Ανακοίνωση από τους οργανωμένους της Ανόρθωσης με αφορμή τη συζήτηση για τροποποίηση στην Κάρτα Φιλάθλου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

H ανακοίνωση τους:

Ανακοίνωση 24/03/2021

Μέσω της σημερινής μας ανακοίνωσης θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο της Ανόρθωσης, ως ο επίσημος φορέας των οπαδών της ομάδας, για τις εξελίξεις που αφορούν το ζήτημα της κάρτας φιλάθλου.

Μόλις χθες ξεκίνησε η συζήτηση ενώπιον της Επιτροπής νομικών της βουλής με όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους παρόντες. Με το τέλος της συνεδρίας κοινοποιήσαμε δημόσια το κοινό υπόμνημα από τα οργανωμένα σύνολα το οποίο λέει αναλυτικά τις θέσεις μας επί του θέματος αλλά και τι εισηγούμαστε. Το συγκεκριμένο υπόμνημα παραδόθηκε σε όλους τους αρμοδίους.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα μας Anorthosis Famagusta και τον πρόεδρο κ. Ευγένιο Χαμπουλλά για την στάση ενώπιον της βουλής αλλά και τις κινήσεις που προηγήθηκαν με την αποστολή επιστολής στην κοπ με την πρόθεση να αναλάβει το μητρώο που αφορά τους οπαδούς της.

Θέλουμε επίσης και έχουμε την υποχρέωση να κατακρίνουμε την στάση κάποιων άλλων από τους παρόντες στην χθεσινή συζήτηση :

- Συγκεκριμένες ομάδες οι οποίες βολεύτηκαν απ’ ότι φαίνεται από την απουσία μας και την δύναμη που μπορούμε να προσφέρουμε. Ίσως αυτό το μέτρο που έχει εξισώσει την δυναμική των ομάδων να τους ευνοεί.

- Με την επίτροπο προστασίας προσωπικών δεδομένων η οποία πάντα σε κάθε της τοποθέτηση θα ισχυριστεί το GDPR. Να πούμε στην κ. επίτροπο ότι το συγκεκριμένο είναι ένας ευρωπαϊκός νόμος και δεν ισχύει μόνο στην Κύπρο. Ας ενημερώσουμε την κ. επίτροπο ότι οι οπαδοί στην Ισπανία που είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν το δικαίωμα να πουλήσουν ή να μεταφέρουν την θέση τους σε αγώνα που δεν θα παρευρεθούν, σε άλλον οπαδό μέσω διαδικτύου! Επίσης να της αναφέρουμε ότι δεν είδαμε να προβάλει αυτό το επιχείρημα στα μέτρα που ληφθήκαν κατά της πανδημίας που δείξαμε την ταυτότητα μας μέχρι για να αγοράσουμε ψωμί και γάλα.

- Στην κ. υπουργό δικαιοσύνης που πέραν του γεγονότος ότι δεν την είχαμε ακούσει ποτέ στο παρελθόν να συζητά επί του θέματος, μόλις χθες ήταν κάθετη για μητρώα στις ομάδες αλλά και την πρόθεση να παρουσιάσει νομοσχέδιο με τροποποιήσεις. “Απολογούμαστε” κ. υπουργέ αλλά αμφιβάλουμε γι’ αυτό που θα παρουσιάσετε μέχρι να το δούμε.

- Σε όσους αναφέρθηκαν στον αριθμό καρτών που ανέρχεται στις 137 χιλιάδες. Αν εννοούν πλαστικές κάρτες ίσως να συμφωνήσουμε. Επειδή η μεγαλύτερη προσέλευση φέτος ήταν μόλις την προηγούμενη αγωνιστική του 1ου με τον 2ο στην βαθμολογία με 12 χιλιάδες κόσμο! Ίσως τα γήπεδα να γεμίζουν με αόρατους οπαδούς.

- Σε όσους αναφέρθηκαν ότι δεν έχουν εμπιστοσύνη στις ομάδες να διατηρούν δικά τους μητρώα. Δηλαδή οι υπόλοιπες εταιρείες της Κύπρου είναι πιο έμπιστες και οι ομάδες που τόσα χρόνια διατηρούν μητρώα μελών, λίστες καρτών διαρκείας και άλλα τόσα είναι ανίκανες κατά την κρίση τους.

- Σε όσους αναφέρθηκαν ότι το συγκεκριμένο μέτρο ισχύει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες ενώ δεν ήταν σε θέση να μας τις παρουσιάσουν. Να τους ενημερώσουμε εμείς ότι η τελευταία χώρα που λειτούργησε το συγκεκριμένο σύστημα ήταν η Ιταλία από το 2010 μέχρι το 2017 αφού αποδείχτηκε πλήρως αποτυχία με νεκρό οπαδό ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ από πυρά αστυνομικού.

Κλείνοντας την ανακοίνωση δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με κάθε τρόπο μέχρι να βρούμε τον τρόπο να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε. Στα πέταλα των κλειστών και των ανοιχτών, δίπλα στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα-ThemaSports
18/05 @ 10:38

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των ανθρώπων της Ανόρθωσης για να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, αλλά και για να περάσουν χωρίς συνέπειες τον σκόπελο των οικονομικών κριτηρίων που αποτελεί τεράστιο βραχνά για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 20:41

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Τσίκο Μπάνζα, με την οποία εύχεται χρόνια πολλά στον Έντσον Σίλβα.

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!   -ThemaSports
17/05 @ 18:12

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!

Οι παλαμαίχοι παίκτες του ΘΟΪ Αυγόρου πρόσφεραν το ποσό των 1000 ευρώ για οικονομική ενίσχυση της Ανόρθωσης.

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»-ThemaSports
17/05 @ 14:52

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»

Ανακοίνωση από το ΔΣ του συλλόγου της Ανόρθωσης για την εξόφληση του ποσού της κτηματικής για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Υπάρχει ελπίδα; -ThemaSports
17/05 @ 13:23

Υπάρχει ελπίδα;

Η αισιοδοξία της περασμένης εβδομάδας, έχει δώσει την θέση της στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ανόρθωσης.

ΜΑΧΗΤΕΣ: «Τελικό ποσό €1,075,000 - Η πιο Ιστορική και η μεγαλύτερη νίκη στα 30 Χρόνια μας»-ThemaSports
17/05 @ 13:00

ΜΑΧΗΤΕΣ: «Τελικό ποσό €1,075,000 - Η πιο Ιστορική και η μεγαλύτερη νίκη στα 30 Χρόνια μας»

Οι Μαχητές ενημερώνουν για την εξόφληση του χρέους μετά την πρωτοβουλία τους που απευθύνθηκε προς τον κόσμο της Ανόρθωσης μόλις πριν 25 μέρες, στις 22/04/2024 για να λυθεί ένα ζήτημα 20 χρόνων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ