Ο Άλμπον βγαίνοντας από τα pits παραλίγο να πάρει παραμάζωμα τον Σάινθ με τους δυο τους να αποφεύγουν την σύγκρουση για μερικά εκατοστά.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 Μπορεί το GP του Μπαχρέιν να ολοκληρώθηκε με θρίαμβο της Ferrari, ωστόσο το 1-2 της Scuderia θα μπορούσε να μην έχει συμβεί ποτέ.

Μία στιγμή που πέρασε στα ψιλά, αφού τελικά δεν είχαμε σύγκρουση ανάμεσα στους δύο οδηγούς έγινε περίπου στη μέση του αγώνα με πρωταγωνιστές τους Σάινθ και Άλμπον.

Ο πρώτος έδινε μάχη με τον Πέρες για να κρατηθεί στην τρίτη θέση, ενώ ο δεύτερο έβγαινε από τα pits. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί αμφότεροι απέφυγαν τα χειρότερα για εκατοστά, με τον Ισπανό της Ferrari να λέει στο team radio: "Θεέ μου. Αυτός ο τύπος παραλίγο να με τρακάρει".

 

 

sport24.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 14-5: Σαρωτικές οι ερυθρόλευκες, έκαναν το πρώτο βήμα για το πρωτάθλημα-ThemaSports
21/05 @ 21:23

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 14-5: Σαρωτικές οι ερυθρόλευκες, έκαναν το πρώτο βήμα για το πρωτάθλημα

Ούσα εντυπωσιακή στα τρία από τα τέσσερα συνολικά οκτάλεπτα, η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού επιβλήθηκε 14-5 της Βουλιαγμένης στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Με 15 συμμετοχές η Κύπρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών / Γυναικών-ThemaSports
21/05 @ 19:33

Με 15 συμμετοχές η Κύπρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών / Γυναικών

Μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις, πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης (7 – 12 Ιουνίου), είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών / Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαΐου 2024, στη Σμύρνη.

Σημαντική πρωτιά Παρέλλη στο Ισραήλ - Τα Κυπριακά αποτελέσματα σε διεθνή μίτινγκ-ThemaSports
20/05 @ 16:05

Σημαντική πρωτιά Παρέλλη στο Ισραήλ - Τα Κυπριακά αποτελέσματα σε διεθνή μίτινγκ

Η περιοδεία των Κύπριων αθλητών και αθλητριών σε μίτινγκ στίβου εκτός Κύπρου συνεχίζεται, αφού αυτή η περίοδος είναι τέτοια που δεν μπορεί να προσφέρει ξεκούραση, από τη στιγμή που κάποιοι χρειάζονται βαθμούς για την άνοδο τους στην παγκόσμια κατάταξη.

Υψηλή και πάλι η βαθμολογία τού EKO Cyprus International Athletics Meeting από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου!-ThemaSports
20/05 @ 15:56

Υψηλή και πάλι η βαθμολογία τού EKO Cyprus International Athletics Meeting από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου!

Παρά την ατυχία που προέκυψε την τελευταία στιγμή, με τις ακυρώσεις συμμετοχών τής κορυφαίας άλτριας μήκους στον κόσμο Ιβάνα Σπάνοβιτς και του Νο12 στο μήκος ανδρών Τόμπιας Μόντλερ, εξαιτίας τραυματισμών, εντούτοις το ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting 2024 συγκέντρωσε και πάλι υψηλή βαθμολογία στην αξιολόγηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ