Ήταν πιο απογοητευμένος ο Τιμούρ Κετσπάγια από την χθεσινή ισοπαλία με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, σε σχέση με αυτήν έφερε η ομάδα του στο ίδιο γήπεδο, πριν δυο εβδομάδες.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τότε είχε… κλοτσήσει την ευκαιρία ο Αμρ Ουάρντα στο φινάλε, όταν τον «νικήθηκε» από τον Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος κίπερ, έκανε το ίδιο χθες με τον Νοβότνι, μόνο που ήταν πολύ πιο νωρίς στο 58ο λεπτό.

Ο τεχνικός της Κυρίας, ήταν «σκασμένος» περισσότερο λόγω της κραυγαλέας ευκαιρίας του Ντέλετιτς στο 74’, ο οποίος μέσα από την μικρή περιοχή… κατάφερε να σουτάρει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Αντιλαμβανόμαστε, πόσο πολύ χαλάστηκε ο Κετσπάγια από το ότι η ομάδα του, «πέταξε» άλλη μια σημαντική ευκαιρία να πλησιάσει την κορφή…

Παρόλα αυτά, μπορούσε να χρησιμοποιήσει διαφορετικό λεκτικό στην συνέντευξη τύπου για το «άχαστο» του Ντέλετιτς, επειδή δεν έχει (τόσο) μεγάλη σημασία πόσα λαμβάνει ένας παίχτης.

Επειδή και παίχτες παγκόσμιας εμβέλειας, που… πληρώνονται με μερικά εκατομμύρια τον χρόνο, έτυχε να απολέσουν τόσο κλασικές ευκαιρίες.

Υπήρξε άλλωστε κι ο Τιμούρ παίχτης υψηλού επιπέδου και γνωρίζει καλά την φράση που λέει πως «όλα τα γκολ μπαίνουν κι όλα χάνονται».

Εννοείται, ότι ο Τιμούρ ήταν πολύ πιο στεναχωρημένος, γιατί πλέον ο ρεαλιστικός στόχος της ομάδας του είναι η δεύτερη θέση, ανεξαρτήτως αν δεν το είπε ξεκάθαρα στην συνέντευξη τύπου.  

Πόλυς Χαραλάμπους  

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίστευτη ευαισθησία να «πετάξει» (ξανά) ψηλά ο Φοίνικας! Ο συγκλονιστικός Δόκτωρ Κυριακός…-ThemaSports
28/04 @ 12:45

Απίστευτη ευαισθησία να «πετάξει» (ξανά) ψηλά ο Φοίνικας! Ο συγκλονιστικός Δόκτωρ Κυριακός…

Την τελευταία εβδομάδα είναι σε εξέλιξη απίστευτη κινητοποίηση για να αντιμετωπιστούν οι δύσκολες καταστάσεις (κυρίως οικονομικές) στην Ανόρθωση.

Με ενδεκάδα... ανάγκης κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά θα δώσει τη μάχη της και ότι βγει-ThemaSports
28/04 @ 09:41

Με ενδεκάδα... ανάγκης κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά θα δώσει τη μάχη της και ότι βγει

Με ενδεκάδα ανάγκης θα παραταχθεί η Ανόρθωση στο αποψινό (19:00) ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ στην «Αρένα», για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ του Α' γκρουπ.

ΔΙΠΛΑ στην Ανόρθωση εμπράκτως - ΦΟΡΤΩΣΑΝ κι άλλο οι Δαυίδ και Ανδρέου -ThemaSports
27/04 @ 21:19

ΔΙΠΛΑ στην Ανόρθωση εμπράκτως - ΦΟΡΤΩΣΑΝ κι άλλο οι Δαυίδ και Ανδρέου

Μεγαλειώδης είναι η ανταπόκριση των Ανορθωσιατών για να σωθεί το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μαζικά δίνει ο καθένας ό,τι μπορεί για να εξασφαλιστεί το οικονομικό ποσό που απαιτείται για να μην προκύψουν νέα προβλήματα με το χρέος.

«Η μπάρα προόδου κοντά στο 30% του στόχου»-ThemaSports
27/04 @ 21:11

«Η μπάρα προόδου κοντά στο 30% του στόχου»

Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι φίλοι της Ανόρθωσης ενημερώνουν για το πως έχει μέχρι στιγμής η διαδικασία της εκστρατείας εισφορών. Παράλληλα, ενημερώνουν πως στον επικείμενο αγώνα θα υπάρχει αντίτιμο εισιτηρίου 10 ευρώ.

Κάλεσμα για στήριξη με παλαίμαχους: «Θα τη σώσουμε ξανά την Ανόρθωση!» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
27/04 @ 15:07

Κάλεσμα για στήριξη με παλαίμαχους: «Θα τη σώσουμε ξανά την Ανόρθωση!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ανόρθωση ανέβασε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πλάνα από τις προπονήσεις, από τον κόσμο αλλά και λόγια παλαίμαχων.

Το αντίο του Τιουνέ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
27/04 @ 14:56

Το αντίο του Τιουνέ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Ουσεϊνού Τιουνέ αποχώρησε και αυτός από την Ανόρθωση, ενώ μάλιστα χάρισε μεγάλο μέρος των δεδουλευμένων του στην Ανόρθωση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ