Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μαραγκού...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στον ΣΠΟΡ FM μίλησε το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν: 

Για την κατάκτηση πρωταθλήματος: «Βάλαμε υψηλούς στόχους από τη μέρα ίδρυσης της ομάδας. Φέτος καταφέραμε να πάρουμε το Σούπερ Καπ αρχικά, το πρωτάθλημα τώρα και στοχεύουμε και στο κύπελλο. Είπαμε από την αρχή ότι θέλουμε και τα τρία τρόπαια».

Για αρκετά εμπόδια που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της σεζόν: «Προβλήματα προκύπτουν συνεχώς. Είχαμε τραυματισμούς, αλλαγή προπονητή, αποχωρήσεις παικτριών. Ο προγραμματισμός δεν σταματά ποτέ, ότι χρειάζεται η ομάδα το προσφέρουμε για να συνεχίσουν να κάνουν οι παίκτριες καλά αυτό που ξέρουν και να προσφέρουν».

Για τον ανταγωνισμό φέτος και γενικότερα: «Με τη Σαλαμίνα η διαφορά μας ήταν στις πέντε πόντους. Οπόταν αν κέρδιζε η Σαλαμίνα θα κρινόταν στην τελευταία αγωνιστική. Είχαμε μόνο νίκες και μια ισοπαλία με τον Άρη. Το πρωτάθλημα ήταν πολύ ανταγωνιστικό φέτος. Το γυναικείο ποδόσφαιρο άρχισε πριν από 25 χρόνια, όμως ακόμη είναι σε νηπιακή φάση. Τώρα αρχίζουν δειλά-δειλά τα κορίτσια να ασχολούνται σοβαρά με το γυναικείο ποδόσφαιρο. Βλέπουμε ότι πολλές ομάδες έφτιαξαν ακαδημίες, η Εθνική Γυναικών εντάχθηκε στο Παγκόσμιο και στο Euro και ευελπιστούμε ότι τα καλύτερα έρχονται. Εμείς το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχαμε ήταν το γεγονός ότι δεν υπήρχε ανταγωνισμός. Πηγαίναμε να παίξουμε ευρωπαϊκά χωρίς εμπειρίες. Λόγω απειρίας χάναμε στο τέλος. Φτάναμε στην πηγή και δεν τα καταφέρναμε».

Για τη νέα σεζόν: «Ο προγραμματισμός ποτέ δεν σταματά. Είμαστε σταθερή διοίκηση, βλέπουμε μακριά, έχουμε ήδη τον προγραμματισμό και το μπάτζετ για τη νέα σεζόν. Δεν συνεχίζουν κάποιες ποδοσφαιρίστριες. Ήδη δύο κοπέλες πήραν μετεγγραφή, μία για Σουηδία και μία για την Αμερική με πλήρη επαγγελματικά συμβόλαια. Στην Αμερική είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα, εκεί πήγε και ο προηγούμενος μας προπονητής τον περασμένο Νοέμβριο. Ό,τι και να προσφέρουμε στο οικονομικό, είναι δύσκολο για μία ποδοσφαιρίστρια να μείνει, αφού θέλουν να πάνε σε πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα».

Για τον Λοράν Φασότ που ανέλαβε: «Ο κύριος Φασότ μας έχει δικαιώσει, είμαστε ευχαριστημένοι μαζί του και θα συνεχίζουμε μαζί και στη νέα σεζόν».

Για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Άλλαξε ο τρόπος διεξαγωγής του Τσάμπιονς Λιγκ, θέλουμε να μπούμε στους ομίλους φέτος. Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε μια καλή κλήρωση ώστε να πάμε στον γ’ προκριματικό και να πάμε στους ομίλους των “16”. Του χρόνου με μία καλή πορεία, ίσως να έχουμε δύο ομάδες στην Ευρώπη».

Αν προκύπτουν δυσκολίες σχετικά με το οικονομικό: «Για να μπούμε στη σεζόν πρέπει να έχουμε από πριν το μπάτζετ μας. Εμείς είμαστε αυστηροί, δεν χρωστάμε σε κανένα. Προσπαθούμε με φίλους, πελάτες, κάποιους χορηγούς να βγάλουμε το μπάτζετ μας. Η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ έχουν ενσκήψει στο γυναικείο ποδόσφαιρο και θέλουν να το εντάξουν για τα καλά σε καλό επίπεδο».

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Το παλεύει… -ThemaSports
17/05 @ 21:06

Απόλλων: Το παλεύει…

Ο Απόλλωνας δεν παράτησε την περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα… -ThemaSports
17/05 @ 18:00

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα…

Ο Άντριαν Γκούλα αναλαμβάνει εκτός απροόπτου τον Απόλλωνα.

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
16/05 @ 15:01

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Ο Σλοβάκος Αντριάν Γκούλα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Απόλλωνα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάρκες... 2026!-ThemaSports
16/05 @ 13:31

Μάρκες... 2026!

Στον Απόλλωνα μέχρι το 2026 ο Πέδρο Μάρκες.

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/05 @ 23:50

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ