MENU

Themasports.com

Στη βραχεία λίστα ως φιναλίστ για τα φετινά βραβεία Ποδοσφαίρου Επιχειρήσεων η Πάφος FC!

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Πάφος FC:

Ακολουθήστε μας στο Google news

«ΠΑΦΟΣ FC ΣΥΝΤΟΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Πάφος FC μπήκε στη βραχεία λίστα ως φιναλίστ σε αυτό
τα φετινά βραβεία Ποδοσφαίρου Επιχειρήσεων στην κατηγορία «Καλύτερη Αρραβωνιαστική Φιλάθλων από έναν Σύλλογο».

Από το 2012 τα Football Business Awards τιμούν τους καλύτερους επιχειρηματίες του ποδοσφαίρου και αναγνωρίζουν τις οργανώσεις, τις ομάδες και τα άτομα σε διάφορους τομείς λειτουργίας του κλάδου. Το κριτικό πάνελ αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων των Διευθυντών Ποδοσφαιρικών Ομίλων, Επαγγελματικών Ποδοσφαιρικών Σωματείων & Οργανώσεων Ποδοσφαίρου Grassroots.

Η Πάφος FC έχει την τιμή της να είναι η πρωτοπόρος μεταξύ των κυπριακών ποδοσφαιρικών ομάδων που θα επιλεγεί ως φιναλίστ για τα κατορθώματα του συλλόγου. Ο σύλλογος έχει θέσει ως στόχο να συνδεθεί με το κοινό μας και να βοηθήσει τους υποστηρικτές μας να αποκτήσουν την αίσθηση ότι είναι μέρος σε κάτι μεγάλο και αναγνωρίστηκε γι' αυτό.

Η ενασχόληση μας με τους οπαδούς και την κοινότητα της Πάφου μέσα από τις καμπάνιες «Pafos FC Family» και «One Team – One Town», στις οποίες αναδείξαμε τη σημασία της ενότητας και της εγκαθίδρυσης στενών διασυνδέσεων, έχει μπει σε βραχεία λίστα ompetitive κατηγορία, και θα πάει κόντρα εκστρατείες από τους ομοίους της Aston Villa FC, Fulham FC, Leicester City FC, Norwich City FC και Wigan Athletic FC.

Χάρης Θεοχάρους, Γενικός διευθυντής Πάφος FC σχολίασε:

«Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε μέρος της βραχείας λίστας. Όλη η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά φέτος για να φέρει τους οπαδούς μας ακόμα πιο κοντά και αυτή η υποψηφιότητα είναι η απόδειξη ότι οι προσπάθειές μας αποδίδουν καρπούς. Είναι ένα σημαντικό επίτευγμα και θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στη μητρική μας εταιρεία Total Sports Investments που μας στήριξε και μας έδωσε αυτή την ευκαιρία, καθώς και σε όλους όσους εμπλέκονται στην πραγματοποίηση των εκστρατειών!».

Οι νικητές των Βραβείων θα ανακοινωθούν στην τελετή στο The Brewery του Λονδίνου την Παρασκευή 27 Μαΐου. Για να μάθετε περισσότερα για την συμμετοχή μας, δείτε www.footballbusinessawards.com.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Πάφος FC έχει προκριθεί ως φιναλίστ στα Βραβεία Ποδοσφαιρικής Επιχειρηματικότητας της χρονιάς στην κατηγορία «Καλύτερη δέσμευση προς τους οπαδούς από σύλλογο».

Από το 2012 τα Football Business Awards τιμούν τους καλύτερους στον χώρο του ποδοσφαίρου και προσδίδουν αναγνώριση προς τους οργανισμούς, ομάδες και άτομα σε διάφορους τομείς δραστηριοτήτων στον κλάδο. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων Διευθύνων Στελεχών Ποδοσφαιρικών Σωματείων, Επαγγελματικών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών και ποδοσφαιρικές οργανώσεις ηλικιών Grassroots.

Η Πάφος FC έχει την τιμή να είναι η πρωτοπόρος μεταξύ των κυπριακών ποδοσφαιρικών ομάδων που θα επιλεγούν ως φιναλίστ για τα επιτεύγματα του Σωματείου. Η ομάδα έχει θέσει ως στόχο να συνδεθεί με το κοινό μας και να βοηθήσει τους υποστηρικτές μας να αποκτήσουν το αίσθημα του να είσαι μέλος σε κάτι μεγάλο και αναγνωρίστηκε γι' αυτό.

Η δουλειά μας με τους οπαδούς και την τοπική κοινωνία της Πάφου μέσα από τις εκστρατείες «Pafos FC Family» και «One Team – One Town», στις οποίες επισημάναμε τη σημασία της ενότητας και της δημιουργίας στενών δεσμών, έχει μπει στην τελική λίστα στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία, και θα αντιμετωπίσει καμπάνιες από ομάδες όπως η Aston Villa FC, η Fulham FC, η Leicester City FC, η Norwich City FC και η Wigan Athletic FC.

Ο Χάρης Θεοχάρους, Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC σχολίασε:

«Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε μέρος της λίστας αυτής. Όλη η ομάδα έχει δουλέψει πολύ σκληρά φέτος για φέρει τους υποστηρικτές μας ακόμα πιο κοντά και αυτή η υποψηφιότητα είναι η απόδειξη ότι οι προσπάθειές μας αποδίδουν. Είναι ένα σημαντικό επίτευγμα και εγώ θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στη μητρική μας εταιρεία Total Sports Investments που μας υποστήριξε και μας πρόσφερε αυτήν την ευκαιρία, καθώς και σε όλους όσους εμπλέκονται στην υλοποίηση της καμπάνιας!».

Οι νικητές των βραβείων θα ανακοινωθούν στην επίσημη τελετή στο The Brewery του Λονδίνου την Παρασκευή 27 Μαΐου».

Ροή Ειδήσεων

Βαθμολογίες

Ομάδα
Αγώνες
Βαθμολογία

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

0

0

ΑΕΚ

0

0

ΑΠΟΕΛ

0

0

ΑΡΗΣ

0

0

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

0

0

ΠΑΦΟΣ

0

0

ΟΜΟΝΟΙΑ

0

0

ΑΕΛ

0

0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

0

0

ΔΟΞΑ

0

0

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛ.

0

0

ΕΝΠ

0

0

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ

0

0

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

0

0

TAGS

X