Πόλυς ΧαραλάμπουςΆλλο ένα καυτό ντέρμπι για τον Απόλλωνα στον δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου (16:00 - Cablenet Sports 1HD).
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το σημερινό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία, θεωρητικά ίσως να είναι το… ψηλότερο εμπόδιο. Λαμβάνοντας υπόψη την δυναμική των αντιπάλων τον τελευταίο καιρό, όπως και την νοοτροπία που κουβαλούν με πολλές κατακτήσεις πρωταθλημάτων.
Οι κυανόλευκοι θα κυνηγήσουν το «διπλό» που θα τους εκτοξεύσει βαθμολογικά και ψυχολογικά, αλλά δεν θα… κλάψουν αν φέρουν άλλη μια ισοπαλία. Σε περίπτωση που επιστρέψουν στις νίκες, μετά από 5 αγωνιστικές, θα θέσουν νοκ άουτ από την διεκδίκηση του τίτλου έναν βασικό τους αντίπαλο. Ταυτόχρονα θα… επαναφέρουν το κλίμα έντονης πίστης στις τάξεις των υποστηρικτών για επίτευξη του μεγάλου στόχου.
Τον τελευταίο μήνα, επειδή η ομάδα έμεινε μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα, είναι μια μερίδα οπαδών που εκφράζουν ανησυχίες, ότι ενδεχομένως να μην χαμογελάσουν ούτε τον φετινό Μάη.
Περί τα μέσα της εβδομάδας, υπήρξε σχετική αναστάτωση, επειδή προέκυψαν άλλα δυο κρούσματα κορονοϊού στο Κολόσσι. Εν τέλει μόνο ένας παίχτης ήταν θετικός, που ήταν βασικός στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Αναγκαστικά θα στερηθεί τις υπηρεσίες του ο «Τσόρνι» στην σημερινή αναμέτρηση. Παροπλισμένοι είναι ξανά οι τραυματίες Κατελάρης και Μαλεκκίδης.
Αλλάζει πρόσωπα ξανά η τεχνική ηγεσία, ελπίζοντας ότι στο γήπεδο μέσα, θα βρεθεί εκείνη η «χημεία» που θα βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στο ζητούμενο. Δεν αλλάζει ο φύλακας άγγελος της εστίας Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς. Δεξιά πιθανότατα θα διατηρηθεί ο Χάρης Μαυρίας. Αριστερά θα παίξει ξανά ο Αμίν Χαμάς. Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, είναι ο σίγουρος για τα στόπερ, ένας παίχτης που έχει … «φάει με το κουταλάκι». Υποψήφιοι για να αγωνιστούν δίπλα του οι Αυλωνίτης, Νάγιοκ και Χάμπος Κυριάκου. Ο Κύπριος διεθνής είναι υποψήφιος και για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, για να παίξει δίπλα από τον Κολ. Για την συγκεκριμένη θέση, έχουν τις πιθανότητες τους και οι Ντζουμ, Ντανίλο Σπόλιαριτς.
Για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Χρήστος Αλμπάνης, θεωρούμε ότι είναι δεδομένος. Την άλλη θέση διεκδικούν οι Ζράντι και Ογκεντά. Μπροστά δεν βλέπουμε τον Ντιγκινί να βγαίνει από την ενδεκάδα. Επικρατέστερος να αγωνιστεί δίπλα του, είναι ο Νταμπό. Χωρίς να αποκλείουμε εντελώς το σενάριο να επαναφέρει τον Γιάννη Πίττα.
Την Παρασκευή το βράδυ, ανακοινώθηκε ότι πουλήθηκαν και τα 1600 εισιτήρια, που δόθηκαν για τους οπαδούς της ομάδας. Θα φιλοξενηθούν στο βόρειο πέταλο, παρότι θα μειονεκτούν σαφώς αριθμητικά, θα καταβάλουν προσπάθεια να κάμουν τους παίχτες να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι στο ΓΣΠ.
Μερικές δεκάδες οπαδοί του Άρη έδωσαν το παρών στη σημερινή (03/05) τελευταία προπόνηση της Λεμεσιανής ομάδας, ενόψει του αυριανού (04/05, 19:00) ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ και «ντόπαραν» ψυχολογικά παίκτες και τεχνική ηγεσία, ζητώντας το διπλό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/05 @ 19:27
Όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να εξαντληθούν τα εισιτήρια που έχει στη διάθεση του ο Απόλλωνας για τον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης (07/05) με αντίπαλο την Πάφο στο στάδιο «Αλφαμέγα»...
02/05 @ 22:20
Λόγω των οφειλών στους Μπεσάρντ Αμπντουραχίμι, Ετζάζ Χουσαίν και Μουσάγκα Μπακένγκα υπάρχει εμπάργκο στον Απόλλωνα χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό το ακριβές ποσό.
02/05 @ 21:29
Ενημέρωση για τα εισιτήρια για τον αγώνα κυπέλλου με την Πάφο:
02/05 @ 14:33
Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Supersport και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ», με τη Μαρίνα Αργυρού και τον Μάκη Νικολάου. Αναφέρθηκε για το αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού με την Πάφο, για τα παράπονα που έχουν να κάνουν με τη διαιτησία και για τη συνέχεια, κυρίως για τον επαναληπτικό.
02/05 @ 11:52
Ανακοίνωση από τον Απόλλωνα με όλες τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του επαναληπτικού ημιτελικού με Πάφο στο Αλφαμέγα.
01/05 @ 16:12
Ανακοίνωση από τον Όμιλο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Και Φίλων Απόλλων Λεμεσού, με αφορμή τη διαιτησία στον ψεσινό ημιτελικό κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο:
BEST OF THEMASPORTS