Ο Σουηδός επιθετικός ανέφερε πως η Χρυσή Μπάλα είναι εύκολο να δίδεται όχι σε κάποιον σαν εκείνον που δεν… μασάει τα λόγια του, αλλά στο… καλό παιδί φωτογραφίζοντας στον Αργεντινό.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην προσπάθεια του να εξηγήσει γιατί η «Χρυσή Μπάλα» δεν καταλήγει σε εκείνον, επέλεξε να αφήσει τη μπηχτή του στον Λιονέλ Μέσι.
Ο Σουηδός επιθετικός σε δηλώσεις του έκανε λόγο για ένα βραβείο «πολιτικό» το οποίο είναι εύκολο να δίδεται όχι σε κάποιον σαν εκείνον που δεν… μασάει τα λόγια του, αλλά στο… καλό παιδί φωτογραφίζοντας στον Αργεντινό.
«Η Χρυσή Μπάλα είναι πολιτικό βραβείο. Θέλουν τον ‘κύριο τέλειο’. Αν μιλάς και λες αυτό που σκέφτεσαι, δεν μπορείς να την πάρεις. Είναι εύκολο για εκείνους να τη δίνουν στο καλό παιδί», ανέφερε.
Πηγή: sport-fm.gr
Στις ρεβάνς θα κυνηγήσουν προκρίσεις οι κυπριακές ομάδες, με τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/07 @ 23:39
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να υποδεχθεί στην Αλ Νασρ τον 26χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, για τον οποίο έχουν ξοδευτεί, ήδη, επτά εκατ. ευρώ λιγότερα σε σχέση με τον 40χρονο «CR7», ενώ μόνο οι δυο τους έχουν συμπεριληφθεί σε συμφωνίες που αγγίζουν τα 500 εκατ. ευρώ!
28/07 @ 20:13
Νέα ομάδα για τον πρώην σέντερ φορ της ΑΕΚ, Φραν Σολ, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Hercules και επέστρεψε στην πατρίδα του, την Ισπανία.
28/07 @ 19:00
Ο Κρίστιαν Τότι αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του σε ηλικία 19 ετών, μην αντέχοντας το βάρος του ονόματος που κουβαλάει.
28/07 @ 17:32
«Βόμβα» στον χώρο του ποδοσφαίρου έριξε με πρόσφατες δηλώσεις του ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Καταλανό τεχνικό να δηλώνει πως μετά τη Μάντσεστερ Σίτι θα αποχωρήσει από την προπονητική!
28/07 @ 16:51
Σύμφωνα με το Sky Sports UK, η Σάντερλαντ κατέληξε σε συμφωνία με την Μπάγερ Λεβερκούζεν για την αγορά του Γκρανίτ Τζάκα.
28/07 @ 15:45
Η ομοσπονδία της Ινδίας βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή και οι Πεπ Γκουαρδιόλα, Τσάβι Ερνάντεθ εμφανίστηκαν από το... πουθενά ως υποψήφιοι
BEST OF THEMASPORTS