Με τους Αρτυματά, Βερχόβετς, Ρουσιάς η προετοιμασία της Ανόρθωσης θα μπει στα... βαθιά τις επόμενες μέρες, ενόψει του αγώνα με την Πάφο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Δεν χρειάστηκε μεγάλη ανάλυση από την τεχνική ηγεσία προς τους ποδοσφαιριστές του σχετικά με το ματς στο Τσίρειο με τον Απόλλωνα και πλέον το ζητούμενο είναι η επιστροφή στις νίκες και η αξιοποίηση των αποτελεσμάτων από τα υπόλοιπα ματς του γκρουπ.
Ο Κορέια θα είναι κανονικά στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια καθώς το πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με τον Απόλλωνα δεν είναι ανησυχητικό, ενώ εκτός θα μείνει ο Ιωάννου.
Το ματς του Σαββάτου στο «Στέλιος Κυριακίδης» αποκτά μεγάλη σημασία για την Κυρία μετά τις απώλειες βαθμών στο Τσίρειο και εντός της ομάδας υπάρχει η πίστη ότι η ομάδα θα επιστρέψει στις επιτυχίες και θα αφήσει οριστικά πίσω τους χαμένους βαθμούς στις... λεπτομέρειες.
Η Freedom24 Krasava ΕΝΥ Ύψωνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέτροβιτς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/08 @ 09:28
Πολύ καλή ευρωπαϊκή πραγματοποίησαν οι ομάδες μας μέχρι στιγμής.
15/08 @ 09:30
Δεν ήταν καθόλου άσχημη, αλλά ούτε και η καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών για τις Κυπριακές ομάδες στη βαθμολογία της UEFA την τρέχουσα εβδομάδα, όπου διεξήχθησαν οι επαναληπτικοί αγώνες του τρίτου προκριματικού και στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
15/08 @ 00:12
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την 1η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan περιόδου 2025 – 2026, ως ακολούθως:
14/08 @ 21:21
Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε σε φιλικό προετοιμασίας με 4-0 (Πιέρος 18', 51', Σταφυλίδης 45', Κόρμπου 79' )τον Εθνικό στο Δασάκι της Άχνας.
14/08 @ 23:50
Τα αγωνιστικά έσοδα από τη League Phase του Conference League
14/08 @ 20:03
Σε πλήρη εξέλιξη είναι η προσπάθεια των ομάδων για περαιτέρω στελέχωση των ρόστερ. Δείτε τι... πήραν οι ομάδες α' κατηγορίας.
BEST OF THEMASPORTS