Πόλυς Χαραλάμπους

Άλλο ένα καυτό ντέρμπι για τον Απόλλωνα στον δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου (16:00 - Cablenet Sports 1HD).

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το σημερινό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία, θεωρητικά ίσως να είναι το… ψηλότερο εμπόδιο. Λαμβάνοντας υπόψη την δυναμική των αντιπάλων τον τελευταίο καιρό, όπως και την νοοτροπία που κουβαλούν με πολλές κατακτήσεις πρωταθλημάτων.

Οι κυανόλευκοι θα κυνηγήσουν το «διπλό» που θα τους εκτοξεύσει βαθμολογικά και ψυχολογικά, αλλά δεν θα… κλάψουν αν φέρουν άλλη μια ισοπαλία. Σε περίπτωση που επιστρέψουν στις νίκες, μετά από 5 αγωνιστικές, θα θέσουν νοκ άουτ από την διεκδίκηση του τίτλου έναν βασικό τους αντίπαλο. Ταυτόχρονα θα… επαναφέρουν το κλίμα έντονης πίστης στις τάξεις των υποστηρικτών για επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Τον τελευταίο μήνα, επειδή η ομάδα έμεινε μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα, είναι μια μερίδα οπαδών που εκφράζουν ανησυχίες, ότι ενδεχομένως να μην χαμογελάσουν ούτε τον φετινό Μάη.

Περί τα μέσα της εβδομάδας, υπήρξε σχετική αναστάτωση, επειδή προέκυψαν άλλα δυο κρούσματα κορονοϊού στο Κολόσσι. Εν τέλει μόνο ένας παίχτης ήταν θετικός, που ήταν βασικός στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Αναγκαστικά θα στερηθεί τις υπηρεσίες του ο «Τσόρνι» στην σημερινή αναμέτρηση. Παροπλισμένοι είναι ξανά οι τραυματίες Κατελάρης και Μαλεκκίδης.

Αλλάζει πρόσωπα ξανά η τεχνική ηγεσία, ελπίζοντας ότι στο γήπεδο μέσα, θα βρεθεί εκείνη η «χημεία» που θα βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στο ζητούμενο. Δεν αλλάζει ο φύλακας άγγελος της εστίας Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς. Δεξιά πιθανότατα θα διατηρηθεί ο Χάρης Μαυρίας. Αριστερά θα παίξει ξανά ο Αμίν Χαμάς. Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, είναι ο σίγουρος για τα στόπερ, ένας παίχτης που έχει … «φάει με το κουταλάκι». Υποψήφιοι για να αγωνιστούν δίπλα του οι Αυλωνίτης, Νάγιοκ και Χάμπος Κυριάκου. Ο Κύπριος διεθνής είναι υποψήφιος και για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, για να παίξει δίπλα από τον Κολ. Για την συγκεκριμένη θέση, έχουν τις πιθανότητες τους και οι Ντζουμ, Ντανίλο Σπόλιαριτς.

Για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Χρήστος Αλμπάνης, θεωρούμε ότι είναι δεδομένος. Την άλλη θέση διεκδικούν οι Ζράντι και Ογκεντά. Μπροστά δεν βλέπουμε τον Ντιγκινί να βγαίνει από την ενδεκάδα. Επικρατέστερος να αγωνιστεί δίπλα του, είναι ο Νταμπό. Χωρίς να αποκλείουμε εντελώς το σενάριο να επαναφέρει τον Γιάννη Πίττα.

Την Παρασκευή το βράδυ, ανακοινώθηκε ότι πουλήθηκαν και τα 1600 εισιτήρια, που δόθηκαν για τους οπαδούς της ομάδας. Θα φιλοξενηθούν στο βόρειο πέταλο, παρότι θα μειονεκτούν σαφώς αριθμητικά, θα καταβάλουν προσπάθεια να κάμουν τους παίχτες να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι στο ΓΣΠ.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;-ThemaSports
24/04 @ 18:55

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;

Γίνεται συζήτηση ανάμεσα στους Απολλωνίστες, κατά πόσο η ομάδα τους θα πρέπει να κρατήσει τον Άνχελο Σαγκάλ και τη νέα χρονιά, με τις απόψεις να διίστανται!

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση! -ThemaSports
24/04 @ 20:30

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση!

Ο Απόλλωνας απέτυχε την φετινή σεζόν να εξασφαλίσει τουλάχιστον ευρωπαικό εισιτήριο και πλέον ξεκινά να σκέφτεται την επόμενη χρονιά.

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»-ThemaSports
24/04 @ 12:01

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Apollon Ladies, ζητά την άμεση παραίτηση του Φούβου Βάκη από τη θέση του εκπροσώπου του Λεμεσιανού σωματείου στην ΚΟΠ.

Τι θα γίνει με Μπακέγνκα;-ThemaSports
23/04 @ 23:15

Τι θα γίνει με Μπακέγνκα;

Ο Μουσάγκα Μπακένγκα πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Εθνικό για την 11η αγωνιστική.

Επικός Μπακένγκα: Πόζαρε με ένα ποτήρι κρασί και... την μπάλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
23/04 @ 21:53

Επικός Μπακένγκα: Πόζαρε με ένα ποτήρι κρασί και... την μπάλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Μουσάγκα Μπακένγκα πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Εθνικό, για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

«Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ο καλύτερος στην Κύπρο, δεν το λέω γιατί παίζω εδώ»-ThemaSports
23/04 @ 19:37

«Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ο καλύτερος στην Κύπρο, δεν το λέω γιατί παίζω εδώ»

Δηλώσεις παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό ο Μπαγκενγκά.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ