Με τέρμα του Τορέιρα στο 70', η Φιορεντίνα επιβλήθηκε 1-0 της Μπολόνια και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.
Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Επιστροφή στις νίκες μετά από 2 αγώνες για τη Φιορεντίνα, που επικράτησε 1-0 εντός της Μπολόνια στο γειτονικό ντέρμπι και παραμένει στο κόλπο για μια θέση στην επτάδα.
Λυτρωτής των «βιόλα» ο Τορέιρα, που ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα στο 70’, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν την εξαιρετική παράδοση που έχουν χτίσει κόντρα στους «ροσομπλού» εδώ και 7 χρόνια (10-6-0)!
Οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν στην ουσία το αριθμητικό μειονέκτημα που είχαν από το 41’, ενώ έχουν ξεμείνει με μόλις ένα τρίποντο στις 9 τελευταίες αγωνιστικές (1-3-5).
Η ομάδα του Μιχαΐλοβιτς ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και άγγιξε το 0-1 στην πρώτη κατεβασιά της στο ματς, αλλά η προσπάθεια του Σοριάνο στα 11 δευτερόλεπτα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 40’ η Μπολόνια είχε και δεύτερο δοκάρι σε σουτ του Ορσολίνι, ενώ λίγο αργότερα έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μπονιφάτσι.
Η Φιορεντίνα εκμεταλλεύτηκε δεόντως το αριθμητικό αβαντάζ και ανέβασε την πίεση της μετά την ανάπαυλα.
Στο 53’, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-0, όμως το σουτ του Τορέιρα σταμάτησε στο δοκάρι.
Ό,τι δεν κατάφερε ο Ουρουγουανός χαφ σε εκείνο το σημείο, το πέτυχε στο 70’, όταν και νίκησε τον Σκορούπσκι γράφοντας το 1-0, που παρέμεινε μέχρι τέλους.
Πηγή: sport-fm.gr
Λάβαμε μηνύματα τις τελευταίες μια-δυο μέρες, ότι παίζει το ενδεχόμενο ο Κώστας Χριστοδούλου – Καραβίδας, να αναλάβει υπεύθυνο πόστο στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ το προσεχές Καλοκαίρι. Στο σενάριο που κυκλοφόρησε, «μπλέχθηκε» και το όνομα του Κώστα Σακκά, ότι θα έχει ρόλο σκάουτερ…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/02 @ 00:01
Η Λίβερπουλ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στον δεύτερο ημιτελικό του League Cup και συνέτριψε με 4-0 την Τότεναμ στο "Άνφιλντ", για να ανατρέψει έτσι το 0-1 του πρώτου αγώνα και να κλείσει θέση για τον μεγάλο τελικό της 26ης Μαρτίου με την Νιούκαστλ.
06/02 @ 23:37
Η Φιορεντίνα πάτησε με 3-0 την Ίντερ και έπιασε τετράδα στη βαθμολογία της Serie A.
06/02 @ 19:00
Ο Μαρσέλο αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του έχοντας να επιδείξει 25 τίτλους σε 16 χρόνια παρουσίας στην Ρεάλ και ο Φλορεντίνο Πέρεθ έπλεξε το εγκώμιο του Βραζιλιάνου, κάνοντας λόγο για έναν από τους σπουδαιότερους θρύλους της ομάδας
06/02 @ 15:18
Στον αγώνα της U-13 της Ίντερ Μαϊάμι απέναντι στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ, ο 12χρονος γκολ του Μέσι, Τιάγκο, σημείωσε τα 11 από τα 12 γκολ της ομάδας του, αποδεικνύοντας πως βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του
06/02 @ 13:02
Μετά από δύο συν δύο ημέρες δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης με τη νέα του ομάδα, τη Scuderia Ferrari, ο Λιούις Χάμιλτον πλέον θα επιτρέψει στο κόκπιτ στις 19 Φεβρουαρίου στο shakedown της νέας SF-25 του 2025 στην πίστα του Φιοράνο.
06/02 @ 12:32
Ο Ολυμπιακός είπε την καθιερωμένη του καλημέρα με έναν εναλλακτικό τρόπο, αφού ανέβασε μία φωτογραφία που δείχνει τον Γιώργο Μπαρτζώκα μαζί με το τεχνικό επιτελείο του και τους Νίκο Λεπενιώτη και Χρήστο Μπαφέ μπροστά στην εκκλησία της Παναγίας των Παρισίων.
BEST OF THEMASPORTS