Πόλυς Χαραλάμπους

Ήταν άστοχη η τοποθέτηση του Σωφρόνη Αυγουστή, ότι η ομάδα του κυριάρχησε στο χθεσινό ντέρμπι. Ενδεχομένως να συμφωνήσουν μαζί μας και αρκετοί υποστηρικτές των γαλαζοκίτρινων…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Είδαν πολύ πιο πειστικές εμφανίσεις, σε πρόσφατα παιχνίδια στο ΓΣΠ, όπου η ομάδα της Λευκωσίας είχε διαστήματα που «πάτησε» τον αντίπαλο της.

Θεωρούμε ότι στο μεγαλύτερο διάστημα της επανάληψης, ο ΑΠΟΕΛ έχασε... μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, κινδυνεύοντας πολύ σοβαρά στην φάση του 53’ να δεχθεί γκολ από τον Αλμπάνη, κυρίως γιατί φαινόταν «κλαταρισμένος» ο Σαρφό. 

Ο αντίπαλος προπονητής, ήταν φυσιολογικό να… καταστρώσει ειδικό πλάνο εξουδετέρωσης του Αφρικανού χαφ και το πέτυχε σε πολύ μεγάλο βαθμό, κατά το δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ηγετική μορφή της μεσαίας γραμμής του ΑΠΟΕΛ, μοίρασε κάποιες μπαλιές στους συμπαίχτες του. 

Ένα άλλο ζήτημα που κόστισε, με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά να μην έχει τόσο… στιβαρή εικόνα η ομάδα μες στο γήπεδο, ήταν το ότι αρκετοί παίχτες, «έβγαζαν» πολλά νεύρα.

Δεν μιλάμε μόνο για τον Λούκας Σόουζα, που μπαίνει σε κάθε ματς… «με το μαχαίρι στα δόντια», βγαίνοντας σε κάποιες στιγμές εκτός ορίων, αλλά ακόμα κι γι’ αυτό τον Ζοάο Πέδρο.

Ο Πορτογάλος χθες δεν κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα απόδοσης, είναι τόσο έμπειρος που δεν νομίζουμε ότι τον επηρέασε το ότι βρέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την ομάδα που δούλεψε για έξι χρόνια.

Αν και συνήθως ο Αυγουστή, λέει ότι δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογία οι όποιες απουσίες υπάρχουν, η αλήθεια είναι ότι χτες… κοιτάζοντας τους παίχτες που καθόντουσαν δίπλα του, δεν είχε το κατάλληλο βάθος.

Ακόμα και ο Θεοδώρου, που συνήθως όταν έμπαινε αλλαγή, έκανε το κάτι παραπάνω, χθες δεν πήγε καλά στην μισή ώρα που ώρα που ήταν στο γήπεδο.

Αποδείχθηκε και κάτι άλλο χθες. Ότι ο κόσμος δεν μπορεί να «παίξει» μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι 10 κα πλέον χιλιάδες οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, ήταν πιο εκδηλωτικοί, παρόλα αυτοί όσοι ήταν στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, δεν "έλαβαν" την κατάλληλη ώθηση…

Υ.Γ. Για την… περίπτωση Λούκας Σόουζα, μόνο μια σύντομη αναφορά θα κάνουμε. Το ότι μπήκε ο πρόεδρος Πετρίδης για να τον «μαζέψει» στο φινάλε, φανερώνει ίσως ότι… «κουράστηκαν» και μες στην οικογένεια της ομάδας, με το πόσο εύκολα ξεφεύγει ο Βραζιλιάνος. Ένας καλός ψυχολόγος, ίσως τον βοηθήσει να λειτουργεί πιο σωστά στην πορεία. 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το αρνητικό για Μαρκίνιος! -ThemaSports
23/04 @ 21:40

Το αρνητικό για Μαρκίνιος!

Ο Μαρκίνιος πραγματοποιεί καλή χρονιά με τον ΑΠΟΕΛ και αποτελεί βασικό γρανάζι για τον Σα Πίντο.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: «Ο αυτοκράτορας θα επιστρέψει στον θρόνο του»-ThemaSports
22/04 @ 20:42

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: «Ο αυτοκράτορας θα επιστρέψει στον θρόνο του»

Ανάρτηση από τους οργανωμένους φίλους του ΑΠΟΕΛ μετά την νίκη των "γαλαζοκιτρίνων" επί του Άρη...

Φρόντισε να τον κάνει… να καταλάβει το λάθος του!-ThemaSports
22/04 @ 21:44

Φρόντισε να τον κάνει… να καταλάβει το λάθος του!

Ο Γκιόργκι Κβιλιτάια πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στον Άρη, με μόνο μελανό σημείο το χαμένο πέναλτι. Ευτυχώς για τον ίδιο δεν έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Αποφάσισε για Μαρκίνιος - Το ντέρμπι που χάνει ο Βραζιλιάνος!-ThemaSports
22/04 @ 12:55

Αποφάσισε για Μαρκίνιος - Το ντέρμπι που χάνει ο Βραζιλιάνος!

O Μαρκίνιος συμπλήρωσε κάρτες κόντρα στον Άρη και θα χρειαστεί να χάσει ένα παιχνίδι.

ΑΠΟΕΛ: Μετακομίζει το Orange Shop... -ThemaSports
22/04 @ 13:21

ΑΠΟΕΛ: Μετακομίζει το Orange Shop...

To ΑΠΟΕΛ ενημερώνει ότι το Orange Shop μετακομίζει σε νέα τοποθεσία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ