Σε τέσσερις εβδομάδες στον επαναληπτικό με την Ομόνοια, θα πρέπει να εμφανίσει πιο… δυνατό χαρακτήρα η ΑΕΛ, αν θέλει να γίνει δικό της το εισιτήριο για τους τέσσερις του κυπέλλου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σχετική αναφορά έκανε ο Σάββας Παντελίδης, αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Η χθεσινή ισοπαλία, βάσει της εικόνας που είχαν οι γαλαζοκίτρινοι, δεν ήταν άσχημο αποτέλεσμα. Δεν μπόρεσαν να «χτίσουν» στο ψυχολογικό πλεονέκτημα που απεκόμισαν, βάζοντας γρήγορο γκολ με τον Σάντος στην επανάληψη…

Όχι πως δέχθηκαν τρομερή πίεση από την Ομόνοια, όμως οι πλείστοι παίχτες από την μέση και μπροστά δεν είχαν τόσο καλή απόδοση. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, κανείς παίχτης δεν ξεχώρισε…

Από τους παίχτες που αγωνίστηκαν ως εξτρέμ, μόνο ο Έουλερ πήρε πρωτοβουλίες και προκάλεσε… σχετικό πονοκέφαλο στα άκρα της άμυνας των φιλοξενούμενων.

Στα ρηχά κινήθηκαν οι Μπαλντέ, Τόρες, όπως και οι Μαρόσα, Μιλιντσεάνου.

Ο Σάντος απέδειξε ξανά, ότι είναι ο πιο… ροκ παίχτης που κυκλοφορεί στα κυπριακά γήπεδα. Χτες στην φάση του γκολ «πήρε μαζί του» δυο-τρεις παίχτες της Ομόνοιας, καταφέρνοντας να… νικήσει από την κλειστή γωνία τον Ουζόχο.

Το κίνητρο των παιχτών ενόψει του επαναληπτικού στην Λευκωσία, δεν είναι μόνο να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της διάκρισης στον θεσμό του κυπέλλου. Λογικά θέλουν σαν τρελοί κι άλλο «ραντεβού» με τον παθιασμένο και εκδηλωτικό κόσμο της ομάδας στην ανατολική του Τσιρείου.

Οι περισσότεροι εξ αυτών, ήταν μόλις η δεύτερη φορά που… ένιωσαν του παλμό των «Λεόντων» κατά το διάστημα που εργοδοτούνται στην γαλαζοκίτρινη εταιρία.  

Πόλυς Χαραλάμπους 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη… -ThemaSports
30/04 @ 13:02

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη…

Έχει διαρρεύσει από το πρωί, ότι ένας από τους υποψήφιους για το πόστο του αθλητικου διευθυντή στην ΑΕΛ, είναι ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ). Επιβεβαιώνεται από ενημερωμένες πηγές, ότι βρίσκεται στην μικρή λίστα (με τέσσερα ονόματα), αλλά όχι ότι είναι μια ανάσα από την πρόσληψη του…

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»-ThemaSports
29/04 @ 22:04

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γαρπόζη μετά το ματς με την Δόξα.

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ-ThemaSports
27/04 @ 11:00

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ

Έχει παρθεί η απόφαση στην ΑΕΛ, ότι θα προχωρήσουν στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!-ThemaSports
26/04 @ 20:00

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!

Από ενημερωμένες πηγές μάθαμε, ότι έχουν καταλήξει σε λίστα με τρεις υποψήφιους, αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΛ.

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…-ThemaSports
26/04 @ 12:38

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…

Αρχές του επόμενου μήνα, επιστρέφει στο καίριο πόστο του αθλητικού διευθυντή των ακαδημιών της ΑΕΛ, ο Πάμπος Συμεού. Στενός του συνεργάτης θα είναι ο Μάριος Ζαχαρίου, ο οποίος ήταν για μια οκταετία σε διάφορες θέσεις, στα τμήματα υποδομής και στην επαγγελματική ομάδα των γαλαζοκίτρινων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ