Ο πρώην διεθνής και προπονητής, Χρύσης Μιχαήλ μίλησε στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104.0 για την Εθνική αλλά και το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Είμαστε υποχρεωμένοι να σώσουμε ότι μπορεί να σωθεί η Εθνική μας πρέπει να κερδίσει το ματς της Τρίτης απέναντι στην Εσθονία».

Πόσο επηρέασε τους διεθνείς η πορεία με τ’ αρνητικά αποτελέσματα της Εθνικής;  «Κάθε δύο χρόνια ξεκινάμε ένα νέο πλάνο, αυτό δεν έχει πετύχει. Πρέπει να γίνει μια νέα αρχή να οριοθετήσουμε που μπορούμε να φτάσουμε, να βάλουμε στόχους και να χτίσουμε κάτι δυνατό, υπάρχει το υλικό και το ταλέντο».

Ο χρόνος των διεθνών: «Για μένα ένα λάθος, πολλοί διεθνείς παίρνουν κλήσεις πολύ νωρίς με λίγα ματς στα πόδια τους. Ένα μεγάλος αριθμός έχει κληθεί και έχουν πάρει μέρος στα 10 τελευταία ματς, κλήθηκαν 50 με 55 ποδοσφαιριστές, κάπου χάνεται η αξία της Εθνικής. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ικανοί, όμως πρέπει να υπάρχει μια σταθερότητα, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που παίρνουν χρόνο όμως, άλλοι δεν έχουν τον απαιτούμενο».

Για τον Παπουλλή ο οποίος ξεχώρισε στο πρόσφατο ματς της Εθνικής: «Ο ποδοσφαιριστής  ξεχωρίζει από την πρώτη μέρα που είναι στην Κύπρο. Είναι στην δύση της καριέρας του και μπορεί σε ένα με δύο χρόνια να χρειάζονται οι νέοι στην Εθνική, όμως, θα πρέπει να είναι έτοιμοι ν’  αναπληρώσουν το όποιο κενό».

Για το πρωτάθλημα: «Φάνηκε από την αρχή ότι θα έμπαιναν την πρώτη εξάδα Άρης και Πάφος. Είναι αμφίρροπο το πρωτάθλημα, σίγουρα το μεγάλο πλεονέκτημα το έχει ο Απόλλωνας. Η διαφορά είναι στους πέντε βαθμούς από την 2η ομάδα. Ποτέ δεν μπορείς να λες ότι δεν μπορεί ν’ αλλάξει κάτι, είναι πολύ κοντινές οι αποστάσεις. Ο Άρης έχει κάνει την καλύτερη συγκομιδή βαθμών και έχει προσπεράσει κάποιες ομάδες στα μπαράζ. Δεν μας έδειξε καμιά ομάδα ότι θα έκανε σερί νίκες. Είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά… Ο Απόλλωνας στα τρία ματς στα μπαράζ δεν έχει  κερδίσει, όμως, δεν έχει χάσει κιόλας… ο Απόλλωνας κρατάει την διαφορά αλλά θα πρέπει να νικήσει κιόλας αγώνες».

 

 

Σε ότι αφορά τον υποβιβασμό: «Είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά, όμως σίγουρα οι δυο τελευταίες ομάδες θα παλέψουν μέχρι τέλους».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα γεμάτο 20ημερο με ΑΠΟΕΛ, Πάφο FC, Ανόρθωση, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό-ThemaSports
28/06 @ 13:29

Ένα γεμάτο 20ημερο με ΑΠΟΕΛ, Πάφο FC, Ανόρθωση, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Η αγωνιστική δράση στα αθλητικά κανάλια CablenetSports δεν σταματά ποτέ! Περίοδος προετοιμασίας για τις ομάδες και η Cablenet φέρνει κοντά σας σημαντικά παιχνίδια για να μπείτε στο ρυθμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς με τους φιλικούς αγώνες. 

Η επόμενη μέρα επιβάλλει ΑΦΟΣΙΩΣΗ και εξυγίανση-ThemaSports
26/06 @ 20:26

Η επόμενη μέρα επιβάλλει ΑΦΟΣΙΩΣΗ και εξυγίανση

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης ενημέρωσε τους ρεπόρτερ για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Κυρία παρουσιάζοντας το πλάνο για την οικονομική εξυγίανση και τις προτεραιότητες.

Μάριος Πετρίδης: «Οι οφειλές των σωματείων στο κράτος είναι πάνω από 32 εκατομμύρια»-ThemaSports
26/06 @ 10:58

Μάριος Πετρίδης: «Οι οφειλές των σωματείων στο κράτος είναι πάνω από 32 εκατομμύρια»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ελεγκτικής υπηρεσίας Μάριος Πετρίδης

Ανακοίνωσε Mika Borgez η Ομόνοια Αραδίππου-ThemaSports
25/06 @ 19:32

Ανακοίνωσε Mika Borgez η Ομόνοια Αραδίππου

Την απόκτηση του Miκa Borgez ανακοίνωσε η Ομόνοια Αραδίππου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση της ΑΕΚ μπροστά στο κοινό της-ThemaSports
24/06 @ 18:55

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση της ΑΕΚ μπροστά στο κοινό της

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της ομάδας στην Αρένα.

Η λίστα... αδειάζει, πλησιάζει ο φορ-ThemaSports
22/06 @ 21:22

Η λίστα... αδειάζει, πλησιάζει ο φορ

Οι ποδοσφαιριστές από την λίστα του Νταβίντ Γκαγέγο για τη θέση του φορ μειώνoνται καθώς μερικοί στην πορεία τέθηκαν εκτός.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ