Ένας 19χρονος Βρετανός τιμωρήθηκε με φυλάκιση 1,5 μήνα λόγω ρατσιστικής δημοσίευσης κατά του Ράσφορντ μετά τον τελικό του Euro.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ήττα από την Ιταλία στα πέναλτι στον τελικό του περσινού Euro είχε πονέσει πολύ τους Άγγλους, με έναν εξ αυτών να ξεφεύγει στο Twitter και να το πληρώνει.
Όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ, ένας 19χρονος που είχε βρίσει χυδαία και με ρατσιστικό χαρακτήρα τον Μάρκους Ράσφορντ (που είχε χάσει πέναλτι) θα περάσει έξι εβδομάδες στη φυλακή!
Ο Τζάστιν Λι Πράις είχε επισημάνει τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είχε γράψει «γ@@@νε, ηλίθιε α@@@η, έχασες ελεύθερο πέναλτι, η νεκρή γιαγιά μου θα το είχε βάλει».
Ο 19χρονος αρνείτο αρχικά ότι είχε γράψει τα παραπάνω λόγια και μάλιστα είχε αλλάξει το όνομα του προφίλ του προκειμένου να μην εντοπιστεί, ωστόσο εν συνεχεία ομολόγησε.

sport-fm.gr
Η Αλήθεια για το Κύπελλο της ΑΕΛ Λάρισας, το 2007...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/05 @ 15:17
Η Ντινάμο Μόσχας έριξε χρυσάφι στα πόδια της Πογκόν για τον Ευθύμη Κουλούρη, ωστόσο οι Πολωνοί απάντησαν αρνητικά στην πρόταση έξι εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους.
17/05 @ 14:42
Είναι προφανές πως... έχουν ήδη φύγει για διακοπές. Και ο Άρνε Σλοτ δεν το αρνείται. Αντιθέτως διασκεδάζει για το κατόρθωμά του με τη Λίβερπουλ και δεν κρύβεται από τους δημοσιογράφους.
17/05 @ 13:11
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ετοιμάζεται να ρίξει την αυλαία μιας σπουδαίας διαδρομής με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Μετά από σχεδόν μια δεκαετία γεμάτη τίτλους, με αφετηρία το Λιγκ Καπ του 2016, ο Βέλγος μέσος αναμένεται να αποχωρήσει, αφήνοντας πίσω του μια παρακαταθήκη που… δύσκολα θα ξεπεραστεί. Η τελευταία του «μάχη»; Ο επικείμενος τελικός κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, για την κούπα νούμερο… 17!
17/05 @ 12:54
Ο Ουνάι Έμερι ήθελε να τσεκάρει τι γινόταν στο Λονδίνο ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτού ξεκινήσει τη συνέντευξη Τύπου για το 2-0 της Άστον Βίλα απέναντι στην Τότεναμ και έδειξε πως… δεν είχε καμία ελπίδα για κάτι θετικό από τους «κόκκινους διαβόλους»!
17/05 @ 12:22
Ο μεγαλύτερος… πονοκέφαλος στο φινάλε κάθε σεζόν και συνάμα η μεγαλύτερη «ένοχη απόλαυση» των αγγλικών Media. Πώς επηρεάζει τα «εισιτήρια» των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ο νέος κάτοχος του Κυπέλλου Αγγλίας; Σίτι και Πάλας καθορίζουν από το «Γουέμπλεϊ» το τοπίο της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς για τα κλαμπ της Πρέμιερ στα τουρνουά της UEFA.
17/05 @ 11:46
Η Κρίσταλ Πάλας, σε λίγες ώρες, έχει «ραντεβού» με την ιστορία. Βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός Κυπέλλου Αγγλίας για πρώτη φορά στην ιστορία της. Μία ομάδα που δεν έχει κατακτήσει κάτι σπουδαίο, έχοντας στη συλλογή της μόνο το Zenith Cup του 1991, έχει την ευκαιρία να το πετύχει, παίρνοντας παράλληλα και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
BEST OF THEMASPORTS