Ο προπονητής της Ομόνοιας, Νιλ Λένον, αναφέρθηκε στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ, το ντεμπούτο του με τη Δόξα, την παρουσία των νεαρών παικτών, ενώ έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο ενόψει του αυριανού αγώνα στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε στο OFC TV:

Σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Πώς περιμένεις να είναι;

«Είναι ένας εκτός έδρας αγώνας κυπέλλου και τον περιμένω να είναι πολύ έντονος, δυνατός, με καλό και έντονο τέμπο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι μέχρι το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι, ξεκουράσαμε πολλούς παίκτες απέναντι στη Δόξα. Δώσαμε σε μερικούς νεαρούς την ευκαιρία και μερικούς έμπειρους τους διατηρήσαμε φρέσκους. Ανυπομονούμε πολύ για το παιχνίδι».

Η ΑΕΛ έχει και αυτή το κύπελλο ως μοναδικό μεγάλο στόχο τη φετινή σεζόν. Αυτό κάνει τη δουλειά μας πιο δύσκολη;

«Θα έχουν όσο κίνητρο θα έχουμε και εμείς. Είμαστε μεγάλος Σύλλογος με καλή ιστορία και παράδοση. Είμαστε οι πρόσφατοι πρωταθλητές και η διοργάνωση του κυπέλλου είναι η καλύτερη πιθανότητα που έχουμε για να κερδίσουμε ένα τρόπαιο. Έχουμε πολύ κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι της Τετάρτης και είναι δουλειά μου να έχω έτοιμους τους παίκτες και πνευματικά συγκεντρωμένους για τον αγώνα. Ανεξάρτητα από το πως η ΑΕΛ θα προσεγγίσει τον αγώνα, εγώ μπορώ να ελέγξω πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προσεγγίσει τον αγώνα».

Είδαμε αρκετούς παίκτες να ξεκουράζονται το περασμένο Σάββατο, οπότε θα δούμε κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι με την ΑΕΛ;

«Ναι, θα έχουμε πολλές αλλαγές από την αρχική ενδεκάδα του Σαββάτου απέναντι στη Δόξα, σε σχέση με την αρχική ενδεκάδα απέναντι στην ΑΕΛ. Ο Γιαν επανέρχεται, ίσως ο Έκτορ και ο Φαμπιάνο. Μερικοί έμπειροι και ποιοτικοί παίκτες όπως ο Έρικ, θα δούμε τις επόμενες μέρες πως θα νιώθουν. Ο Μιξ είχε καλή προπόνηση χτες (Κυριακή). Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από τους πιο έμπειρους παίκτες. Είναι φρέσκοι, δεν είχαν την κούραση ενός αγώνα στο τέλος της εβδομάδας και ήταν καλό που είδα μερικούς νεαρούς παίκτες. Ο Χάμπος τα πήγε φοβερά και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από αυτόν. Ο Κακουλλής τα πήγε καλά, ο Μάξι πήρε ενενηντάλεπτο κάτι το οποίο χρειαζόταν. Ήταν κάπως απογοητευτικό που δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος. Γενικά έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνιση».

Πώς βίωσες το ντεμπούτο σου κόντρα στη Δόξα;

«Το αγάπησα. Ήταν πολύ περήφανη στιγμή για εμένα. Ήταν σπουδαία εμπειρία. Όπως και στην Σκωτία, στη Γλασκώβη με τη Σέλτικ και την Χιμπέρνιαν που είναι μεγάλοι Σύλλογοι. Τώρα έχω ακόμη έναν μεγάλο Σύλλογο στην Κύπρο και είναι μια ωραία και μεγάλη πρόκληση για εμένα να έρθω και δουλέψω εδώ, με μία διαφορετική κουλτούρα και διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου. Είναι κάτι για το οποίο ανυπομονώ. Το Σάββατο ένιωσα πολύ περήφανος που ήμουν προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».

Οι οπαδοί μας θα έρθουν στη Λεμεσό για να στηρίξουν την ομάδα. Τι έχεις να τους πεις;

«Να κάνετε πολύ θόρυβο, να είστε πίσω από την ομάδα, να είστε υπομονετικοί και θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε ένα πετυχημένο βράδυ για τους οπαδούς μας. Οι παίκτες δεν παίζουν μόνο για τον εαυτό τους, αλλά θα παίξουν και για τον κόσμο και θα σιγουρευτούμε γι’ αυτό».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για τη ρεβάνς με τον Άρη που έφερε την 3η σερί πρόκριση σε ΤΕΛΙΚΟ-ThemaSports
18/04 @ 19:07

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για τη ρεβάνς με τον Άρη που έφερε την 3η σερί πρόκριση σε ΤΕΛΙΚΟ

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε την παρακάμερα του ψεσινού (17/04) επαναληπτικού ημιτελικού κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη που έγινε στο ΓΣΠ και έληξε 0-0.

«Νομίζω ο Χάμπος μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα ως αντι-Μπεζούς»-ThemaSports
18/04 @ 14:54

«Νομίζω ο Χάμπος μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα ως αντι-Μπεζούς»

Ο παλαίμαχος της Ομόνοιας, Ανδρέας Χαρίτου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FΜ για την πρόκριση των πρασίνων στον τελικό και την πορεία της ομάδας.

ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ - Δυνατή ΑΤΑΚΑ για Παπασταύρου και Ομόνοια!-ThemaSports
18/04 @ 12:15

ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ - Δυνατή ΑΤΑΚΑ για Παπασταύρου και Ομόνοια!

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου Καραβίδας μιλώντας στον Super Sport FM αναφέρθηκε στην πορεία της Ομόνοιας και την παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου στην Κύπρο.

Ο... άλλος Μίλετιτς!-ThemaSports
18/04 @ 15:56

Ο... άλλος Μίλετιτς!

Ο Νεμάνια Μίλετιτς δεν παίζει πολύ αλλά όποτε το κάνει είναι πολύ θετικός

ΟΥΖΟΧΟ... πολυτελείας!-ThemaSports
18/04 @ 12:37

ΟΥΖΟΧΟ... πολυτελείας!

Σημαντική η συνεισφορά του Ουζόχο στο σερί της Ομόνοιας.

Τελικά η ασταθής και ελλιπής Ομόνοια ήθελε τον... Γιάννη της!-ThemaSports
18/04 @ 20:11

Τελικά η ασταθής και ελλιπής Ομόνοια ήθελε τον... Γιάννη της!

Για το φετινό ρόστερ της Ομόνοιας ακούστηκαν πολλά, αλλά όπως φαίνεται το ρόστερ ήθελε τον δάσκαλο του...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ