Η 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της ΟΠΑΠ Basket League θα διεξαχθεί το επόμενο διήμερο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τρεις αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή και άλλοι τρεις το Σάββατο. Σημειώνεται ότι, με βάση την προκήρυξη, στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης θα συνεχίσουν οι ομάδες που βρίσκονται στις οκτώ πρώτες θέσεις.

Απόλλων - Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ

Παρασκευή 18 Μαρτίου – 19:00 / Απόλλων Αρένα / CBF TV

Στη Λεμεσό ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί την τελευταία στη βαθμολογία Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ, που θα δώσει τον τελευταίο της αγώνα στη σεζόν. Οι «γαλάζιοι» έχουν απολογισμό δέκα νίκες και έντεκα ήττες, ενώ από την άλλη η ομάδα του Αγίου Δομετίου έχει μία νίκη στα 21 προηγούμενα παιχνίδια. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

ΑΠΟΠ - ΕΘΑ

Παρασκευή 18 Μαρτίου – 19:00 / Αίθουσα «Άκης Κλεάνθους» / CBF TV

ΑΠΟΠ και ΕΘΑ που συγκρούονται στην Πάφο, ισοβαθμούν στους 27 βαθμούς. Αμφότερες, μετράνε έξι νίκες και 15 ήττες. Η ομάδα της Έγκωμης προέρχεται από νίκη και θα κυνηγήσει το δεύτερο σερί ροζ φύλλο. Το συγκρότημα της Πάφου θέλει επάνοδο στις επιτυχίες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

Αχιλλέας Καϊμακλίου - Giovani Ε. Ν. Παραλιμνίου

Παρασκευή 18 Μαρτίου – 19:00 / Λύκειο Παλλουριώτισσας / CBF TV

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θα κυνηγήσει ο Αχιλλέας Καϊμακλίου απέναντι στην Giovani Ε. Ν. Παραλιμνίου που θα επιζητήσει το τέταρτο σερί ροζ φύλλο. Οι γηπεδούχοι μετρούν οκτώ νίκες και 13 ήττες. Οι «βυσσινί» πέτυχαν 13 νίκες και δέχθηκαν οκτώ ήττες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ

Σάββατο 19 Μαρτίου – 17:30 / Λευκόθεο / CBF TV

Στο Λευκόθεο θα γίνει το παιχνίδι ανάμεσα στις «γαλαζοκίτρινες» ομάδες του πρωταθλήματος, με τον ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται την ΑΕΛ. Η ομάδα της Λευκωσίας, η οποία υπολείπεται έναν αγώνα λόγω της αναβολής του παιχνιδιού με την Ομόνοια την προηγούμενη αγωνιστική, μετρά 16 νίκες και τέσσερις ήττες. Από την πλευρά της η ΑΕΛ έχει εννέα νίκες και 12 ήττες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

Ανόρθωση - Ομόνοια

Σάββατο 19 Μαρτίου – 17:30 / Β' Τεχνική Σχολή Λεμεσού / YouTube ΚΟΚ

Στη Β' Τεχνική Σχολή Λεμεσού η Ανόρθωση θα παίξει με την Ομόνοια, με τους γηπεδούχους να θέλουν επάνοδο στις επιτυχίες και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν το δεύτερο σερί ροζ φύλλο. Οι «πράσινοι», οι οποίοι μετρούν ένα αγώνα λιγότερο λόγω της αναβολής του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική, έχουν έντεκα νίκες και εννέα ήττες, ενώ η Ανόρθωση μετράει εννέα νίκες και 12 ήττες. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΚΟΚ στο YouTube.

Πετρολίνα ΑΕΚ - Κεραυνός

Σάββατο 19 Μαρτίου – 17:30 / «Κίτιον» / Cytavision

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στη Λάρνακα και το «Κίτιον». Πετρολίνα ΑΕΚ και Κεραυνός ισοβαθμούν στην πρώτη θέση και ο νικητής του παιχνιδιού θα πάρει την πρωτιά για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινοπράσινοι» προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες, ενώ οι «ερυθροκίτρινοι» από οκτώ σερί νίκες. Αμφότερες έχουν απολογισμό 18 νίκες και τρεις ήττες. Το παιχνίδι θα προβληθεί από τη Cytavision.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκη για τον Αχιλλέα επί της ΕΘΑ στον πρώτο τελικό για το πρωτάθλημα Γυναικών Κ18-ThemaSports
14/04 @ 10:35

Νίκη για τον Αχιλλέα επί της ΕΘΑ στον πρώτο τελικό για το πρωτάθλημα Γυναικών Κ18

Με νίκη για τον Αχιλλέα, ολοκληρώθηκε ο ψεσινός αγώνας που ήταν και ο πρώτος για την τελική φάση των πλέι-οφ του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Κ18, καθώς στην αναμέτρηση που έγινε στην αίθουσα του Γυμνασίου Παλλουριώτισσας, η ομάδα του Καϊμακλίου, κέρδισε την ΕΘΑ με 58-41.

«Πάμε να γκρεμίσουμε τα πέτρινα χρόνια όλοι μαζί!»-ThemaSports
11/04 @ 14:12

«Πάμε να γκρεμίσουμε τα πέτρινα χρόνια όλοι μαζί!»

Διαβάστε την ανακοίνωση της Διοίκησης της PAYABL EKA ΑΕΛ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Peja Κοσόβου.

ΣΑΡΩΤΙΚΗ η Ανόρθωση στο ντέρμπι κορυφής! (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)-ThemaSports
10/04 @ 23:14

ΣΑΡΩΤΙΚΗ η Ανόρθωση στο ντέρμπι κορυφής! (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Η Ανόρθωση ήταν η νικήτρια του ντέρμπι κορυφής απέναντι στον Κεραυνό για την 25η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League, επικρατώντας με 87-61. Έτσι παραμένει στην κορυφή, αποκτώντας διαφορά ενός βαθμού από την ομάδα του Στροβόλου.

ΔΙΠΛΟ Ανόρθωσης επί του ΑΠΟΕΛ-ThemaSports
06/04 @ 22:37

ΔΙΠΛΟ Ανόρθωσης επί του ΑΠΟΕΛ

Με ανατροπή στο τέταρτο δεκάλεπτο η Ανόρθωση πήρε διπλό με 71-70 επί του ΑΠΟΕΛ Περεστρόικα για την 24η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League και διατηρείται ισόβαθμη με Πετρολίνα ΑΕΚ και Κεραυνό στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Κυπελλούχος ο Άτλαντας στους άνδρες Κ18 μετά από συναρπαστικό τελικό-ThemaSports
06/04 @ 20:50

Κυπελλούχος ο Άτλαντας στους άνδρες Κ18 μετά από συναρπαστικό τελικό

Κυπελλούχος για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, είναι ο Άτλαντας Πάφου για τους άνδρες κάτω των 18, καθώς ύστερα από ένα συναρπαστικό τελικό για το κύπελλο ΟΠΑΠ, που έγινε στην αίθουσα «Κ. Παπαέλληνας», κέρδισε την Πετρολίνα ΑΕΚ με 60-58.

ΠΑΡΤΙ για την ΑΕΚ στην έδρα της ΑΕΛ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)-ThemaSports
05/04 @ 23:10

ΠΑΡΤΙ για την ΑΕΚ στην έδρα της ΑΕΛ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Με νίκη για την Πετρολίνα ΑΕΚ, επί της Payabl. EKA ΑΕΛ, ολοκληρώθηκε στην ουδέτερη αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, η αποψινή αναμέτρηση για την 2η φάση της ΟΠΑΠ Basket League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ