Ο Μάρκο Γκίντα ήρθε στην Κύπρο για να διαιτητεύσει και ήταν πρωταγωνιστής σε ματς του ιταλικού πρωταθλήματος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Μάρκο Γκίντα και Νταβίντε Μάσα δεν υπέδειξαν πέναλτι υπέρ της Τορίνο στο ματς με την Ίντερ και θα τιμωρηθούν με 3-4 αγωνιστικές.
Ένας μικρός σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία σχετικά με τη διαιτησία στην αναμέτρηση της Τορίνο με την Ίντερ που έληξε ισόπαλη με σκορ 1-1.
Αφορμή στάθηκε η φάση του 37ου λεπτού όταν ο Ρανόκια έριξε μια γεμάτη κλωτσιά στον Μπελότι, αλλά ούτε ο διαιτητής του αγώνα Μάρκο Γκίντα, ούτε όμως και ο VAR Νταβίντε Μάσα υπέδειξαν την άσπρη βούλα, με το σκορ εκείνη τη στιγμή να είναι στο 1-0 υπέρ της «γκρανάτα».
Κάπως έτσι, η ιταλική ομοσπονδία αναμένεται να τιμωρήσει τους δύο διαιτητές για το εν λόγω παιχνίδι, με τα Μέσα από τη γείτονα χώρα να αναφέρουν πως θα μείνουν εκτός ορισμών για 3-4 αγωνιστικές τουλάχιστον.
sport-fm.gr
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκονται οι επαφές του ΑΠΟΕΛ με τους εκπροσώπους της εταιρείας που θέλει να επενδύσει στην ποδοσφαιρική εταιρεία των «γαλαζοκιτρίνων».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
12/05 @ 12:05
Ανακοίνωση από τον σύνδεσμο προπονητών για την ποινή στον Αντώνη Γιακουμή
11/05 @ 21:21
Άξιζαν οι κόποι όπως και η αγωνία στο τέλος της σεζόν για την ΕΝΠ...
08/05 @ 13:10
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS