιρική ομάδα

Νοιώθω μεγάλη απογοήτευση για την κατάσταση η οποία δημιουργήθηκε στην Ανόρθωση, όχι ιδιαίτερα για την  φετινή της πορεία, αλλά για την οικονομική της κατάσταση και την φυγή αξιόλογων ποδοσφαιριστών της και την διαδικασία προσφυγών αρκετά μεγάλου αριθμού ποδοσφαιριστών της.

Τρεις ομάδες για ΔΥΟ ευρωπαϊκά εισιτήρια - ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ματς στο στάδιο «Αλφαμέγα»-ThemaSports
23/04 @ 10:39

Τρεις ομάδες για ΔΥΟ ευρωπαϊκά εισιτήρια - ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ματς στο στάδιο «Αλφαμέγα»

Ο Κυριακάτικος (28/04, 19:00) αγώνας του Άρη με την Πάφος FC στο στάδιο «Αλφαμέγα», είναι ουσιαστικά ένας... τελικός Ευρώπης για τις δύο ομάδες που κυνηγούν την 4η θέση.

Σε Δασάκι και «Αμμόχωστος» ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής του Β' γκρουπ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)-ThemaSports
23/04 @ 08:35

Σε Δασάκι και «Αμμόχωστος» ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής του Β' γκρουπ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Με δύο παιχνίδια ανοίγει σήμερα (23/04) η αυλαία της 11ης αγωνιστικής των πλέι-άουτ του Β' γκρουπ του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας.

Αυτοί σφυρίζουν στους αγώνες του β' γκρουπ-ThemaSports
22/04 @ 14:22

Αυτοί σφυρίζουν στους αγώνες του β' γκρουπ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας των αγώνων της 11ης  αγωνιστικής της Β’ Φάσης  του Πρωταθλήματος Cyta.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ