Τεράστια επιτυχία για τη Νότιγχαμ Φόρεστ η οποία νίκησε εντός έδρας 2-1 της Χάντερσφιλντ με ανατροπή και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του FA Cup και τώρα... Λίβερπουλ!
Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Η απίθανη πορεία της Νότιγχαμ Φόρεστ στο Κύπελλο Αγγλίας συνεχίζεται! Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη πέτυχε σπουδαία εντός έδρας νίκη (2-1) με ανατροπή κόντρα στην Χάντερσφιλντ και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του FA Cup!
Για να μπορέσει να κάνει το... θαύμα και να συνεχίσει ακόμα πιο μακριά δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο, αφού καλείται πλέον να αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ του Κώστα Τσίμικα, σε μονό ματς που θα γίνει στις 20 Μαρτίου στο City Ground.
Μπορεί ο Τομ Λις να έβαλε τους φιλοξενούμενους σε θέση οδηγού μόλις στο 13', όμως πρώτα ο Σαμ Σάριτζ στο 29' και στη συνέχεια ο Ράιαν Γέιτς στο 37', έδωσαν στους «κόκκινους» το εισιτήριο για την επόμενη φάση!
sport-fm.gr
Ρεπορτάζ στην Αγγλία καταγράφει τη σκέψη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για κατάργηση της παράτασης στα νοκ άουτ ματς του Champions League μετά το 2027!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/02 @ 00:01
Η Λίβερπουλ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στον δεύτερο ημιτελικό του League Cup και συνέτριψε με 4-0 την Τότεναμ στο "Άνφιλντ", για να ανατρέψει έτσι το 0-1 του πρώτου αγώνα και να κλείσει θέση για τον μεγάλο τελικό της 26ης Μαρτίου με την Νιούκαστλ.
06/02 @ 23:37
Η Φιορεντίνα πάτησε με 3-0 την Ίντερ και έπιασε τετράδα στη βαθμολογία της Serie A.
06/02 @ 19:00
Ο Μαρσέλο αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του έχοντας να επιδείξει 25 τίτλους σε 16 χρόνια παρουσίας στην Ρεάλ και ο Φλορεντίνο Πέρεθ έπλεξε το εγκώμιο του Βραζιλιάνου, κάνοντας λόγο για έναν από τους σπουδαιότερους θρύλους της ομάδας
06/02 @ 15:18
Στον αγώνα της U-13 της Ίντερ Μαϊάμι απέναντι στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ, ο 12χρονος γκολ του Μέσι, Τιάγκο, σημείωσε τα 11 από τα 12 γκολ της ομάδας του, αποδεικνύοντας πως βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του
06/02 @ 13:02
Μετά από δύο συν δύο ημέρες δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης με τη νέα του ομάδα, τη Scuderia Ferrari, ο Λιούις Χάμιλτον πλέον θα επιτρέψει στο κόκπιτ στις 19 Φεβρουαρίου στο shakedown της νέας SF-25 του 2025 στην πίστα του Φιοράνο.
06/02 @ 12:32
Ο Ολυμπιακός είπε την καθιερωμένη του καλημέρα με έναν εναλλακτικό τρόπο, αφού ανέβασε μία φωτογραφία που δείχνει τον Γιώργο Μπαρτζώκα μαζί με το τεχνικό επιτελείο του και τους Νίκο Λεπενιώτη και Χρήστο Μπαφέ μπροστά στην εκκλησία της Παναγίας των Παρισίων.
BEST OF THEMASPORTS