Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, Μάριος Νεοφύτου, ενόψει του πρώτου προημιτελικού του κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανάμεσα σε άλλα είπε:
Για την προετοιμασία ενόψει Ομόνοιας: «Το απόγευμα είναι η τελευταία μας προπόνηση πριν το παιχνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προετοιμασία. Στόχος μας είναι η διεκδίκηση του κυπέλλου μέχρι τέλους. Η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Στόχος μας είναι η νίκη και το σίγουρο είναι πως δεν θέλουμε να δεχθούμε τέρμα, καθώς μετρά το εκτός έδρας γκολ. Δεν είναι το τέλος του κόσμου όμως αν δεχθούμε κάποιο τέρμα, όμως είναι σημαντικό να μη δεχθούμε, καθώς αν τα καταφέρουμε και σκοράρουμε εκτός έδρας, θα είναι πολύ κοντά η πρόκριση».
Για την καλή εικόνα της ομάδας απέναντι στον Απόλλωνα, αλλά και στα τελευταία παιχνίδια: «Δεν είναι μόνο ο επαναληπτικός με τον Απόλλωνα. Κάναμε αρκετά καλά παιχνίδια. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και άλλα, αν στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο προσεκτικοί. Πιστεύουμε στην ομάδα και με τον κόσμο μας στο πλάι, θα πάμε για το καλύτερο».
Για τη βελτίωση στην αμυντική λειτουργία: «Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα δεν δέχθηκε γκολ και είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Ο προπονητής προσπαθεί να δουλέψει στην ομάδα με τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες της. Δεν είναι εύκολο να περάσεις τη φιλοσοφία σου όταν έρχεσαι στα μέσα της σεζόν. Τα πάμε όμως πολύ καλά και στο αμυντικό κομμάτι και εύχομαι να συνεχιστεί αυτό».
Για την πολύ καλή παρουσία του Μέγερι: «Είναι ένας τερματοφύλακας που έπαιξε σε πολύ καλό επίπεδο. Όταν έχεις έναν πολύ καλό τερματοφύλακα είναι σημαντικό. Παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερος και αποκτά περισσότερη αυτοπεποίθηση. Στηρίζουμε αρκετά στον Μέγερι».
Για τον κόσμο: «Νομίζω πως ο κόσμος μας έδειξε έμπρακτα στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα πως είναι εδώ. Όποτε τον έχουμε δίπλα μας, έχουμε καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα. Θέλουμε και αύριο να είναι δίπλα μας, να σταθεί στην ομάδα, να την σπρώξει και τον καλώ να γεμίσει την Ανατολική».
Για τα αγωνιστικά: «Υπάρχει ένα θέμα με τον Μεντόγεβιτς. Δεν στεκόμαστε όμως στις απουσίες, γιατί υπάρχουν ικανότατοι ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν την ομάδα. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα».
Για την ανανέωση του Παπαφώτη: «Αυτό πρέπει να γίνεται σε μια ομάδα που θέλει σταθερότητα και συνέπεια. Πρέπει να κρατήσεις τους παίκτες που πρέπει να μείνουν στην ομάδα και στη συνέχεια να ψάξεις για τους επόμενους στόχους».
Για τον κ. Παντελίδη και αν θα παραμείνει: «Το συμβόλαιο του είναι μέχρι το καλοκαίρι και θα το συζητήσει με τον πρόεδρο. Δεν είναι της ώρας τώρα αυτό».
Για τον Μηνά Αντωνίου: «Δεν είναι της ώρας να σχολιάσουμε οτιδήποτε. Αυτή τη στιγμή έχουμε το κύπελλο».
Με προσοχή και σοβαρότητα η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει απόψε (20:00) στο ΓΣΠ την Αράζ, με στόχο τη δεύτερη νίκη επί των Αζέρων, για να... φιξάρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το διπλό ραντεβού της στα πλέι-οφ του Conference League, με την ομάδα που θα αποκλειστεί από το ζευγάρι Βόλφσμπεργκερ-ΠΑΟΚ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/08 @ 13:39
Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΑΕΛ:
13/08 @ 13:35
Με ανάρτηση της στα social media η ΑΕΛ, ενημερώνει ότι έσπασε το... «φράγμα» των 3000 εισιτηρίων διαρκείας. Και συνεχίζει...
13/08 @ 09:58
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η μπασκετική ΑΕΛ, ενημερώνει ότι η Κύπρια προπονήτρια, Κάλια Παπαδοπούλου, θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ομάδας και τη νέα σεζόν.
12/08 @ 10:39
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
11/08 @ 22:27
Η ενημέρωση για τον φιλικό αγώνα Ακρίτας-ΑΕΛ.
11/08 @ 14:24
Πληροφορίες για το φιλικό ΑΕΛ-Ακρίτας Χλώρακας:
BEST OF THEMASPORTS