Ο Πάμπλο Λάσο βιώνει ιδιαίτερη πίεση στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς τα τελευταία αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα, με αποτέλεσμα να έχουν συγκεντρωθεί... σύννεφα γύρω του.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε δυσχερή θέση λόγω της κακής αγωνιστικής εικόνας τον τελευταίο καιρό, με ήττες να διαδέχονται η μία την άλλη.
Ο Πάμπλο Λάσο θεωρείται ήδη ως ένας από τους πιο πετυχημένους προπονητές στην ιστορία του συλλόγου και για πολλούς είναι στη κορυφή της σχετικής λίστας.
Παρόλα αυτά, η αδιαπραγμάτευτη προσφορά του Λάσο εδώ και μία δεκαετία, δεν τον καθιστά άμοιρο κριτικής και φαίνεται πως ο Ισπανός δέχεται ευθύνες για την αγωνιστική ετοιμότητα της «βασίλισσας».
Σύμφωνα με τη Marca , ο έμπειρος κόουτς νιώθει τόση πίεση και αναζητά διακαώς λύση για την μπερδεμένη αγωνιστική ταυτότητα που παρουσιάζουν οι παίκτες του. Συγκεκριμένα τη σεζόν 2013-14 ήταν η τελευταία φορά που ο πολυνίκης κόουτς ένιωσε αισθητά τον ιδρώτα.
sport-fm.gr
Μια περίοδος προετοιμασίας που άρχισε από τις 24 του Μάη με καθημερινές προπονήσεις και ένα φιλικό αγώνα με τη Βουλγαρία έφτασε στον τέλος της για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών, η οποία περιμένει πλέον την αναμέτρηση της Τρίτης με τη Ρουμανία για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/06 @ 22:48
Η σεζόν στο μπάσκετ ολοκληρώθηκε και πέρα από τίτλους, λιγότερο ή περισσότερο λαμπερούς, άφησε και πολύτιμα διδάγματα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
09/06 @ 19:27
Από τη στιγμή που προέκυψε το ζήτημα της πιθανής φυγής του Τζέιμς από τη Μονακό, ο Ολυμπιακός φέρεται να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να είναι έτοιμος γι’ αποφασιστική κίνηση.
09/06 @ 12:45
Με μία ανάρτηση του στα social media, ο Ολυμπιακός αναφέρθηκε στην αγκαλιά ανάμεσα στον Εβάν Φουρνιέ και τον Κέντρικ Ναν, μετά το φινάλε του 4ου και τελευταίου τελικού της Stoiximan GBL.
09/06 @ 10:53
Τα εντυπωσιακά πλάνα του SPORT24 από την αποθέωση που επιφύλασσαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στους πρωταθλητές Ελλάδας Γιώργο Μπαρτζώκα, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, που σήκωσαν το τρόπαιο και στο πάρκινγκ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας
09/06 @ 10:38
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε το πιο βρώμιμο πρωτάθλημα, αυτό που κατέκτησε ο Ολυμπιακός στη φετινή Stoiximan GBL με το 3-1 επί του Παναθηναϊκού στους τελικούς
09/06 @ 10:20
Σε κλαμπ στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην περιοχή του Αλίμου, συνεχίστηκαν οι πανηγυρισμοί των παικτών του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ.
BEST OF THEMASPORTS