Επιστροφή στις νίκες για την Λειψία με εξάρα κόντρα στην τελευταία Γκρόιτερ. Μπήκε στην τετράδα της βαθμολογίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Η Λειψία επικράτησε με 6-1 κόντρα στην Γκρόιτερ που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και μπήκε μέσα στην τετράδα του πρωταθλήματος, στην 26η αγωνιστική της Bundesliga.
Η γηπεδούχος Γκρόιτερ ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Λέβελινγκ που έκανε το 1-0, πριν ξεκινήσει το ξέσπασμα της ομάδας τους Ντομενίκο Τεντέσκο παρά τις απουσίες που είχε.
Αρχικά ο Άντρε Σίλβα ήταν αυτός που έκανε το 1-1 στο 17ο λεπτό, στο 32’ ο Εμιλ Φόρσμπεργκ μετά από ασίστ του Ανχελίνιο έκανε το 2-1, δύο λεπτά αργότερα ο Λάιμερ έκανε το 3-1 για να έρθει ο Χένριχς στο 45’ για να κάνει το 4-1 του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Λειψία συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 58ο λεπτο ο Σιμακάν πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του για το 5-1. Το τελικό 6-1 πέτυχε ο Ενκουνκου στο 69’ και αυτό ήταν το 15ο γκολ της καριέρας του.
sport-fm.gr
Στον αέρα βρίσκεται το αυριανό (08/02, 17:00) ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/02 @ 00:01
Η Λίβερπουλ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στον δεύτερο ημιτελικό του League Cup και συνέτριψε με 4-0 την Τότεναμ στο "Άνφιλντ", για να ανατρέψει έτσι το 0-1 του πρώτου αγώνα και να κλείσει θέση για τον μεγάλο τελικό της 26ης Μαρτίου με την Νιούκαστλ.
06/02 @ 23:37
Η Φιορεντίνα πάτησε με 3-0 την Ίντερ και έπιασε τετράδα στη βαθμολογία της Serie A.
06/02 @ 19:00
Ο Μαρσέλο αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του έχοντας να επιδείξει 25 τίτλους σε 16 χρόνια παρουσίας στην Ρεάλ και ο Φλορεντίνο Πέρεθ έπλεξε το εγκώμιο του Βραζιλιάνου, κάνοντας λόγο για έναν από τους σπουδαιότερους θρύλους της ομάδας
06/02 @ 15:18
Στον αγώνα της U-13 της Ίντερ Μαϊάμι απέναντι στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ, ο 12χρονος γκολ του Μέσι, Τιάγκο, σημείωσε τα 11 από τα 12 γκολ της ομάδας του, αποδεικνύοντας πως βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του
06/02 @ 13:02
Μετά από δύο συν δύο ημέρες δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης με τη νέα του ομάδα, τη Scuderia Ferrari, ο Λιούις Χάμιλτον πλέον θα επιτρέψει στο κόκπιτ στις 19 Φεβρουαρίου στο shakedown της νέας SF-25 του 2025 στην πίστα του Φιοράνο.
06/02 @ 12:32
Ο Ολυμπιακός είπε την καθιερωμένη του καλημέρα με έναν εναλλακτικό τρόπο, αφού ανέβασε μία φωτογραφία που δείχνει τον Γιώργο Μπαρτζώκα μαζί με το τεχνικό επιτελείο του και τους Νίκο Λεπενιώτη και Χρήστο Μπαφέ μπροστά στην εκκλησία της Παναγίας των Παρισίων.
BEST OF THEMASPORTS