Τι θα κάνει ο Λομάκιν...
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του μεγαλομετόχου της Πάφου, Σεργκέι Λομάκιν, μετά την απόφαση του συμπατριώτη και «συμπαίκτη» του Ρομάν Ντουμπόφ για αποχώρηση από την προεδρία της Παφιακής ομάδας.



Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Πάφος FC, Χριστόφορος Ματθαίου, την επομένη του ισόπαλου ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων και την απόφαση-«βόμβα» του Ρομάν Ντουμπόφ για παραίτηση από την προεδρία της ομάδας.
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του μεγαλομετόχου της Πάφου, Σεργκέι Λομάκιν, μετά την απόφαση του συμπατριώτη και «συμπαίκτη» του Ρομάν Ντουμπόφ για αποχώρηση από την προεδρία της Παφιακής ομάδας.
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση-«βόμβα» της Πάφου για παραίτηση του Ρομάν Ντουμπόφ από την προεδρία της ομάδας, ο Ρώσος επιχειρηματίας εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου.
Αποτελεί θέμα συζήτησης μεταξύ των οπαδών της Πάφου, αν η ανακοίνωση ότι ο Ρομάν Ντουμπόφ παραιτείται από την προεδρία και παραμένει μέτοχος, είχε ετοιμαστεί πριν το ματς με τον Απόλλωνα.
Η Πάφος FC ανακοινώνει ότι ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Roman Dubov, έλαβε την απόφαση να αποχωρήσει από τη θέση του Προέδρου.
Όσα είπε ο προπονητής της Πάφου Άλμπερτ Θελάδες μετά το ματς με τον Απόλλωνα.
Ο εκ των ιδιοκκητών της Πάφου κύριος Ντουμπόφ έφυγε από το «Στέλιος Κυριακίδης» πριν την λήξη του ματς με τον Απόλλωνα.
Προβάδισμα για την Πάφο κόντρα στον Απόλλωνα.
Ο Λελέ έμεινε εκτός αποστολής του ματς με τον Απόλλωνα λόγω ενοχλήσεων.
Η ομάδα Νέων της Πάφος FC κατέκτησε το πρωτάθλημα, για τέταρτη διαδοχική χρονιά.
Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρουμανίας κλήθηκε ο Βλαντ Ντράγκομιρ της Πάφου, έπειτα από απόφαση του Μιρτσέα Λουτσέσκου.
Στην Πάφο θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο νεαρός Αζέρος εξτρέμ, Μουράντ Μαμάντοφ!