Οι δηλώσεις του Μάκη Σεργίδη, αμέσως μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ, ερμηνεύτηκαν από κάποιους ως πρόθεση παραίτησης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όμως, ο εξελίξιμος προπονητής, δεν ήταν αυτό το μήνυμα που ήθελε να στείλει…
Βασικά έριξε το μπαλάκι στα στελέχη της διοίκησης, ότι θα πρέπει προσεχώς να κάτσουν να συζητήσουν πως θα πορευτεί η ομάδα στους τελευταίους δυο μήνες της χρονιάς, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι πιθανότητες για παραμονή είναι εξαιρετικά περιορισμένες.
Όπως επίσης κι αν θα αρχίσει ο σχεδιασμός ενόψει της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Μάκης Σεργίδης έχει δεθεί με την ομάδα, αφού είναι προπονητής για 5,5 περίπου χρόνια.
Δεν θα πει "όχι" να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της και τη νέα χρονιά, στο σενάριο που οριστικά είναι στην Β’ κατηγορία.
Όμως, αν και ο ίδιος μπορεί να μην βγει σήμερα να το πει δημόσια, αν του φωνάξει άλλη ομάδα που είναι στα «σαλόνια» την επόμενη σεζόν, λογικό θα είναι, να μην τους πει «ευχαριστώ δεν θα πάρω, προτιμώ να μείνω στην ΠΑΕΕΚ».
Είναι λογικό να λειτουργήσει έτσι ο νεαρός τεχνικός, αφού με τα δείγματα γραφής της ομάδας στην πρώτη κατηγορία, έχει ανεβάσει το όνομα του στον… προπονητικό «χάρτη» του νησιού.
Πόλυς Χαραλάμπους
Σε Ισπανικό MME φιλοξενήθηκε ο τεχνικός της Πάφου FC, Χουάν Κάρλος Καρσέδο, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του ως βοηθός του Έμερι σε Σεβίλλη, Παρί, Άρσεναλ και για την απόφαση του να ακολουθήσει καριέρα πρώτου προπονητή.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/10 @ 12:25
Η Π.Α.Ε.Ε.Κ. Κερύνειας ετοιμάζει μια μοναδική γιορτή για μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις προσωρινές της αθλητικές εγκαταστάσεις. Πρόκειται για ένα ημερήσιο πανηγύρι με επίκεντρο το παιδί, αλλά με διασκέδαση που υπόσχεται να καθηλώσει και τους μεγαλύτερους.
24/09 @ 10:28
Οι Ακαδημίες της ΠΑΕΕΚ ανακοινώνουν τη διοργάνωση μιας μοναδικής εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2025, στις 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα παιδιά, στους γονείς τους, στην Κερύνεια, αλλά και σε όλους όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και τις αξίες του.
20/09 @ 23:03
Ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Δήμος Γεωργιάδης, ανάρτησε φωτογραφία μετά τη μεγάλη νίκη με 4-0 της προσφυγικής ομάδας.
13/09 @ 13:09
Η ΠΑΕΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Καραντώνα
01/09 @ 21:09
Η ΠΑΕΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ανδρέα Γεωργίου από τον ΑΠΟΕΛ με την μορφή δανεισμού.
25/08 @ 22:43
Διαβάστε την ανάρτηση από τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕΕΚ, Κλεάνθη Γεωργιάδη.
BEST OF THEMASPORTS